Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@vrs waw...gratulujeeeeeeem... 🙂)) kde si kupila take testy...aj ja si pojdem kupit...take pozitivne 🙂
@vrs gratulujem!! 🙂
@wanilla147
@nevestickaaaa
@cammille dakujem vaaaaaam 🙂 dufam,ze ta druha ciarka uz bude len silniet a silniet...zatial velmi slabunka..
ahojte babulky tak trošku vas zaostavám ale neviem kde mi hlava furt stojí...raz upratujem potom varím potom idem do obchodu potom s malou von atd..nestíham vas ani čítať,ale nezabudla som na vas,na svoje nové kamošky,a či dokonca na celé tému kukám že dalšie tehulky nám pribudaju super teším sa svami.. 😀 😀 😀 😀 Gratulujem z celého srdiečka 😝 😝 😝
@cammille ja mam stale taky pocit ako pred troma rokmi ked sme tiez cca o tomto case tiez si povedali ze chceme bratceka alebo sestricku pre davidka a snazili sme sa tyzden...a prvy davidkovi na prvy sup...na prelome 2rokov roku 2006-2007 presne o polnoci sme sa milovali a toto viem presne na 100% a potom po mesiaci ze ste tehotna....
Inak mozem sa k vam pridat kocky? Zaciname sa snazit buduci mesiac, rada by som uz teraz, ale este mesiac sme si dali odklad🙂 pozeram ze ako viacere tu tiez mam 2chalanov, nejake je to rozsirene tato kombinacia😀
no ja druhy den spinim 😒 ale trosku ma povzbudilo to, ze som si vcera vecer citala na nejakej stranke, ze ovulacke krvacanie moze byt aj silnejsie ako len spinenie a ze to moze trvat aj 2 dni tak dufam, ze zajtra to uz bude OK. BT mi dnes rano trochu vystupila tak uvidime, ze ci to bola naozaj ta ovulka a ci budu 2 ciarky za 2 tyzdne, sak sme sa snazili tak sa uvidi. ale ked tie 2 tyzdne su take dlheee ☹

@voskovka no ako sa dari 😉