icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
23. sep 2012

@veronka0106 aky problem s menzesom myslis? ze akoze nemas ziaden alebo co? ja mavam taky vseliaky, niekedy kratky niekedy az 33-35 dnovy a prve dietatko sa mi zadarilo na prvy krat. hlavne ci mas v polke cyklu ten ovulacny hlien. ja som vtedy ani nemerala teplotku len som podla toho, ked som mala hlien keksikovala a podarilo sa 😀

adell34
23. sep 2012

@juranka som mimo dosahu lekarne, vratime sa vo stvrtok, tak nemozem testovat a v piatok rano skocim, no mozno sa vratime skor, tak dam vediet

seginiatko
23. sep 2012

@juranka ovulku som mala min vikend od soboty cca do utorka... v nedelu sme skusili, a prvy test som si robila v piatok a dnes . a test je tento http://www.cemio.net/sk/produkty-cemio/zdravotn... a bududci vikend mam dostat .

blondy12
23. sep 2012

@juranka dakujem pekne ...no brala som antikoncepciu predtym dlho ale ja som si po roku stale na mesiac dva vysadila ale ked sme chceli prve tak sa to podarilo rok po vysadeni...a hlavne ked uz som nad tym nepremyslala...teraz uz jedno mame takze to nie je take smutne ked sa nepodari ...trosku sa aj bojim ako to budem zvladat ... 😒 lebo doteraz iba mala a mala pozornost a zrazu druhe...no uvidime ..ale jednoznacne bude u nas veselo 😀
no a teraz po porode som brala antikoncepciu kedze som pri malej este rok a pol studovala vysku ..tak som si nic take nemohla dovolit a zrazu mi bolo zle a zistila som ze sa mi cyklus normalne upravil predtym som mala problemy s nim no a musela som vysadit...a to uz je od aprila co neberiem ale tak snazime sa od jula asi...no zatial nic...ale nevadi

blondy12
23. sep 2012

inac seginiatko vidim ze tebe sa asi zadarilo?necitala som vas cele na to nemam vela casu takze neviem ako dlho to prebiehalo..a kolko je vas co sa zadarilo uz tento mesiac?ja uvidim tak o 2tyzdne co to bude...

zaza26
23. sep 2012

ženy,môj peťo mi akurát volal,že ide domov z chaty a že je mu dnes lepšie ako včera (bo to prehnali s kamarátmi na oslave),a že sa mám tešiť,ked dojde domov :D 😀 pomooooc,šak ja mám ešte posl.den čerenúúúú 😠 ,ja som tiež inak dosť netrpezlivá,tento mesiac som robila milion 5 testov od ovulačných a potom tehu od 7 dna po ovulke už som testovala 😀 a zbytočne vyhodené peniažky u mna,radšej som si mohla kys.listovú kupiť 😀 ,dochádzajú mi vitamínky čo mám sakriš.ale neva,ved žijem celkom zdravo 😎

@seginiatko tiež ma zaujíma koľký den po ovulke ukázalo ducha? 🙂

zaza26
23. sep 2012

@blondy12 ja sa tiež obávam toho,ako to bude u nás,ak by pribudlo dalsie deculo ,filipko je teraz taký milášek doma u v šetkých,babka má okrem neho už len 8 ročnú vnučku a my sa s tatom sústredujeme na neho,venujeme sa mu,ja viac,lebo som viac s ním,a ked príde druhé mimčo,tak to bude podla mna žiarlivosť ako hrom,je to niekedy aj s ním samotným veľmi ťažké,potrebuje asistentku pri hre ,manažuje celú rodinu a pod 😀

seginiatko
23. sep 2012

@blondy12
@zaza26 No vyzera to tak,z e sa zadarilo, lebo uz asi 3 dni ma pobolieva podbrusko a vcera aj dnes aj nohy, akoby som na ture cely den bola. No a den to bol 16DC, ja mam kratky cyklus 24-26 dnovy. 5.9 som mala posledny menzes, medzi 15-18.9 bola ovulka.
a co sa tyka nasej malej, tiez sa z nej odrazu stala taka pritulnicka 😀 este stale je jej posielka u nas v spalni, tak ked ju budeme musiet prestahovat, dufam,z e nebude protestovat 😅

voskovka
23. sep 2012

@seginiatko tak sa to nakoniec podarilo_?

juranka
23. sep 2012

@seginiatko
@zaza26 nasa mala ma 1,5 rok. tiez ste sa stretli baby u deticiek v takomto veku ako sa velmi naviazali na vas (akoze maminky) ? Doteraz to bolo odvazne dievcatko na ihrisku sa hralo s detmi bez problemov, vobec som jej nechybala, ani nesledovala ci som tam 🙂 a teraz uz nejake 2 mesiace je to uplne prevratene....ked sme na ihrisku a chce ist pozriet na deti co sa tam hraju tak ma taha za ruku, ze nech idem s nou. ani tatovi nechce dat pusu len mne, v noci ked sa preberie tak musim vstavat iba ja (aj muzik by ma rad zastupil niekedy) lebo ked ide muz tak mala pusty rev a nic nepomoze kym nevstanem ja....poznate to???

juranka
23. sep 2012

dievcata sa este chcem spytat ci beriete nejake vitaminky alebo nieco pred otehotnenim a ze co? ja len kys. listovu, staci to myslite?

