Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@milagrosss20 aha no tak fajne drzim palceky :D lebo ja som chcela vediet aku mam mat teplotu b ak mam plodne dni a ked mam neplodne dni :D
@alenkapalenka no takze ked mam 36,52 to mam ploidne dni?? :D
tak dievcata, neviem ci predcasne, ale tesime sa... krasne ruzove // ... test som si spravila len preto, lebo som dva dni jedla kapustnicu a strasne mi z nej bolo zle a pritom bola vynikajuca 😀. nechapem to, kojim, nemam vobec kramy, cvicim,...dnes idem k doktorovi tak uvidime co mi povie, lebo ani netusim v kolkom tyzdni by som mohla byt 😀
@julka31111 neviem...to musis mat sama odsledovane..ja mam pred 36,4 a potom po ovu skoci aj na 37...prvy mesiac som bola z toho debil.zapisuj si to na fertilityfriend.com samo ti to ukaze
@jarus_galbi 😀 my sme si z tatier doviezli syna,asi tam ten čerstvý vzduch napomáha 😀
@andrejocka5 jeeej zuzka...dalsia tehulka.....gratulujem...............a doloz testik a kolky tyzden si?
@andrejocka5 gratulujem !!!! 😅 😵
@julka31111 ja to mam presne ako alenkapalenka 😀 ked mam ovulku tak mam okolo 36,4-36,5 C a potom sa drzi okolo 37 C. vceras som mala rano 36,4 a dnes 36,7 tak uvidime ci to porastie lebo mam uplne hrozny tento cyklus 😒
@voskovka dakujem dakujem, MUDr. mi to dnes upresni, ze kolky tyzden, naozaj ani netusim 😀, bude to zaujimave...
@andrejocka5 super, dufajme, ze sa podarilo 😀 drzim palceky
@alenkapalenka jaj no ok dakujem no budem tam zapisovat :D
@juranka jaj no tak uvidis ..ja som si dnes prvy krat merala tak uvidim a este do toho ani tak nerozumiem ale dakujem :D
@andrejocka5 blbne mi net 😠
@julka31111 ja som si merala 4 mes. pred planovanim babatka takze uz to trosku mam ocekovane 😀
@juranka hm no aspon ze sa mam koho opytat :D hihih
@alenkapalenka neviem preco ale uz som sa zaregistrovala a ked chcem ist na graf vsetko vyplnim a nieco mi vkuse vypisuje nechce ma tam psustit
@voskovka konecne som na pc :D takze dalsi test si neskusala?🙂
@julka31111 urcite to ide...co ti pise?
caute holky, pripajam sa aj k vam, som aj v inej snazilkovskej teme...my sa zatim snazime o babo dva mesiace a zatim nic 😠 chcela som sa spytat, ci nema niektora z vas problem zo spinenim pred menzesom...lebo ja to mavam aj tyzden aj viac, aj teraz tak, uz ma vsetko dole boli, som alergicka hadam na vsetky male vlozky, nenavidim vsetky tie vone, uz som si dala tampon, lebo ma ide porazit z toho... 😖 a menzes nie a nie sa rozbehnut, ale tehotna nie som, aj test som si robila este pred troma dnami...tak ja len ci nemates tym skusenosti a ci vobec sa mi podari otehtniet "vdaka" tomu...diiik 😉
@alenkapalenka ako nechapem preco mi to pise ked som vsetko dobre vyplnila váš cyklus dĺžka nezdá byť správne. to by malo byť počet dní medzi obdobiami typicky 25 až 35 deň
@julka31111 uz mam :D
@julka31111 a nieco take ako ok tam nieje...tiez mi tam niekedy nieco napise, ale da sa to odskrtnut...
@alenkapalenka no sak hej ale mne tam plno veci vzdy preskakuje a som dala aky mam dlhy ycyklus a mi dalo uplne nieco ine tak asi kaslem na to 😠 radsej si budem pisat do grafu na papier 😅
@julka31111 no alebo tak...inak sňja som si tam nenastavovala nic, vsetko mi urobilo samo podla prveho cyklu...
@drnduliak ahoj a vitaj😉 s tym spinenim nemam skusenosti, ale svagrina to mala, zistili jej nedoŕstatok progesteronu, co je dolezity hormon pre otehotnenie a pre udrzanie tehu, tak si pre istotu daj spravit hormonalny profil..mozno mas vsetko ok, ale ak nie, tak ti mozu nasadit liecbu😉 drzim palce
tak sa k vám pridávam bambuľky 🙂
@alenkapalenka no mne nie lebo ja som dala a som musela vyplnit vsetko ja a aj tak mi dalo ine datumi vsetko neviem preco sak co uz necham tak no 😕 😕
@katasa vitaj vitaj
@alenkapalenka uz som nerobila....skor zajtra rano....cez to je o nicom...ale testla som si ovulku tak zajtra uz bude taka silna ako ta druha....dneska ideme este na to nech do ovulky tie chlapcenske sa nejak pototo a nech zostanu iba tie na dievcatko xixixixi

@milagrosss20 aaale, len na tri dni. Ale plánujem ich naplno využiť 😎 mršku som mala 20.9. takže lepšie to ani výjsť nemohlo 😀