icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

veronka0106
22. sep 2012

Ahojte baby chcem sa opytat ci niektora mala problem s menzesom a otehotnela rozmyslala som ist do gyncare pomoze my tam ten doktor. 🙂

voskovka
22. sep 2012

@alenkapalenka mne dnes drahy povedal ze mal v noci sny o sexe a ja ze heeej???tak dneska vecer ked dojde z rybacky tak ze si urobime romantikuš....som kupila sviecky...xixixi 😀 😀 😀

alenkapalenka
22. sep 2012

@voskovka super..uzite si pekny vecer 🙂

juranka
22. sep 2012

@adell34 ahoj 🙂 tak to meskanie je uz pekne dlhe podla tvojho cyklu. ten ruzovy vytok namiesto menzesu je dobre znamenie. teda akoze keby si bola tehu tak ten ruzovy vytok neznamena nic zleho 🙂 s tymi bolestami nemam skusenosti ale sak nejako to vydrz kym dovca skonci a potom testni ci nahodou sa nezadarilo 😀

juranka
22. sep 2012

ahojte dievcence, jaaaj ako nam bolo dobre dnes. boli sme na vinobrani v pezinku a papali sme lokse a kacicku, 😀 mnam mnam ale nasa mala nespala cely den tak ked sme prisli pred chvilkou domov hned sup s nou do postielky. sice asi zajtra bude rano skoro buntosit ale aspon teraz mame s muzikom volny vecer 😀 😀 ako ste stravili sobotu vy???

vrs
22. sep 2012

@adell34 ja mam presne to iste..posledna bola 19.augusta..tento tyzden som sa cely citila ako keby som bola chora..stale zvysena teplota, zimnica pomaly a ukazali sa mi // na teste..inak to bolenie brucha mam presne take iste..hlavne,ked sa zohnem ma to picha..velke tlaky..tiez sa toho bojim..mna to boli na pravej strane,teba???

adell34
22. sep 2012

@vrs mna pobolieva cele podbrusko, uz mi vadi aj gumka na teplakoch 🙂 ale teplota ci nieco ine to nie, len tie prsia bolia riadne, otestovat budem moct najskor v piatok ☹

vrs
22. sep 2012

@voskovka
@seginiatko
@cammille
@nevestickaaaa

baby,vy ste uz skusenejsie..poradte mi prosim..zacala som mavat celkom dost velke tlaky v podbrusku..najma ak sa zohybam..moze to znamenat nieco zle?alebo to je len tym,ze sa zacala zvacsovat maternica?

zaza26
22. sep 2012

ahojte,my snažilkujeme od januára tohto roku,teraz mám akurát menzes,bo to zas nevyšlo :-/.Doma máme už jedného šintra :D a radi by sme splodili aj kamoša súrodenca 😀,alebo kamošku?😀 problém je,že môj peťo chodí na týždnovky a ovulka posledný mesiac bola na 13-ty den ,ak by to aj teraz tak vyšlo od 13-teho dna,tak to je zrovna pondelok a odíde mi preč na týžden opäť :-/,takže snažiť sa budeme nedela a potom ked príde v piatok,uvidím ako výjde ovulka,mohla by aj skôr alebo neskôr prísť :D to som už asi moc náročná však?😀 inak gratulujem 2 tehulkám za september,dala som si tú robotu a prešla som si celú temu :D šak vôbec nie som unavená po celom dni s mojim synkom,vôôôbec nie :D normálne to bolo napínavé čítanie každá dalsia strana,že kto postupne pribúda do septembrových tehuliek ,xi. tak a ostatné nenechajme sa zahambiť a hor sa do plodenia :D

seginiatko
23. sep 2012

@juranka Tak ja som mala navtevu svokry , mala kraska dojst ze doobeda , nakoniec dosla o 13.00 ked som dala malu spat, a mne sa taaaaaak chcelo spat tiez, och.. no ale apson ze doniesla zopar veci, co som sa az cudovala 😕 Takze nakoniec celkom fajn sobota .

seginiatko
23. sep 2012

@milagrosss20 dostala si ? 😢 to mi je luto ... ale hlavu hore, treba mysliet pozitivne ..... 🙂

seginiatko
23. sep 2012

@vrs ahoj, tak ja si uz presne nepamatam ako som to mala pri prvom, nejako som to nevnimala - takze asi ma nic nebolelo. Ale teraz - teda ak som tehu a nie prechladena 😀 tak asi od 4 dna po styku ma boli vkuse podbrusko. tlaky, pichanie, vcera dokonca aj nohy ma boleli akoby som bola niekde cely den na ture. a dnes znova ma picha v brusku. Ono to bude urcite tym ako sa premiestnuje vajicko cez vajecniky do maternice. avsak ak je to velmi bolestive, zajdi radsej ku dr aby urobil ultrazvuk a pripadne vylucil mimomaternicove tehu.A budes aj ty hned kludnejsia. Ja som pri prvom bola u dr uz 5tt kedze som zacala spinit....

