icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

kalianka
21. sep 2012

@voskovka no ako sa dari 😉

bebe2013
21. sep 2012

@vrs Ja mam tiez tu ciarocku taku slabo ruzovu, som rozmyslala, ci neskor bude takej istej farby ako kontrolka.

vrs
21. sep 2012

@bebe2013 no ved snad nam zosilnie ;)

wanilla147
21. sep 2012

@vrs waw...gratulujeeeeeeem... 🙂)) kde si kupila take testy...aj ja si pojdem kupit...take pozitivne 🙂

nevestickaaaa
21. sep 2012

@vrs gratulujem!! 🙂

cammille
21. sep 2012

@vrs tak to je uplne jasne, gratulujem tehulka!! Nech vsetko prebieha ako ma!😉

cammille
21. sep 2012

@voskovka ty si teda sikovnica, po veceroch vyvarat na zajtra🙂 to je jedna z veci co mne sa nikdy nechce😀

Inak obe deti mam chore, mensi dokonca aj teplotuje:-/ prebdena noc za nami..

vrs
21. sep 2012

@wanilla147
@nevestickaaaa
@cammille dakujem vaaaaaam 🙂 dufam,ze ta druha ciarka uz bude len silniet a silniet...zatial velmi slabunka..

voskovka
21. sep 2012

@vrs samozrejme ze je tam vidiet sa tesim za teba

voskovka
21. sep 2012

@kalianka no celkem to ujde...od vcera sa snazime....xixixixi... 🙂a naplno 😎

voskovka
21. sep 2012

@cammille no akosi som vcera bola ako duracelka....ja som tiez doma s detmi,dnes som bola vybovat ten predlzeny rodicovsky...v pondelok musim ist pozastavit zivnost. a uvidime ci to schvalia. 😒

kalianka
21. sep 2012

@voskovka aj my :-P

voskovka
21. sep 2012

@kalianka ako je krasne dneska....juuuj....chcelo by to daky vyletik 🙂

janicka11
21. sep 2012

ahojte babulky tak trošku vas zaostavám ale neviem kde mi hlava furt stojí...raz upratujem potom varím potom idem do obchodu potom s malou von atd..nestíham vas ani čítať,ale nezabudla som na vas,na svoje nové kamošky,a či dokonca na celé tému kukám že dalšie tehulky nám pribudaju super teším sa svami.. 😀 😀 😀 😀 Gratulujem z celého srdiečka 😝 😝 😝

voskovka
21. sep 2012

@janicka11 tak zhon 🙂

cammille
21. sep 2012

@voskovka no tak o 2 tyzdne cakam pozitivny testik!😀😉

Aj ja sa chcem uz snazit, uz nech je muzo doma!!😀😀

voskovka
21. sep 2012

@cammille ja mam stale taky pocit ako pred troma rokmi ked sme tiez cca o tomto case tiez si povedali ze chceme bratceka alebo sestricku pre davidka a snazili sme sa tyzden...a prvy davidkovi na prvy sup...na prelome 2rokov roku 2006-2007 presne o polnoci sme sa milovali a toto viem presne na 100% a potom po mesiaci ze ste tehotna....

waltea
21. sep 2012

@voskovka jeej tak to je mile, ze ste synceka takto na prelome rokov splodili🙂 nuz ked ste taki plodni, tak snad aj teraz to bude taka rychlovka a o par tyzdnov sem hodis pozitivny testik😉

waltea
21. sep 2012

Inak mozem sa k vam pridat kocky? Zaciname sa snazit buduci mesiac, rada by som uz teraz, ale este mesiac sme si dali odklad🙂 pozeram ze ako viacere tu tiez mam 2chalanov, nejake je to rozsirene tato kombinacia😀

voskovka
21. sep 2012

@waltea jeeej aj ty mas dvoch chalanov???ja idem na tutovku na tu babu 🙂

waltea
21. sep 2012

@voskovka to asi kazda co uz mame 2 pindurov😀

cammille
21. sep 2012

@waltea vitaj medzi nami🙂 to tu tusim mame chlapcensky klub😀 bude sranda, ak nakoniec vsetky budeme mat troch chalanov😀😀

cammille
21. sep 2012

@voskovka nuz tak to ste extremne plodny par😉 kiezby to tak aj teraz bolo !!

voskovka
21. sep 2012

@cammille no teraz dufam ze hej...lebo to sa akosi tou cystou dokazilo....uvidime...ale aspon si to uzivam...xixix 🙂

voskovka
21. sep 2012

@waltea no a chlapa tretieho pindura 🙂

juranka
21. sep 2012

@vrs no jasne, ze je 🙂 je to super pocit, ze? 😀

juranka
21. sep 2012

@cammille to ma mrzi 😒 ja to tiez poznam, idu malej zuby a vstavam k nej kazde 2 hodky ani nurofen nepomaha 😒

juranka
21. sep 2012

@voskovka a ako, bude to dievcatko ked to bude 😀 😀

voskovka
21. sep 2012

@juranka to este neviem ale nejak to musi byt ta baba 😝

juranka
21. sep 2012

no ja druhy den spinim 😒 ale trosku ma povzbudilo to, ze som si vcera vecer citala na nejakej stranke, ze ovulacke krvacanie moze byt aj silnejsie ako len spinenie a ze to moze trvat aj 2 dni tak dufam, ze zajtra to uz bude OK. BT mi dnes rano trochu vystupila tak uvidime, ze ci to bola naozaj ta ovulka a ci budu 2 ciarky za 2 tyzdne, sak sme sa snazili tak sa uvidi. ale ked tie 2 tyzdne su take dlheee ☹