voskovka
23. sep 2012

@juranka ja tiez len kyselinu listovu

zaza26
23. sep 2012

@juranka ja beriem také už určené tehulkám,ked som čakala syna tak som celé tehu frčala na calibrum baby,bo sú to v podstate viaceré vitamíny potrebné práve pre zdravie mamičky,dieťaťa-a neuškodia ak zatial nie som tehu a užívam ich,je tam tiež kys.listová.... no môj je naviazaný,ale tak v norme dá sa povedať :D,v pohode vydrží aj bezo mna u babky alebo bráška/švagrinky,aj len s tatom a bezo mna,neťahá nás za ruku,ale ked sa chce s nami hrať,tak nám rozkazuje-tam ,douééé,a ukazuje prstom :D,obuje nám papuče a nemáme na výber :D. v noci nevstáva,tak ked by aj zamrnkal,len ho pohladkám,prikryjem a dovi dopo 😀

seginiatko
23. sep 2012

@juranka Moja ako kedy, niekedy iba mama mama a niekedy iba tata Vcera ako bola u nas svokra, tak ma soplana doslova vyhodila z detskej 😀 takze tak. ale ked to mam zhrnut, tak je na mna velmi naviazana.
@voskovka tak ja pevne verim,z e sa zadarilo ked tam ten slaby duch bol, uvidime o dva dni testnem znova ked vydrzim 😀 ked nie tak aj skor 😅
A vitaminy, len 3 dni pred ovulkou som zacala brat kys. listovu. Pri prvom tehu som brala 2 mesiace vopred. Ine vitaminy neberiem, pride mi to velmi chemicke . Aj tu listovu som si kupila Bio a este si davam obcas jacmen alebo chlorelu 😉

blondy12
23. sep 2012

@juranka ahoj my sme mali tiez taky problem ...ale mne to robila nejako v takom roku a 8mesiacoch nic len mama a ani vonku na dvore sa nepohrala vsade s mamou za ruku...a teraz v pohode preslo to samo musi a teraz zas mna nechce a iba muza ako v noci ja ale zas cez den sa nanho pyta a ked ho vidi tak len jemu na ruky a s nim...

voskovka
23. sep 2012

@seginiatko som kukla ze ta holka uz zalozila junovky 2013....ked by nam to vyslo podla ms by som mala termin na 22.6.tak dufam ze tu vycacim coskoro 2ciarky....a ze budeme mat letne babenko

voskovka
23. sep 2012

@cammille
@vrs
@alenkapalenka kde ste ženstvo????nedela večer hybajte koňovať 😀

alenkapalenka
24. sep 2012

@voskovka breranko, uz je pondelok rano :(...vcera nebolo na kona casu...

gabikatn
24. sep 2012

Vcera mi skoncila ms a ja ze konecne ideme na to, ale musim to zatial odlozit, bo som si na krku nasla nejaku hrcu. Dufam ze je to len zdurena uzlina alebo tak nieco.... Takze pekne klusem k doktorke.....a potom uvidime.....

seginiatko
24. sep 2012

@blondy12
@voskovka
@juranka Ano aj ja som nasla Junovky 2013 🙂 Tak snad sa mi tie dve ciarky este ukazu 😵 Ale baby, dnesny ranny test neukazal voooobec nic ☹ Tak som aj smutna z toho, ale tak este je cas , uvidime co bude...

cammille
24. sep 2012

@seginiatko este je ozaj skoro, a navyse, ved ste len teraz zacali, takze nic nie je stratene😉

cammille
24. sep 2012

@gabikatn joj no drzim palce nech to nic nie je, a nech to rychlo zmizne..😉

milagrosss20
24. sep 2012

@gabikatn drziiiiim palceky 🙂

zaza26
24. sep 2012

@seginiatko ja som mala po minulej ovulke duchov tiež,ale raz bol,potom nebol,potom bol,potom zas nie,záleží aj od testu a mne sa duchovia objavili vždy až po cca 10 munútach,čo je už v podstate asi neg. Uvidíš neskôr,nemusí to ešte znamenať výsledok 🙂

milagrosss20
24. sep 2012

Jaaaaj baby mna caka 4.10 vysetrenie vajcou....takze budem rezana ☹ som velmi zvedava ze cooooo to bude...

seginiatko
24. sep 2012

@gabikatn drzim palce nech je to iba angina .

seginiatko
24. sep 2012

@cammille
@zaza26 dakujem baby za povzbudenie, ked ja som sa uz tak v duchu veeelmi tesila. ale tak nezufam 🙂 cez vikend mam dostat , uvidime ci pride ci nie... 🙂

seginiatko
24. sep 2012

@milagrosss20 Uf, a co ti nasli ze ides rovno pod noz ? neda sa to laparoskopicky ??

milagrosss20
24. sep 2012

@seginiatko no ano ano laparoskopicky mi to budu robit...ty si tiez bola na tom?tha to je jedno aj tak budem rezana 😀

blondy12
24. sep 2012

@seginiatko uvidis este par dni by som pockala...drzim prsty aby sa to podarilo...ale zas este su tu dalsie mesiace 🙂....ja si tak stale hovorim, ze je vela takych co sa snazia a este nemaju ani jedno 😉