icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
20. sep 2012

Dievcata, ja som strasne smutna, zmatena. Nechapem to, kazdy mesiac som mavala jasne priznaky ovulky (to sme este neplanovali babo) a tento mesiac ako sme sa o to babo pokusili tak mi ten cyklus strasne blazni. Meriam si aj BT na fertilityfriend a ani podla teploty to nevyzera na ovulku a ani ten hlien nebol taky ako mal a dnes na wc som si vsimla, ze malo krvacam ☹ ja tomu vobec nerozumiem, nemali ste to niektora?

crazybabenka
20. sep 2012

@milagrosss20 môj bol
@kochanka možno mám iné zobrazenie monitoru....ale ja tam vidím slabulinkú čiarku

alenkapalenka
20. sep 2012

@voskovka to som len pozrela a isla spat :D...a uz zase sedim v praci :( boooze komu sa ma chciet?

milagrosss20
20. sep 2012

@juranka ale to uz mas dostat mmsku teraz ze krvacas?inak to meranie je na prd...lepsie je robit si testy ako to....a nesmies byt tak nervozna s toho fakt nie...

juranka
20. sep 2012

@milagrosss20 praveze nemam dostat menzes este teraz. ja som prvaveze cakala, ze sa teplota vysplha okolo 37C ako obvykle a stale nic. ono to vyzera v podstate, ze pocas ovulky co mala teraz byt zacina menzes...ja neviem 😒

cammille
20. sep 2012

Ahojte dievcata🙂 tak ako, dnes nikto netestoval? @kochanka @vrs kocky, som zvedavaaa😉

cammille
20. sep 2012

@juranka no ono je mozne, ze ked si sa teraz na to zacala sustredit, tak cyklus skratka blbne..mne sa to stalo pri prvom, mala som cyklus ako hodinky a ked sme sa zacali snazit, tak zrazu aj 3dni meskala..takze preto nemeriam, zbytocne by ma to stresovalo..😉

bebe2013
20. sep 2012

@milagrosss20 priznaky som mala take, ze som si myslela, ze na mna ide MS. :D Fakt je ten rozdiel minimalny. Ale teraz mam v bruhu take steklenie a pocit, ako keby sa tam nieco hybalo. Podarilo sa nam to na treti mesiac.

bebe2013
20. sep 2012

@juranka ja som bazalnu teplotu zacala merat az teraz a na 25 DC. Predtym som nemerala, lebo som sa nechcela moc stresovat. Len som si sledovala hlien.

alenkapalenka
20. sep 2012

@bebe2013 to je dnesny?...je to jasneeeee 🙂

crazybabenka
20. sep 2012

@juranka psychika spraví veľa......netreba na to až tak myslieť...."prežívať"....nemyslím to teraz v zlom.....treba sa uvolniť....viem o čom hovorím....ja som s tým bojovala rok

alenkapalenka
20. sep 2012

@crazybabenka ahoj...ked to tazko...raz chces, tak to vsetko okolo toho sledujes...ved aj ja som si povedala, ze uz to nebudem riesit....pani ale jak pride ovu, to normalne zacne sibat z toho :D

cammille
20. sep 2012

@bebe2013 kraasny testik, gratulujem!!😉

bebe2013
20. sep 2012

@alenkapalenka
@cammille hej, to je dnesny. Alenka, mozno to teraz vyslo, lebo som si tych testov kupila 25! 😀 Mozem testovat aj 3 x denne a tesit sa, ako ciarocka pekne silnie. 😀 😀 😀

