icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

adell34
24. sep 2012

@julka31111 calibrum obsahuje vitamin C, E, kyselinu listovu a mnohe dalsie, mne ich poradila moja lekarka 🙂

julka31111
24. sep 2012

@adell34 no tak to zajtra zbehnem do lekarne 😀 😀 😀

bebe2013
24. sep 2012

@voskovka zatial vsetko tutti frutti. Ani som negrckala. Len som unavena a nejako sa mi zle spi.

seginiatko
24. sep 2012

@julka31111 anopyrin by som si bez lekarskeho odporucania len tak nenasadzovala, mozes aj vykrvacat, nie je to sranda. Radsej najprv zacat mierne - ta kys listova , alchemilka atd... Je sice pravda , ze husta krv je skoro ako diagnoza na neotehotnenie, ale to treba najprv zistit u hematologa , pretoze s tym nie su srandy. su tam rozne antifosfolipidove syndromy, a kadeco ine... Hlavne treba poznat svoj cyklus, svoje telo a mysliet pozitivne 🙂

adell34
24. sep 2012

@seginiatko mne to poradila moja lekarka, samozrejme na zaklade vysetrenia, takze julka nie do lekarne ale najskor do ambulancie

adell34
24. sep 2012

@seginiatko ja som sa na anopyri pytala lekarky, lebo kamoska vdaka tomu otehotnela a lekarka mi urobila odbery, zistila hustu krv a az po konzultacii som utekala do lekarne

seginiatko
24. sep 2012

@adell34 ano tak to funguje. Len skoda, ze to aj lekarov nenapadne, az na nas podnet ...

nevestickaaaa
24. sep 2012

@julka31111 tako ako píše @seginiatko, určite to nerieš bez lekára. Aj ja mám hustú krv a otehotnela som na prvý šup, nemôžeš si len tak riediť krv, radšej veľa pi, musíš vypiť aj 2l minerálky a nejedz zbytočné tabletky.

adell34
24. sep 2012

@seginiatko presne tak, ved ked viem, ze to naozaj pomaha, nechapem ze to neodporucaju

julka31111
24. sep 2012

@seginiatko tak to je tiez pravda nato som tiez myslela lebo som si citala rozne prispevky na internete ze ten anopiryn nieje aj tak na volny predaj ale na recept no ..momentalne berem len vitamin E a celaskon...zatial :D

julka31111
24. sep 2012

@nevestickaaaa dik dik.. to je pravda.. ja zatial mam vitamin E a celaskon no uvidim ale asi zajtra zbehnem do lekarne bud na tu alchemilku alebo kyselinu listovu.. vadilo by ak by som brala obe naraz?? ci to by sa ani nemalo?? :D

seginiatko
24. sep 2012

@adell34 ono treba aj presne poznat svoje tleo, pripadne sexovat kazdy den 😀 Kazda mame v ine dni ovulku, niekto 2 dni po menzese, niekto az 10 dni po.. A taktiez, poslednu dobu mavaju aj chlapi problemy, nie my zeny...

seginiatko
24. sep 2012

@julka31111 alchemilka a ky.listova nemaju nic spolocne. Kys listova je B vitamin, alechemmilka je rastlinka . Kys. listova je dobra najma uz ked je zena tehotna, no ked ju beries uz pred tehotenstvom je to dobre, preotze mas zasoby, ona sa nevyluci tak lahko ako vit C - mocom. ten celaskon mi pride ze beries uplne zbytocne, radsej by som si kupila ovocie a zeleninu. Takztiez sa spatne pozri na sovj a priatelov jedalnicek a pohyb. kazdopadne je najdolezitejsie aby ste zo sexu neurobili pracu 😅

nevestickaaaa
24. sep 2012

@julka31111 nie, určite to nebude vadiť, len si to daj radšej nejako dokopy, aby si to neprehnala 😀 ja by som navrhovala
1. kys. listovú alebo možno skôr nejaký komplex vitamínov, ktorý obsahuje aj kys. listovú (mne napr. lekár odporučil Ladee Vita)
2. alchemilku - pijú sa 2-3 šálky denne od 1DC cca do ovulky, potom treba alchemilku vysadiť. Alchemilka má sťahujúci účinok, takže by mohla ublížiť bábätku, ak by si otehotnela. Ale ak neotehotnieš, zase začni piť alchemilku od 1DC až do ovulky 🙂 Niektoré baby pijú ešte nejaký čajík od ovulky na podporu plodu, ale to neviem aký je, tuším myší chvost alebo také niečo.
3. ja si dávam ešte bylinny koncentrat Femigard, ktorý by mal podporovať ovuláciu.
Viac by som toho určite nedávala. Ak zvolíš komplex vitamínov ako napr. ten Ladee Vita alebo Femibion, Mamavita a pod., tak nemusíš brať ani ten vitamín E a celaskon, lebo tieto komplexy obsajú všetky vitamíny, ktoré tvoje telo potrebuje.

