Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@juranka no neviem neviem ci nemam problem ako mamca mi povedala ze mam ist lebo ako mi padaju vlasy ,pribrala som kusok, nechty mam mekke lamave a krk mam taky trosku hrubsi ako nie velmi no mamca hovori ze je to stitna ze mam ist aj ked chcem otehotniet no neviem co ci mam ist alebo este kusok pockat... 😖
@juranka no anopiryn ani nechcem lebo tabletky tiez skodia telu a radsej budem pit vodu ako brat tabletky.. no sak uvidime dufam ze sa to podari..
@janicka11 troska hej...aj to len tak pri filme 🙂 a za chvilku spat :D este par dni a uz sa teme budem venovat viac 🙂)
@alenkapalenka jáj tak potom hej,,ja zatial sedím tu a čítam všeličo takže tak,zatial prajem krásny večer babulky držte sa 😝
@alenkapalenka darí sa nám, ďalej vyminavam testery a teším sa, ako ciarocka silnie.
@janicka11
@alenkapalenka a uz som v posteli a konikujem z mobilu. Ta únava neni sranda.
@bebe2013 este stale testujes?🙂 uz si bola aj za doktorom?
@alenkapalenka dobre ranecko zenstvo.....
@voskovka dobreeeee...aky nas caka den?🙂
@alenkapalenka no aky povedz??? 😕
@voskovka
@alenkapalenka no ahojte babulky akurat ranajkujem🙂
Dobré ránko, pridám sa ak mozem🙂
@juranka ja som si robila ovulačné testy, robila som si 12 DC, 14 DC, 15 DC, 16 DC, 17 DC, 18 DC a všetky vyšli negatívne, ale úplne negatívne, ani náznak nejakej čiaročky...
sledovala som si aj krčok a hlien a nezaznamenala som žiadnu zmenu, ale nikdy som to predtým nerobila, takže som to možno nerobila dobre, neviem 😀
dobre ranko ja sa snazim tiez oteh. ale vobec sa nedari berie niekto z vas aj niejake lieky 😒
@cammille
@milagrosss20
@seginiatko
@juranka
zajtra ma caka odber krvi na infekcnu mononukleozu a komlet KO, aj vyter z hrdla, pamätam si ze som taketo nieco mala pred dvoma rokmi, vsetky vysledky som vtedy mala neg. a potom sa to stratilo, tak dufam ze aj teraz to tak bude.... Ale aj tak tehu odkladam..........riskovat nechcem
@julka31111 a kolko to sa snazite som zabudla prepac,,,,
@gabikatn co to je KO?drzim palce naj tonic nie je...
@milagrosss20 KO krvný obraz 🙂
@nevestickaaaa chiiiiii nedoslo mi to 😀
@nevestickaaaa lebo ja som zatial sledovala len hlien a myslela som, ze sa tomu vyznam a ked sme si s muzom povedali, ze budeme chciet druhe babo tak som k tomu pridala aj meranie teploty rano po prebudeni a sledovala som to asi 5 mes. a sedelo to aj pekne s tym hlienom a tak som povedala, ze v septembri zacneme ale tento cyklus mam fakt divny, hlien aj zacal ale nie tak velmi ako obvykle a potom ked hlien skoncil 3 dni som mala hned za tym spinenie a cakala som aspon, ze sa mi teplota zvysi ako po tie predosle mesiace ale ani to sa nezvysilo takze asi to znamena, ze ta ovulka nebola ale neviem ked ovulka nieje tak kedy potom zacne menzes??? ja som to predtym ratala tak, ze po ovulke mi prisiel menzes za 11-12 dni ale neviem ako to je ked ta ovulka nie je 😖 toto je moj graf teploty ak sa v tom pripadne vyznas 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/3cade8
noooo, takze uz to mam oficialne potvrdene od doktora ;)) len je este prilis skoro,aby bolo daco vidiet, tak ma objednali na 12.oktobra..vtedy prvykrat uvidim bublinku 🙂

@alenkapalenka oo tak už čítaš konečne mám trošku volný večer a travim ho pri notasi.. 😀 😀