Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@alenkapalenka ja som sa s tým fertility tiež moc neskamarátila :D len značím do kalendára teplotu a príznaky a hotovo :D
@zaza26 nie?...ja zase hej...aj ked na zacitku ma tam vsetko miatlo 🙂
@voskovka tak treba dnes....za chvilku mam doma toho mojho, tak pojdem off :D
@julka31111 no to misi ist na take vysetrenie ako ja idem nabuduci tyzden....no ale uvidis zajtra ze co povedia priatelovy...
@milagrosss20 no sak uvidime no.. a to ako prebieha take vysetrenie??? :D
@julka31111 sama este neviem...viem ze budem v narkoze,,,,a ze bude to laparoskopicky..viac neviem....
@drnduliak ahoj, ja mavam z casu na cas spinenie pred menzesom (aj ten tyzden niekedy ako vravis) my sme zacali snazilkovat tento mesiac a hned som mala cudny cyklus, hned ako mi skoncila ovulka 3-4 dni som spinila, potom to preslo, ja si meriam aj BT a cakala som, ze sa teplota ako obvikle zvysi a nic sa nedialo tak som sa aj pytala jedneho znameho gyndosa ci je mozne, ze som mala anovulacny cyklus...vraj je to mozne. cakam ked sa spusti menzes ale po tyzdni sa mi zase objavil vajcovy hlien, co u mna znamena ovulku. ta predtym sa asi nedokoncila (vajicko sa nevypudilo) ale teraz snad uz aj hej, tak sme sa snazilkovali aj vcera. dnes rano som si odmerala teplotu a trosku sa to zvysilo, pockam ako to bude dalej 😉
co robite???zenstvo???ja robkam veceru dneska bude vecer pre muzika...xixixi keby ten vedel ze chcem jeho spermie...xixixixiixi(ale nie teraz srandujem) 😀 😀 😀 😀 😀
kočky a ste tu len také, čo meriate ovu a idete na to "technicky" alebo aj také, čo sexujete proste kedy príde a nechávate na náhodu 😉
@zaza26 no my by sme mohli dcérku 😀 a podarilo sa vám to hneď na prvý šup? 🙂
@katasa ja som tu nová, ale zatiaľ to nechávame na náhodu 😎
@milagrosss20 jaj ta potom ked zistis tam mi daj vediet :D a to je na tu prichodnost vajecnikou hej??
@jarus_galbi podobne 🙂
@katasa aaale zasa sa musím priznať, že sme tomu zatiaľ veľa nedali. Manžel má teraz dve nočné po sebe, takže vlastne nič, a to sú hneď tri dni fuč 😝 ale zasa, trojdňové odležané spermie sú dobrí šprinteri 😀
@jarus_galbi tomu ver.... nám sa prvé (žiaľ nešťastne skončené tehu) podarilo na prvý šup... v pondelok mi doki vybrala teliesko a v piatok som otehotnela.... strašne si želám, nech nám to aj teraz tak dobre dopadne 🙂 ešte sme sa totiž od toho nešťastia nemilovali 😝
@katasa to mi je ľúto ☹ poznám veľa takých smutných príbehov, ale o to krajšie boli potom druhé tehotenstvá 😵 sama neviem, čo by som robila, či by mi vôbec niečo/niekto vedel pomôcť vyrovnať sa s tým, preto obdivujem tých, ktorí si to prežili 😔
@katasa a samozrejme verím, že to dobre dopadne 😉 niekde som čítala, že to teliesko môže spôsobiť nejaké komplikácie, ak sa otehotnie hneď po vybratí. Ale samozrejme, všetko je individuálne, preto ťažko povedať, či je to pravda.
@milagrosss20 este sa chcem opytat vadi ak kamaratka tiez sa snazi o babo a si kupuje malicke veci do predu??ci?? lebo uz aj kocik chcu kupovat no neviem ja som jej vravela ze by nemala este no neviem..
@jarus_galbi nie, nie... to nebolo telieskom... Martinko sa zadusil pupočníkom 😢
@julka31111 podla mna je to velmi skoro... ja som prišla o miminko teraz nedávno v 25tom týždni a tiež mám dosť vecí a kto vie, čo bude dalej....
@katasa lebo kamaratka teraz dostala viac peniazkou a chcela si kupit zakladne veci a kociarik ze nasla lacny no ja neviem.. ked sa snazia o miminko neviem podla mna sa ma verit na tie poveri alebo ako?? fujjj tak to mi je velmi velmi luto ☹ ☹

@voskovka ahoj ty pototo...načo to idete dneska?