icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
5. sep 2012

@voskovka vitaj medzi nami a drzim palceky, nech to vyjde co najskor 😉

diane87
5. sep 2012

@cammille dakujem krasne, nic viac si neprajem len aby bolo vsetko v poriadku....totiz tohto roku som uz raz tehotna bola....proste MA chodi potichu a necakane... :( Ale nechcem tu vytvarat pochmurnu atmosferu....lebo to nerobi dobre....Dufam ze aj Tebe a ostatnym sa rychlo podari otehotniet 🙂

diane87
5. sep 2012

@voskovka Ahoj. Ta cysta po injekcii zmizne? A vela stastia pri snazilkovani prajem. Nech to vyjde rychlo 🙂

voskovka
5. sep 2012

@diane87 nie idu mi vyvolat menzes aby sa vyplavila s menzesom.keby bola vodova moze sa vstrebat ale je vyplnena krvou

diane87
5. sep 2012

@voskovka hlavne ze bude prec 🙂

voskovka
5. sep 2012

@cammille ty chces holku nebo kluka???ked tak kukam mas dvoch fesakov ako ja 😎

voskovka
5. sep 2012

@diane87 neviem ci vydrzim do zajtra take bolesti nehorazne...a to som doma sama s chalanmi chvalabohu jeden uz spi a druhy este nie.myslite ze cysta a vyvolany menzes ma vplyv na ovulaciu?

diane87
5. sep 2012

@voskovka asi to ma nejaky vplyv, ale kedze vo vyvolavacke su hormony....tak mozno az velky vykyv by tam nemal byt.... Prajem Ti vela si nech to vydrzis. Snad to trochu povoli.

voskovka
5. sep 2012

@diane87 no nic no prezijeme toto a po menzese pokracujeme dalej....si kupim ovulacne testy a budem sa testovat vraj pred ovulkou sa robia baby a pocas nej a po nej chalani.kedze chcem babu tak uvidime.

voskovka
5. sep 2012

idem sa vyvalit na postel a zaspat. bru noc fazulkam aj nefazulkam.....🙂

diane87
5. sep 2012

@voskovka na tej metode nieco bude, len my nevieme kedy sme presne zamiesili, lebo neviem kedy som mala presne ovulaciu, nerobila som ani testy ani nemerala BT. Aj tebe dobru noc 🙂

mahulenka87
6. sep 2012

@diane87 - gratulujem 🙂 To je super.

mahulenka87
6. sep 2012

my tento mesiac nič... ☹ Včera som si robila test (21.DC) a nič. Iba 1 /

voskovka
6. sep 2012

ahojte ja som bola rano na tu vyvolavacku a tesim sa na kramovy vikend....ale potom sup na to...

diane87
6. sep 2012

@mahulenka87 To je este velmi skoro testovat 21 DC, sice na testoch sa pise ze ukazu...ale je to blbost, najskor v den vymeskania si urob a rano.....a aky test pouzivas?

mahulenka87
6. sep 2012

@diane87 - dúfam, že máš pravdu. 🙂 Mala som klasický papierikový, citlivosť 10 HCG.

voskovka
6. sep 2012

@diane87 inak je tu tema majove babetka 2013 tam su tehulky s majovym terminom.....som myslela ze tam budeme :/

diane87
6. sep 2012

@voskovka nevadi, tak budes v teme junove babatka 2013, uvidis ;)

andrejocka5
6. sep 2012

ja uz zacinam byt zufala, nasa mala akoby citila, ze chceme dalsie babo, stale len cucka mliecko a ja samozrejme nemam kramy... Nechcem z nej spravit odstavca, ale asi ine riesenie nevidim ☹

ddanuskaa
6. sep 2012

@diane87 pripájam sa ku gratuláciam 🙂 a prajem všetko dobré 🙂
@voskovka vitaj medzi nami a nech ťa míňajú zdravotné ťažkosti.... 😉

diane87
6. sep 2012

@ddanuskaa Dakujem 🙂 Prajem Vam aby ste aj vy vsetky rychlo otehotneli 🙂

bebe2013
6. sep 2012

@voskovka
@mahulenka87
@diane87
@ddanuskaa
@andrejocka5
@cammille Caute dievcata, pridavam sa k vam, my sa snazime od juna, ale nechavali sme tomu volny priebeh a MS ma vzdy dobehla. Ale teraz sme to zacali riesit vaznejsie - posladna MS 23.08 a odvtedy sme miesali. 😀 Dnes som si bola kupit tehotensky test a neviem sa dockat, ci budu 2 ciarky. Drzte mi palce1 😀

diane87
6. sep 2012

@bebe2013 ahooj. Vitam ta medzi nami. Len ti chcem povedat aby si si nerobila test prilis skoro, lebo nemusi nic ukazat a budes sklamana zbytocne.

bebe2013
6. sep 2012

@diane87 Hej, hej. Viem. uz som bola niekolkokrat netrpezliva. A ta netrpezlivost vyjde draho. Teraz s tymi testami snad vydrzim. Je tam napisane ze funguju uz 4 dni pred ocakavanou MS. Tak pockam minimalne do 16.9.

diane87
6. sep 2012

@bebe2013 no par dni pred MS by mohli uz ukazat rano slabu ciarku...drzim palce 🙂

bebe2013
6. sep 2012

@diane87 Dakujem, dufam, ze tentoraz to uz vyjde.

voskovka
6. sep 2012

@ddanuskaa dakujeeeem
@bebe2013 inak nekupuj si testy v lekarni dr.max lebo sa zlievaju farby aj mne to ukazalo 2ciarky ale slabucke a ze su strasne o nicom....zavadzaju zakaznicky...a to som nebola jedina doktor mi povedal ze tam uz boli viacere(ale oni skor boli dolakane ze su tehotne)
@andrejocka5 mne starsi syn povedal ked som povedala ci chce sestricku alebo bratceka ze citujem"mama ja mam svojho bratceka adamka,ja sa o hracky s babetkom delit nebudem a to si zapamätaj ze izbicka je moja a adamkova" staci vam????a ako dodatok este povedal "viac to opakovat nebudem" ja som nevedela ci mam umriet smiechom ako dolezito to povedal alebo čo....

bebe2013
6. sep 2012

@voskovka dakujem za upozornenie. Ale mam testy z inej lekarne. Chudata tie baby, co boli z tych zliatych pasikov vystrasene. Ale asi maju dobre ponaucenie na antikoncepciu. 😉

bebe2013
6. sep 2012

Inac, podla cinskeho kalendara by to tento mesiac malo byt dievcatko. Kopec ludi robi chybu, ze rataju normalny vek a nie lunarne roky a potom tvrdia, ze ten kalendar je blbost.

andrejocka5
6. sep 2012

@bebe2013 nam podla cinskeho vychadza teraz chlapec 😀
http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu...
@voskovka nasa mala este nevie rozpravat, ale keby vedela, tak mi povie to iste 🙂 . Mas podareneho drobca