alenkapalenka
20. sep 2012

@bebe2013 ja som si ich kupila len 10...to bude asi ten problem 😉

crazybabenka
20. sep 2012

@alenkapalenka my sme sa hneď so svadbe rozhodli, že chceme bábo....moja predstava bola asi taká....že muž na mňa hodí trenky a je to tam 😀 ale život ma poriadne vyviedol s omylu.....nedarilo sa nám....išli sme do CAR....a tam nám po vyšetreniach povedali, že nikdy nebudeme mať vlastné dieťa.....celý svet sa mi zrútil.....urobili sme "radikálny rez"...presťahovali sme sa do nového prostredia....podarilo sa mi nájsť prácu....čo ma absolútne napĺňala....vďaka práci...som spoznala úžasného docenta....ktorý sa venuje asistovanej reprodukcii...išli sme na testy k nemu....naša výsledky boli zlé....ale nie až tak od veci....ako tvrdili v predchádzajúcom centre.....začala som k nemu chodiť v jan. 2010 a v apríli 2010 som otehu prirodzene....len s hormonálnou podporou.....ale dôležité bolo....že proste uverili, že nám docent pomôže....že budeme mať vlastné dieťa.....že to možno trošku potrvá....ale budeme ho mať....a najmä prestali sme sa snažiť....a začali sa konečne znovu milovať 😀 😀 😀 😀 teraz sme tomu dali voľný priebeh....mám síce tabletky....ale nejak to neriešime....keď máme chuť tak... 😀 😀 😀 😀 aj včera som sa smiala na mm....hovorím mu....máme plodné dni.....tak sa len zasmial....či zase začínam..... 😀 😀 😀 😀 ale aj tak by nič nebolo....sme u svokrovcov 😅 😅 😅 😅

vrs
20. sep 2012

kedze 5-ty den mam teplotu okolo 37.0-37.2 a citim sa jak skapicina, tak dnes som uz na vase tlacenie nevydrzala ani ja a urobila si test..a hned styri pre istotu! a na vsetkych 4 bol rovnaky vysledok..druha ciarka sice slabsia,ale je taaaaam ;)

cammille
20. sep 2012

@crazybabenka no nemali ste to lahke, ale vas pribeh je dokazom, ze sa netreba vzdavat a ak clovek veri, vsetko je mozne😉 drzim palceky nech to aj teraz coskoro vyjde😉

cammille
20. sep 2012

@vrs jeeej parada!!!! Tak to rovno posielam gratulaciu a tesiiim sa!!🙂😉

crazybabenka
20. sep 2012

@vrs gratulujeme.....krásne tehuľkovanie 😀 😀 😀 😀 😀

bebe2013
20. sep 2012

@vrs HURAAAAAAAAAAAAAA! Ja som to tusila! Gratulujem a tesim sa s tebou! To je paradaaaaa 😀 😀 😀 ! Uz sme dve!

cammille
20. sep 2012

Inak fakt parada, ze este ani september neskoncil a uz mame dve tehulky 😅 😅 😅 😵

Ja som dnes 14 DC, ovu mavam 15 DC, aj ma uz zacal pobolievat pravy vajecnik, hlieniku hojne, chcelo by to keksik dnes vecer...hm, ale muz v tramtarii...keby aspon postar chodil 😀 😀 😀 no nevadi, postupujem do dalsieho kola 😅 😀

nevestickaaaa
20. sep 2012

@vrs @bebe2013 baby moc gratulujem a teším sa s vami!! 🙂 dávajte na seba pozor!! 😉

voskovka
20. sep 2012

@vrs gratulejšn....jeeeej sa tesim za vas....ja som dnes bola u dokiho a povedal ze sup na to ta potvora zmizla menzesom a vsio v poriadku....a povedal mi ze ak sa budeme snazit a vystihneme to tak mozu byt aj dvojicky ak sa uvolnia z oboch vajecnikov naraz....xixixi

diane87
20. sep 2012

@juranka ahoj. ja som raz mala v strede cyklu kratke krvacanie...a bolo to z uhniezdovania vajicka....nasla som si potom //. Takze hlavu hore 🙂

juranka
20. sep 2012

@diane87 jaaj keby to tak aj bolo 🙂 uvidime. rada by som aj ja videla 2 ciarky co najskor 🙂

juranka
20. sep 2012

@cammille ten postar je dobry 🙂))

alenkapalenka
20. sep 2012

@crazybabenka smutne, ze veci niekedy nevychadzaju tak, ako by sme chceli...musime sa snazit a verit...
@vrs supeeer...gratulujem a tesim 🙂)
@cammille a kedy ti ma prist mm?
@voskovka takze o par tyzdnov budeme cakat uz aj na tvoje vysledky ;)

juranka
20. sep 2012

@crazybabenka no hej 🙂 pri tych svokrovcochaj chut prejde 😉