icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

vrs
21. sep 2012

@cammille nech si len pekne ta ovu pocka na muza! 🙂

juranka
21. sep 2012

@janicka11 jej, aj ja by som chcela take kratke. ja vzdy cakam na ovulku ako na spasenie kedze mam cyklus zhruba 32-33-dnovy 😒

cammille
21. sep 2012

@vrs dakujem, ved uvidime, zatial nadej zije 😵 😀
a ty sa ako citis, tehulka ? 😉 nejake priznaky ?

cammille
21. sep 2012

@juranka no to mas este celkom fajn cyklus, kamoska sa snazi otehotniet a cyklus cca 40 dnovy 😕 ja uz mam pomaly aj dalsiu ovulku a ona len caka na kramy 😒 ono je to vyhoda, pokym clovek nechce otehotniet, ale ak chceme, tak potom by som aj ja brala cyklus kludne aj tyzdnovy 😀 😀

juranka
21. sep 2012

@cammille iba 12 hod.? ja som myslela,ze 24...

cammille
21. sep 2012

@juranka no niekde pisu ze 24, niekde ze 12...tak sa na tych 24 moc nespolieham...ono niekde aj pisu, ze spermie preziju aj 4 dni, ale vraj oplodnit dokazu max len do 2 dni...a to este moze byt aj menej, zavisi od konkretneho chlapa...niekedy je to nacasovanie fakt veda 😀 ale asi je to indivdualne...

juranka
21. sep 2012

@cammille no ved to 🙂 musim s avenovat muzikovi lebo zazera, ze si ho nevsimam 😀 😀 citame sa zajtra 😉

cammille
21. sep 2012

@juranka hihi tak sa pekne chod venovat, nech je manzelik spokojny, ved je piatok vecer, treba sa pomojkat 😉 😵

janicka11
21. sep 2012

@juranka ak tak venuj sa drahému aj ja pojdem lebo už nervačí azajtra si vás snád trošku dočítam aj ked ma čaká azse pracujuci den..krásny večer

voskovka
21. sep 2012

dobru nocku babenky

janicka11
21. sep 2012

@voskovkaa j tebe moja 😝 😝

milagrosss20
21. sep 2012

@voskovka presne tak ako hovoris..ten kto ma mladsiu krv take by malo vyjst aj babo...bolo to aj vraj dokazane tak neviem ci isto ale vraj ano...

cammille
21. sep 2012

@milagrosss20 no u nas to nevyslo, tak asi sme zla vzorka 😀

seginiatko
21. sep 2012

@cammille
@voskovka
@janicka11
@juranka
@vrs Ahojte, precitala som si prve stranky a posledne 😀 tie v strede je ich velaaa 🙂 ale teda chcela by som sa k vam takisto pridat 🙂 Ja som momentalne na tom tak, ze teraz cakam ci nieco alebo nic... 😅

milagrosss20
21. sep 2012

@cammille no ako hovori voskovka o tej krvi....no my sa ze snazime od maja tak neako ono to zacalo koncom aprila..je to sice malo ale neviem mi sme spolu uz pomaly 4 roky a ani nahodne sa nam to nepodarilo a to ja neberiem ziadnu antiku nic a len on si daval pozor...takze neviem teda ja som aj rada ze sa to takto riesi skor ako sa rok trapit a nic a tak budem vediet ze co a ako uz skor...moj gyndak to chce a ja suhlasim...tento mesiac je 5ty co sme sa snazili...v pondelok mam dostat mmsku ...dnes som si robila test a nic takze akoze zasa nic ☹ mozno to tak ma byt ze este nemame male alebo ja neviem uz som niekedy s toho chora 😀

cammille
21. sep 2012

@milagrosss20 no 5 mesiacov nie je vela, ale tvoj doki snad vie najlepsie, co robi 😉 a 4 roky ak si daval chlap pozor, tak to je ok ze sa nepodarilo, obcas sa to stava, ale nie casto 😉 ale drzim palce, nech to dobre dopadne, budes mat dusicku na mieste, ked budes vediet, ze je vsetko ok 🙂

cammille
21. sep 2012

@seginiatko vitaj medzi nami a drzim palce, aby to bolo to "nieco" 😉 😅 teraz ste sa zacali snazit, alebo uz dlhsie ?

milagrosss20
21. sep 2012

@cammille presne tak ako hvooris..pokial bude toto v poriadku cos bude lebo mi to napravia pokial mam tie zrasty a vajecniky uz bubu prechodne...potom uz len pojde moj drahy pekne na ten spermiogram ...hoc sa bury ale pojde a botka..... 😀 chiiiiiiiiii ach keby som teraz uz cakala male tak by som s koze vyskocila 😀

vrs
21. sep 2012

@cammille zatial vsetko ok..tak ako som iba predtym hovorila,ze som sa citila ako keby chora..stale mi bola zima,unavena a mam teplotu okolo 37-37.2 ,ale uz sa to lepsi..dnes ma trosku na dotyk zacali boliet prsia..ale to tak asi vsetko..

vrs
21. sep 2012

@seginiatko vitaj 😉

cammille
21. sep 2012

@vrs a kedy ti vychadza termin ?

vrs
21. sep 2012

@cammille
netusim..este som nebola u doktora..da sa to nejak vyzistit aj bez neho?

milagrosss20
21. sep 2012

@vrs no ja tu zimnicu mam aj ja v poslednej dobre...vzdy mi je zima a hlavne vecer..a dnes som si aj merala teplotu ci ju nemam nahodou....ale nemala som ju len asi v nutornu lebo som citala ako horim trochu...a prsia ma tiez bolia ale uz dlhsi dobu cca 2 tyzdne...

seginiatko
21. sep 2012

@cammille Tak my sme len teraz 1x skusili , ze teda zacneme teraz v septembri .. Ale ja mam taky pocit, ze sa hned aj zadarilo... Aj pri prvom sa zadarilo na prvy sup...
@vrs ahoj, hore na stranke do kolonky vypis datum a ono ti to prepocita aj kt si tt aj kedy priblizny porod. 🙂 http://tehotenstvo.academy.sk/

cammille
21. sep 2012

@vrs ano, da sa podla datumu poslednej ms...k nemu prirataj 9 mesiacov a 7 dni, a to je predpokladany termin porodu 😉

cammille
21. sep 2012

@seginiatko fiiiha, tak drzim palce, nech to vyjde !!! tak to uz mame dalsiu takmer tehulku 😅

vrs
21. sep 2012

@cammille
@seginiatko

podla tej stranky to vychadza takto:
Ak si tehotná, si približne v 4 týždni a 5 dni
Ideálny dátum pôrodu je 26.5.2013
Normálny dátum pôrodu bude medzi 12.5.13 až 9.6.13

milagrosss20
21. sep 2012

baby podla tej kalkuacky by som mala byt vo 4tt 😀 a ze 6.9. bol den na oplodnenie a v tedy ma aj bolel lavy vajnik a nenormalne ma bolel,,,ale v ten den sme nemaly nic...maly 2 dni pred ☹

cammille
21. sep 2012

@milagrosss20 tak 2 dni pred je este ok, ved spermijky si na vajko mozu pockat 2 dni 😉

cammille
21. sep 2012

@vrs tak to budete maj zrejme majovciatko 😵 😵 to je super mesiac na rodenie, mozes cele leto s babenkom behat po vonku a neriesit mrazy, vietor, sopliky a choroby....aj ja chcem babo v leteee 😅