seginiatko
23. sep 2012

@zaza26 Juj tak to drzim palce 🙂 A teda ja som si taku namahu nedala precitat to cele iba prve tri a posledne 3 strany 😀

nevestickaaaa
23. sep 2012

@vrs ja som nemala ziadne tlaky ani bolesti, roztahovanie maternice som citila az tak od 12-14tt, ale u kazdej ženy je to ine, takze sa neboj, určite bude všetko OK, držím palce 🙂

voskovka
23. sep 2012

ahojte koceny....ja som si vcera robila ovulacny....som 9DC a kontrolna celkom pekna....dneska poobede znova testnem a uvidime....vcera keksik nebol zaspala som po sampanskom ako mimčo....musime dneska dohnat,,,,,,xixixixi

cammille
23. sep 2012

@vrs ahoj moja, neviem, co tym myslis, ake tlaky v brusku citis, naozaj to moze byt roztahovanim maternice, ja som napriklad prve dva-tri mesiace mala tlaky, ale to z toho, ze som stale bola nafuknuta 😀 ak nemas vyslovene bolesti, tak si myslim, ze bud kludna, ak by si ale mala pochybnosti, tak skoc k dokimu 😉

cammille
23. sep 2012

@zaza26
@adell34 vitajte kocky medzi nami 😉 adel ty si tusim uz aj tehulka ako tak citam 😅 drzim palceky !! 😉

cammille
23. sep 2012

@juranka jej, tak ste mali peknu sobotu 🙂 mnam mnam lokse by som si dala 😅 my sa dnes chystame tiez na vinobranie, tak sa tesiiim 😅
Inak vcera sme sa s muzikom nalezite zvitali, vystiskali a tak 😅 😵 , zrejme uz aj tak bolo neskoro po ovu, ale predsa...nadej mam, malicku, ale mam 😅 😀

cammille
23. sep 2012

@seginiatko jaaaj no to vyzera na dalsiu tehulku 😅 kedy sa chystas testovat ? 😀

blondy12
23. sep 2012

Ahojte baby mozem sa k Vam pridat?s manzelom sa snazime o druhe babatko..no zatial nic ..ale nerobim si z toho tazku hlavu je to este len 3mesiac co sme to nechali tak na nahodu aj prve sa podarilo asi rok po vysadeni antikoncepcie 🙂 dcerka ma uz 2roky a 5mesiacov a este by sme chceli surodenca pre nu 🙂 mne je jedno co ale muz radsej chlapca 😉

juranka
23. sep 2012

@seginiatko sak svokra asi aj odisla vecer tak bude zase na cas pokoj, nie 😝

juranka
23. sep 2012

@cammille ved vyskusame potom zase na buduci mesiac keby sa nezadarilo. ja neverim, ze by som hned otehu lebo ta teplotka je stale nizka. treti den. ja si to predstavujem tak, ze ked sa uz raz zadari tak ta teplotka vystupi vysoko a hned tak preto si to myslim. 😖

juranka
23. sep 2012

@blondy12 ahoj, jasne, ze sa pridaj. cimviac tym lepsie a budeme sa povzbudzovat a drzat palce navzajom 😀 my sme zacali pracovat tiez na druhom a tiez mam babu 🙂 len zatial to bol prvy pokus 😀 aj teraz si brala anikoncepciu?zeby to az tak dlho trvalo ked ju vysadis? ja som kedysi davno citala take, ze ked prestanes brat, ze praveze moze sa stat, ze hned otehu a este to mozu byt aj viactorata, ked zrazu zacnu produkovat vajecniky vajicka 🙂 ale hlavne, ze sa podarilo 😉

cammille
23. sep 2012

@blondy12 vitaj medzi nami a prajem coskoro pozitivny testik😉

cammille
23. sep 2012

@juranka ved jasne, aj buduci mesiac budu plodne dni😀 nie som sice odbornik na teplotu, ale si mysilim ze po 3dnoch teplota este nic neukaze, to najskor az po uhniezdeni asi, takze zatial nic nie je stratene😉

seginiatko
23. sep 2012

@cammille tak ja som uz testla v piatok a dnes, je tam duch, velmi slaby, aleje. taky som mala aj pri prvom ale vtedy som testovala az v den ked som mala dostat. tentokrat som to nevydrzala tak dlho 😀 ocakavana mrcha ma dojst az buduci vikend....

seginiatko
23. sep 2012

@juranka juj hej odisla uz okolo 17.00 tak bude hadam aj na pol roka a viac pokoj 😀

adell34
23. sep 2012

@cammille dakujem,este neviem naisto, tiez mam podobne stavy ako vrs, tie tlaky a bolesti zvlastne, asi ukocim dovcu a skocim k dokimu

juranka
23. sep 2012

@seginiatko a aky den po ovulke si videla toho ducha a aky testik si pouzila?

juranka
23. sep 2012

@adell34 ja by som este pred dokim kupila test 🙂 ja by som to nevydrzala 😀 😀