Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@cammille dakujem krasne, nic viac si neprajem len aby bolo vsetko v poriadku....totiz tohto roku som uz raz tehotna bola....proste MA chodi potichu a necakane... :( Ale nechcem tu vytvarat pochmurnu atmosferu....lebo to nerobi dobre....Dufam ze aj Tebe a ostatnym sa rychlo podari otehotniet 🙂
idem sa vyvalit na postel a zaspat. bru noc fazulkam aj nefazulkam.....🙂
@diane87 - gratulujem 🙂 To je super.
my tento mesiac nič... ☹ Včera som si robila test (21.DC) a nič. Iba 1 /
ahojte ja som bola rano na tu vyvolavacku a tesim sa na kramovy vikend....ale potom sup na to...
@mahulenka87 To je este velmi skoro testovat 21 DC, sice na testoch sa pise ze ukazu...ale je to blbost, najskor v den vymeskania si urob a rano.....a aky test pouzivas?
@diane87 - dúfam, že máš pravdu. 🙂 Mala som klasický papierikový, citlivosť 10 HCG.
ja uz zacinam byt zufala, nasa mala akoby citila, ze chceme dalsie babo, stale len cucka mliecko a ja samozrejme nemam kramy... Nechcem z nej spravit odstavca, ale asi ine riesenie nevidim ☹
@voskovka
@mahulenka87
@diane87
@ddanuskaa
@andrejocka5
@cammille Caute dievcata, pridavam sa k vam, my sa snazime od juna, ale nechavali sme tomu volny priebeh a MS ma vzdy dobehla. Ale teraz sme to zacali riesit vaznejsie - posladna MS 23.08 a odvtedy sme miesali. 😀 Dnes som si bola kupit tehotensky test a neviem sa dockat, ci budu 2 ciarky. Drzte mi palce1 😀
@ddanuskaa dakujeeeem
@bebe2013 inak nekupuj si testy v lekarni dr.max lebo sa zlievaju farby aj mne to ukazalo 2ciarky ale slabucke a ze su strasne o nicom....zavadzaju zakaznicky...a to som nebola jedina doktor mi povedal ze tam uz boli viacere(ale oni skor boli dolakane ze su tehotne)
@andrejocka5 mne starsi syn povedal ked som povedala ci chce sestricku alebo bratceka ze citujem"mama ja mam svojho bratceka adamka,ja sa o hracky s babetkom delit nebudem a to si zapamätaj ze izbicka je moja a adamkova" staci vam????a ako dodatok este povedal "viac to opakovat nebudem" ja som nevedela ci mam umriet smiechom ako dolezito to povedal alebo čo....
Inac, podla cinskeho kalendara by to tento mesiac malo byt dievcatko. Kopec ludi robi chybu, ze rataju normalny vek a nie lunarne roky a potom tvrdia, ze ten kalendar je blbost.
@bebe2013 nam podla cinskeho vychadza teraz chlapec 😀
http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu...
@voskovka nasa mala este nevie rozpravat, ale keby vedela, tak mi povie to iste 🙂 . Mas podareneho drobca

@voskovka vitaj medzi nami a drzim palceky, nech to vyjde co najskor 😉