icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

seginiatko
24. sep 2012

@milagrosss20 Nie nebola som, ale kamoska bola , a laparoskopicky, je to len mini jazvicka. 😉 neboj

seginiatko
24. sep 2012

@blondy12 To mas pravdu. Nam sa prva zadarila na prvy sup, tak preto som si bola taka ista. ale tak pockam s testovanim aspon do piatku 😉

milagrosss20
24. sep 2012

@seginiatko a nevies potom sa jej podarilo otehotniet?

voskovka
24. sep 2012

@seginiatko dneska idem zas testnut ale ovulku xixixi ked sa chcem testovat tak nech....ja som dnes v praci...konecne sli chalani po 3tyzdnoch do skolky....bozsky klud 😎

seginiatko
24. sep 2012

@milagrosss20 ano podarilo sa jej otehotniet o 8 mesiacov na to tusim, ale nesnazili sa nejako ze len cez plodne dni a tak, iba sa postastilo. dokonca jej 1 vajecnik museli aj vybrat -nastali ine komplikacie - a otehotnela aj s jednym. jej syncek mal teraz rok pred tyzdnom a uz je opat tehotna a v marci cakaju druhe 🙂 takze neboj🙂

seginiatko
24. sep 2012

@voskovka ja som ovulku testovala iba raz pred prvym tehu, ale teda spoliehala som sa najviac na hlien. teplotu som nemerala nikdy. Ale hlavne soms a docitala, ze ked testujes ovulku, tak najplodnejsia zena je vtedy ked ciarka na teste este nie je taka ista silna ako ta testovacia... mne sa to vtedy potvrdilo 😵

milagrosss20
24. sep 2012

@seginiatko fiihaaaa a to ako jej pritom ako jej robili lapku jej odobraly vajecnik?kuaaa tak to je fakt drsne toto,,,,,co mna asi caka fuuuu...ale ma to svoj dovod preco idem uz na take vysetrenie no nie?

seginiatko
24. sep 2012

@milagrosss20 urcite to ma svoj dovod. Ona bola zdrava, nic jej nebolo, otehotnela a bolo to tehotenstvo mimo maternice- plod sa zacal vyvijat vo vajcovode. a uz bol tak velky, ze muselo vsetko von - ale vsetko zvladli laparoskopicky . takze u teba takato komplikacia vobec nemusi byt 🙂 ja som tym len cchela povedat, ze nie je problem potom otehotniet 😉

milagrosss20
24. sep 2012

@seginiatko ano jasne ja sa len pytam co a ako lebo mna to zaujima vies...a ty ides testovat ci si tehu?

juranka
24. sep 2012

@milagrosss20 budem drzat palce aby to dobre dopadlo 🙂 budu ti len skumat ci ich mas priechodne alebo nieco ine????
@gabikatn jaaj dufam, ze to bude dobre 😒 daj vediet ako si dopadla potom u dr.

milagrosss20
24. sep 2012

@juranka ano ci tam nemam zrasty alebo nieco taketo...ale aspon budem vediet ze co....ci som schopna tehu alebo nie...

cammille
24. sep 2012

@milagrosss20 drzim palce, nech to dobre dopadne, nech je vsetko v poriadku😉

milagrosss20
24. sep 2012

@cammille dakujem velmi pekne...este tyzden a pol a uvidi sa ze co....ak je problem da sa prec a mozno sa podari potom hned...

cammille
24. sep 2012

@milagrosss20 ja verim ze ano, budes vediet ze vsetko je ok a to sa potom lahsie otehotnieva ked budes mat odlahcenu psychiku😉 takze do vianoc chcem tvoj pozitivny testik!😉😀

milagrosss20
24. sep 2012

@cammille neveris ale ja to chcem tiez.... 😀 najlepsie uz v oktobri chiiii hoc budem potom 😀