milagrosss20
24. sep 2012

To aj ked je krv zla tak moze sposobit neplodnost?fiha to som nepocula toto este...ja neviem aku mam krv mne ked beru tak ide normalne bez problemou a to aj ked idu zobrat tak nepijem neako extra vodu,...a ide mi pekne... 😀

@julka31111 pocuj moja trochen uber s toho chiiii trochen tak kludnejsie to ber lebo citim s teba ze sa ides zabit za tym...ci sa mylim?ja si pamatam ze ja som tiez taka taka bola prve dva mesiace 😀 ale teraz to ani neako neprezivam uz ...akoze skalamem sa ked mi to pride ale uz nie tak ze placem alebo nieco taketo...skus povolit a v tedy buuuuum a uz budes kocikovat...

mahulenka87
24. sep 2012

@bebe2013 jeeejda. Ja už teraz nosím D. Akú budem nosiť, kd budem tehotná??? FFF? 😀

juranka
24. sep 2012

@nevestickaaaa a preco by si nemala mat ovulku? lebo ja si myslim tiez ,ze som nemala ale neviem ake su priznaky ked nieje 🙂

juranka
24. sep 2012

@bebe2013 jeeej, to uz tak skoro ti prsia rastu???ja mam prsia riadne ale pouzivala som podprsenku o cislo vacsiu az tesne pred porodom 😀 😀

juranka
24. sep 2012

@julka31111 a nemas problem so stitnou zlazou? moja sestra dlho nemohla mat babo, tiez to bolo skoro rok a potom sla na endokrinologiu (chodievala tam ale to zanedbala a nepovedala ani, ze chce otehu) a ked to zistila ta dr. zvysila jej nejake tabletky (nejake hormony na stitnu zlazu ) a potom po 2 mes. sa jej to podarilo 🙂

juranka
24. sep 2012

@julka31111 nie je lepsie namiesto nasadzovania anopyrinu pit viac vody? ja neviem ci je dobre brat zbytocne tabletky 😉

alenkapalenka
24. sep 2012

@bebe2013
@voskovka ahooj,co mate nove? Ako tehotenstvo a vyroba?🙂ja vas zanedbavam,nemam ani kedy si novinky precitat...dnes sme dve hodiny menovky vyrabali :D a mam nadnes dost...a uz by som mala aj ja zacat pracovat na mimi...myslim,ze uz je pomaly aj cas 🙂))

korylan
24. sep 2012

Ahojte, vyzera to tak, ze sa zadarilo. Zajtra sa ukaze, ci naozaj. Drzim ostatnym palce, aby ste sa cim skor tiez tesili. 🙂

voskovka
24. sep 2012

@alenkapalenka mne je dnes zle ...zas ma boli pravy vajecnik a pod bruchom...robila som si test na ovulku negativny....

alenkapalenka
24. sep 2012

@voskovka takze si este ani nemala?? Aj ja si ho chcem spravit...kedy zacat? Podla vsetkeno, nedelu by som mala mat...

voskovka
24. sep 2012

@alenkapalenka len nech tam zas cosi nemam daku prasivu cystu alebo co...mne by ovulka predtym vychadzala na 16-17-18 ked som mala kramy...len pochybujem aby bola ovulka pocas kramov. 😕

janicka11
24. sep 2012

ahojte maminky,vitam váas,ako sme sa rozrastli,neee?? 🙂

voskovka
24. sep 2012

@janicka11 janik ahooooooj kade chodis??? 😝

janicka11
24. sep 2012

@voskovka šak ja neviem kadze tadze🙂))ale nie,som tu čatso ale viacej cez mobil,a to mi to prácve moc neukazujeeeee vieš iba ked som cez notas prihlásena.. 😀 😀 jako??

alenkapalenka
24. sep 2012

@voskovka urcite sa ti to cele posunulo ked ti vtedy meskali...len dalej testuj
@janicka11 od teba som tu daavno nieco nevidela...to bude asi tym,ze cez ten mobil to je fakt naprd...

julka31111
24. sep 2012

@milagrosss20 dakujem moja no nie nie ja nesom zase taka poplasena za tym napriklad ze ked mi pridu kramy tak placem alebo co no ja skor tuzim po dietatku ale v norme tak ako kazda ina zase sa nejdem pozabijat za tym no tak normalne tuzim po nom len nejako sa nedari a neviem preco... 😢 😢