Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Dnes sa k vam pridavam aj ja, dufam, ze sa na nas usmeje stastie a podari sa nam to vsetkym co najskor 😀
@alenkapalenka
@bebe2013
@cammille
@voskovka
ahojte, tak nič z toho :( na druhý deň som si robila test a bola už iba jedna, a potom som dostala silnú MS. Tak mi len meskala, no nic ideme sa snažiť ďalší mesiac 🙂
@alenkapalenka no vraj je hned po menzese kysle prostredie v posve a ze to zabija tie chlapcenske spermie tie rychlejsie a tie pomalsie dievcenske dokazu prezit toto prostredie tak preco to neskusit???akoze aby ste vedeli ja idem na tu holku....(si pomyslite ze som cvok hlavne nech to je zdrave ale ak je moznost preco neskusit na tu babu???) ak to bude chalan tak neva dalsie vajka du domu ako sa vravi....
@alenkapalenka veď stihame, len ak bude lenivé po mne 😀 😀 tak bude august 😀 😀
@majka8858 no hadam nie 🙂
@alenkapalenka budem sa snažiť 🙂
ahojte babenky. mozem sa pridat kedze do tejto temy asi spadam🙂
@jalaura ahoj...a ako to ide? Ja si ju meram..am ty?
baby keby ste videli ake krasne detske vecicky som dnes videla u nas v jednom obchode.......fuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaa....nech uz mam tie dve ciarky 😎
@voskovka ja radsej ani nepozeram po vecickach...to by som uz nevydrzala 🙂
@alenkapalenka ja som bola s adamkom v meste tak sme tak pokukali... 🙂
@wanilla147 menstruacia nasleduje vzdy 12-16dni po ovu, takze pri 28dnovom cykle je ovu niekde medzi 12-16dc, pri dlhsom samozrejme neskor😉
Mne už šibká... 🙄 dnes 34.DC, od včera len špinenie a tak som si to zase zle vysvetlila... 😖 Zase som si spravila testík a úúúplne negatívny ☹

@voskovka to nieje skoro zacat hned po skonceli?🙂 ja viem viem...to bude baba :D