Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Joj aki su ti moji drobci zlatiii..akurat Jakubko "uci"rozpravat Samka, ze povedz "mama", a Samko "baba" a Jakubko na to ze nie baba, ale "mama", a takto uz 5 minut dokola 😅 😅 😅 😵 😵 😵
@voskovka ja som tu az teraaaaz...dnes sluzobka...500 km slovenskom kurnik....som sa az teraz dostala na kona...a teraz ideme oslavovat draheho narodky :D
@alenkapalenka tak hybaj koňovat
@voskovka nemam prehlad o com tu je teraz rec 🙂...mame tu nejake novinky?...
@alenkapalenka v podstate nic novego....klepy 🙂 ale nie srandujem....
@voskovka ja len ze ci nejaka nova tehulka 🙂 vela prispkov tu je a cez mobil sa mi tazsie cita..a este ani nemam vela casu,doma bordel, za chvilku tu mame hosti...:D
@alenkapalenka no ja som dorobila halusky a idem zehlit este som sa k tomu nedostala
@voskovka mame halusky??? Mnaaam...my nemame nic :D
@alenkapalenka a na zajtra kuracie prsia s krabimi tycinkami a ryzu...
@alenkapalenka mame tu tehulky tu..novu teda ak nevies este alebo vies mozno ze vrs je tehu 😀
@voskovka waka waka waka zeby dalsia tehula??? 😀
@milagrosss20 kto ma byt akoze ta dalsia tehula????
@voskovka ja tiez tak, niekedy ked zistim, ze doma nic nie je, na nakup sa mi nechce, tak tiez obcas objedname pizzu alebo tak...ale to skor vynimocne, skor sa snazim varit tak, aby bolo vzdy na 2 dni, takze varim v podstate kazdy druhy den 😉 ale tiez ma to celkom bavi, hlavne nove jedla skusat, mnam 😀 😀
@voskovka predsa ty ...tusim ze si pisala ze ti este neprisla ci?zle som pochopila?
a ake jedla najcastejsie varite?
@milagrosss20 nasa @voskovka je zatial maximalne nasadena snazilka, a cakatelka na pozitivny testik tak o 2 tyzdne, takze si o tie 2 tyzdne popredu 😅
@milagrosss20 no mne prisla ved som cakala dlho predlho..............babenky cakali na 2ciarky a ja na menzes mozno si ma s niekym mylis... 😉
@milagrosss20 a najcastejsie varim zeleninove polievky a hocico s omackou, decka maju omacky najradsej, hlavne nech to nie je suche. Takze na zajtra bravcove dusene masko s koprovou omackou, maju radi aj mrkvovo hraskovu omacku, alebo spenat, ten sme mali dnes 🙂
@milagrosss20 ja musim varit to co prckom chuti nie to co chcem ja...takze sa teraz skor prisposobujem im 😀
@cammille no moj do ust neda spenat a ani koprovu omacku 😀 😀
@voskovka nie nie nemylim ved som to vyssie citala alebo a to je jedno...chiiii ty vies co a ako... 😀 chiiiii
@milagrosss20 tak mi napis cas---lebo kukam ze co???

@vrs jasnéééééééééééééééé blahoželááááááááááááááááááááám 😀