nevestickaaaa
24. sep 2012

baby šibe mi, chcem sa už testovať!!! 😒

seginiatko
24. sep 2012

@milagrosss20 no ja som testovala, 2x, na 16 dc a 20 dc -cize dnes rano. 16dc test slaby duch, velmi slaby, ale mm ho tam vraj vidi. a dnes teste uplne negativny, ani ked ostrim oci jak orol nic nevidim... tak pockam asi do ppiatku, ked vydrzim 😅 tak ono to bude lepise vediet presne nacom si a budes pokojnejsia potom ;)

seginiatko
24. sep 2012

@nevestickaaaa a kedy si mala ovulku ?? ja som uz testovala, vid koment vyssie, takze nadsena nie som 🙄

cammille
24. sep 2012

@seginiatko a kedy si mala ovu? 16dc je ozaj moc skoro na test, ibaze by si ju mala hned po ms..

nevestickaaaa
24. sep 2012

@seginiatko neviem presne, trošku sa obávam aj toho, že som ovulku nemala vôbec. Ale menzes by som mala dostať v nedeľu 30.9., takže na testovanie je ešte moc skoro, to mi je jasné, ale už tuším na nič iné nemyslím 😀 budem to musieť nejako ten týždeň ešte rozdýchať 🙂
ty by si kedy mala dostať?

seginiatko
24. sep 2012

@cammille ja mam krakty cyklus 24-26 dnovy, skor ten 24. ovulku mavam medzi 10-13 dc a potom do 14 dni dostanem. a skusali sme presne na ovulku.. ale tak este mi ostava nadej, dostat mam az cez vikend 🙂

seginiatko
24. sep 2012

@nevestickaaaa no ja sa pototo , ja mam tiez dostat 30.9 😀

nevestickaaaa
24. sep 2012

@seginiatko 😀 a ty si už aj testovala?? 😀 no dobre vedieť, že nie som iba ja nedočkavá 😀
ja som si dnes spravila test, samozrejme bol negatívny a som si povedala, že mi už poriadne prepína, takže už počkám do nedele, musím byť silná a netestovať sa skôr! 🙂
ty ideš testovať už v piatok?

seginiatko
24. sep 2012

@nevestickaaaa jooj neviem ci vydrzim 😀 ale dnes som tiez mala negativny, tak mi sklesla nalada a tiez som si povedala,z e aspon teda do piatku musim vydrzat. no kupila som si 2 testy , tak uvidime kedy ma premoze nedockavost zase 😎

nevestickaaaa
24. sep 2012

@seginiatko keď som bola prývkrát tehu, tak som sa testovala až keď týždeň meškali aj to som sa do toho zase až tak moc nehrnula, nerozumiem ako je to možné 🙂 asi sa teraz na to tak veľmi sústredím, že ozaj na nič iné už nemyslím...

seginiatko
24. sep 2012

@nevestickaaaa ja ked som bola 1x tehu, som sa testovala v den ked som mala dostat, bol tam duch slabsi ako som mala teraz -to bol piatok. a druhy test som urobila v pondelok a to uz boli 2 silne ciarky. Tiez necapem, preco som tentokrat taka nedockava 😅

nevestickaaaa
24. sep 2012

@seginiatko neboj, vydržíme to, logicky je blbosť testovať už teraz, iba čo minieme kopec peňazí na testy, ktoré nám aj tak nič neukážu alebo nás iba zmiatnu ako teba teraz 🙂

seginiatko
24. sep 2012

@nevestickaaaa no ked mi toto budes opakovat do piatku tak mozno vydrzim 😀

bebe2013
24. sep 2012

@alenkapalenka
@majka8858
@voskovka
@cammille
@gabikatn
@juranka
@julka31111
@mahulenka87
@vrs
@seginiatko

Caute, po predlzenom vikende sa k vam vraciam, ako pokracujeme? Mne stale rastu prsia, az tak, ze si budem musiet ist nakupit nove podprdky, len neviem, ze kde sa ten rast zastavi, ze ci treba C, D, E, alebo F 😀

milagrosss20
24. sep 2012

@seginiatko tak to hej budem vediet ze co bude a nacom som...no a ty maskedy dotat mmsku?