Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@juranka no to mas este celkom fajn cyklus, kamoska sa snazi otehotniet a cyklus cca 40 dnovy 😕 ja uz mam pomaly aj dalsiu ovulku a ona len caka na kramy 😒 ono je to vyhoda, pokym clovek nechce otehotniet, ale ak chceme, tak potom by som aj ja brala cyklus kludne aj tyzdnovy 😀 😀
@juranka no niekde pisu ze 24, niekde ze 12...tak sa na tych 24 moc nespolieham...ono niekde aj pisu, ze spermie preziju aj 4 dni, ale vraj oplodnit dokazu max len do 2 dni...a to este moze byt aj menej, zavisi od konkretneho chlapa...niekedy je to nacasovanie fakt veda 😀 ale asi je to indivdualne...
dobru nocku babenky
@voskovka presne tak ako hovoris..ten kto ma mladsiu krv take by malo vyjst aj babo...bolo to aj vraj dokazane tak neviem ci isto ale vraj ano...
@milagrosss20 no u nas to nevyslo, tak asi sme zla vzorka 😀
@cammille no ako hovori voskovka o tej krvi....no my sa ze snazime od maja tak neako ono to zacalo koncom aprila..je to sice malo ale neviem mi sme spolu uz pomaly 4 roky a ani nahodne sa nam to nepodarilo a to ja neberiem ziadnu antiku nic a len on si daval pozor...takze neviem teda ja som aj rada ze sa to takto riesi skor ako sa rok trapit a nic a tak budem vediet ze co a ako uz skor...moj gyndak to chce a ja suhlasim...tento mesiac je 5ty co sme sa snazili...v pondelok mam dostat mmsku ...dnes som si robila test a nic takze akoze zasa nic ☹ mozno to tak ma byt ze este nemame male alebo ja neviem uz som niekedy s toho chora 😀
@milagrosss20 no 5 mesiacov nie je vela, ale tvoj doki snad vie najlepsie, co robi 😉 a 4 roky ak si daval chlap pozor, tak to je ok ze sa nepodarilo, obcas sa to stava, ale nie casto 😉 ale drzim palce, nech to dobre dopadne, budes mat dusicku na mieste, ked budes vediet, ze je vsetko ok 🙂
@seginiatko vitaj medzi nami a drzim palce, aby to bolo to "nieco" 😉 😅 teraz ste sa zacali snazit, alebo uz dlhsie ?
@cammille presne tak ako hvooris..pokial bude toto v poriadku cos bude lebo mi to napravia pokial mam tie zrasty a vajecniky uz bubu prechodne...potom uz len pojde moj drahy pekne na ten spermiogram ...hoc sa bury ale pojde a botka..... 😀 chiiiiiiiiii ach keby som teraz uz cakala male tak by som s koze vyskocila 😀
@seginiatko vitaj 😉
@vrs no ja tu zimnicu mam aj ja v poslednej dobre...vzdy mi je zima a hlavne vecer..a dnes som si aj merala teplotu ci ju nemam nahodou....ale nemala som ju len asi v nutornu lebo som citala ako horim trochu...a prsia ma tiez bolia ale uz dlhsi dobu cca 2 tyzdne...
@cammille Tak my sme len teraz 1x skusili , ze teda zacneme teraz v septembri .. Ale ja mam taky pocit, ze sa hned aj zadarilo... Aj pri prvom sa zadarilo na prvy sup...
@vrs ahoj, hore na stranke do kolonky vypis datum a ono ti to prepocita aj kt si tt aj kedy priblizny porod. 🙂 http://tehotenstvo.academy.sk/
@seginiatko fiiiha, tak drzim palce, nech to vyjde !!! tak to uz mame dalsiu takmer tehulku 😅
podla tej stranky to vychadza takto:
Ak si tehotná, si približne v 4 týždni a 5 dni
Ideálny dátum pôrodu je 26.5.2013
Normálny dátum pôrodu bude medzi 12.5.13 až 9.6.13
baby podla tej kalkuacky by som mala byt vo 4tt 😀 a ze 6.9. bol den na oplodnenie a v tedy ma aj bolel lavy vajnik a nenormalne ma bolel,,,ale v ten den sme nemaly nic...maly 2 dni pred ☹
@milagrosss20 tak 2 dni pred je este ok, ved spermijky si na vajko mozu pockat 2 dni 😉

@cammille nech si len pekne ta ovu pocka na muza! 🙂