icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
20. sep 2012

@bebe2013 kraaasne 🙂

crazybabenka
20. sep 2012

@juranka ale od nedele sme nas5 doma.....doženieme 😀 😀 😀 😀 😀

voskovka
20. sep 2012

@alenkapalenka jooj tie 2 ciarky budu krasne ak budu....juuj sa budem stale testovat kym vsetky objednane testy neminiem

juranka
20. sep 2012

@vrs gratulujem, uzivaj si to 🙂

alenkapalenka
20. sep 2012

@voskovka len aby sme ich nevytestovali skor ako tam daco bude 🙂

vrs
20. sep 2012

@alenkapalenka
@voskovka
vy by ste sa len testovali 🙂 ja som bola presny opak..az na vase natlaky som testovala ;)

voskovka
20. sep 2012

@alenkapalenka no to je tiez moznost 🙂

alenkapalenka
20. sep 2012

@vrs no ved...ako si to mohla vydrzat?🙂)

alenkapalenka
20. sep 2012

@voskovka no hadam nie

jalaura
20. sep 2012

tak babenky u mna nic z toho - dnes dosla mrcha a riadne bolestiva. dost som z toho bola smutna ☹
Vam vsetkym drzim palceky aby to aspon Vam vyslo tento mesiac. a tym co nie - dalsie mesiace su pred nami🙂 tak sa drzte. budem na Vas mysliet

vrs
20. sep 2012

@alenkapalenka bala som sa sklamania..

nevestickaaaa
20. sep 2012

inak kočky, mám fajn aplikáciu na android, ktorá vám počíta plodné dni, odpočítava dni do menzesu a dajú sa v nej zaznamenávať všetky možné symptómy ako napr. teplota, hlien, krčok maternice a pod.
Posielam link 🙂 https://play.google.com/store/apps/details?id=c...

diane87
20. sep 2012

@juranka držím Ti palce 😉

milagrosss20
20. sep 2012

@juranka fuuuha skus fakt ten test...akoze neviem ale viem ze niekedy male krvacanie znamena uhniezdovanie vajicka...a kedy ju mas mat...

milagrosss20
20. sep 2012

@bebe2013 kokos parada 😀 chiiiii mi uz 5ty mesiac a nic...uz som skusala aj alchimelkovy caj...no a teraz v pondelok ju mam dostat...uz citim ze pride lebo ma boli brucho,prsia a aj vyrazky sa mi urobili...takze uz len cakam...

milagrosss20
20. sep 2012

@vrs blahozelam :D chiii

milagrosss20
20. sep 2012

Jaaaaaaj tak toto forum bude podneeeeeeeeeeeee ako vidim chiiii ....zachvilu nam napise dalsia ze je tehu 😀 kto to len bude ??? 😀 paraaaaaadaaaaaaaa,,,,mna caka vysetrenie vajecnikov ci ich mam prichodne takze musim pockat do mmsky a potom sa pojde na to,.,,,

vrs
20. sep 2012

@milagrosss20 to,ze sa mi neurobili vyrazky tyzden pred ms bol prvy priznak :D

milagrosss20
20. sep 2012

@vrs mne sa uz urobili pred tyzdnom a miznu mi...a doraz budu dalsie...ale mam aj bolesti take ze uz si myslim ze mam....takze opat nic ☹

cammille
20. sep 2012

@voskovka tak to je super, ze uz mas vsetko v poriadku, tak uz vam nic nebrani v snazilkovani 😉 😅

cammille
20. sep 2012

@alenkapalenka muzik sa vracia v sobotu v noci, takze to presne ako naschval, skratka tento mesiac nam to nie je sudene ...ale beriem to sportovo, ved uz 2 drobcov mam a ci treti bude o mesiac ci dva ci tri skor alebo neskor, to mi je v podstate jedno 🙂 len aby bol a bol zdravy 😵

vrs
20. sep 2012

@milagrosss20 nehovor hop, pokial si nepreskocila ;)

cammille
20. sep 2012

@jalaura moja nebud smutna, ved ste este len zacali, coskoro sa aj ty dockas 🙂 vidis, uz tu mame dve tehulky, na kazdu pride rad 😉

cammille
20. sep 2012

@milagrosss20 a mozno uz ziadna ms nebude 😀

gabikatn
20. sep 2012

@vrs mooc gratulujem 🙂

milagrosss20
20. sep 2012

@cammille no uvidime...ja uz som si robila test a nic nebolo a zatial ma nesklamal test ...

milagrosss20
20. sep 2012

@vrs je to pravda ale ja testom verim...ako uz som pisala vyssie uz som si robila test a nic tam nebolo...takze tak...

cammille
20. sep 2012

@milagrosss20 a kedy ma dojst ms ? mozno je este skoro...ale najlepsie je pripravit sa na obe varianty, cakat kramy, ale tak v kutiku duse dufat, ze nepridu 😀

milagrosss20
20. sep 2012

@cammille no teraz 24. mi maju dojst..ale zatial ked som si robila test ze skor a visiel mi vzdy negativny a aj tak bolo..a to som cakala na mmsku 10 aj 14 dni...takze tak neako by som povedala....ja vzdy verim ze som a nakoniec nie som... ale uz kedz mam aj tie vyrazky tak to je zle znamenie....

cammille
20. sep 2012

@milagrosss20 no vyrazky som mala pri druhom aj ja, aj pocas tehu sami vyhodili, vzdy som sa zlakla, ci sa malemu nieco nestalo, ale chvalabohu vsetko bolo ok, takze vyrazky nic neznamenaju 😉 a do ms mas este 4 dni, to ze test by bol negativny, je teraz este velmi pravdepodobne, aj keby si tehu bola 😉 ale ved uvidis, rataj s oboma moznostami a mozno budes prijemne prekvapena 😉