icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

zaza26
30. sep 2012

@seginiatko mne sa minulý mesiac aj objavil dušík,ale na dalsích tehu testoch nebolo už nič ☹ ale neva,nezlomilo ma to :D ani som sa nenazdala a už daľší cyklus v plnom prúde 😀 neboj,keby to aj nevyšlo,tak o pár dní zas je možnosť otehu 😎

seginiatko
30. sep 2012

@zaza26 noo ked toto nevyslo tak najblizsia moznost je az november, kedze budem mimo pocas ovulky -teda tak to zatial vychadza ak ms dorazi este dnes alebo zajtra .... ach jaj

zaza26
30. sep 2012

@seginiatko 🙂 ved to ujde ako voda keby náhodou nie,ale ved možno teraz bude pozitívny! ešte to nie je predsa stratené,mojej kamoške ukázal tehu test stále neg.aj ked vedela že je tehula,aj to mala potvrdené sranda

seginiatko
30. sep 2012

@zaza26 naozaj, teda. ale ja som to hlavne chcela vediet pred cestou, budem mat 13kg dieta, 5kg kocik a 15 kg kufor 😀 tak som chcela vediet ci mam sa nejako miernit v dvihani alebo nemusim 😀 kedze toho sa dost bojim, lebo s malou som elzala 3 mesiace ☹

zaza26
30. sep 2012

@seginiatko tak či onak,požiadaj o pomoc radšej 😀 to ti veru nezávidím takúto nálož a plus dieťa :D sesterka takto lieta s malou do uk často a tiež sa vždy čudujem ako to sama vládze trepotať s malou 1,5 ročnou dcérkou :D

seginiatko
30. sep 2012

@zaza26 tak v ba nas vylozi tata, ten odnesie kufor az tam kde beru kufre. pomoze mi malu prebalit, najeme sa a potom uz mam len kocik ju a ruksak 🙂 a na druhej strane budem to musiet nejako zvladnut sama, ale pri vchode uz bude segra 🙂 a cestou spat bude ona robit tam to co tata tu 😀 sla som uz velakrat sama alebo so segrou a s jej detmi, teraz premiera s malou.

milagrosss20
1. okt 2012

@nevestickaaaa no vidis moj sa nezenie do niecoho takeho ale uz tonerozoberam s nim lebo ma to nebavi uz...a jeho priezvisko lebo je to jeho dieta nie len moje...

voskovka
1. okt 2012

@zaza26
@seginiatko caute babenky....chcem sa opytat mala ste niektora pocit od zacitaku ze ste tehotna??? 😕

seginiatko
1. okt 2012

@voskovka ahoj, ano pri malej som to vedela na 90% a teraz mam tiez ten pocit, akurat , ze tehu test si to nemysli 😀

voskovka
1. okt 2012

@seginiatko ja som pri prvom nevedela az kym mi meskala a zacalo ma natahovat z parfemu mojho. a rpi druhom som vedela tiez od zaciatku....a teraz mam tiez taky pocit....mne asi šibe....

eva3107
1. okt 2012

@julka31111 Julka ja mám presne to isté na pravej strane ...až také pichanie dosť to bolelo,ale ustalo to pred chvíľou som sa zľakla... 😒
Dúfam,že to nebude nič zlé do kelu... Ešte k tomu som 4 den v práci celý deň a už mám toho dosť už nevládzem.. a ešte teraz toto..

seginiatko
1. okt 2012

@eva3107
@voskovka @nevestickaaaa
@zaza26 baby tak test kupeny, ale asi zbytocne, dosla som z lekarne a spinim , tmavohnede ... uvidime co bude dalej... 😖

nevestickaaaa
1. okt 2012

@seginiatko ja stále nič, test som robila aj 28DC a silno negatívny, žiadny duch sa nenaskytol, takže už viac netestujem. Dnes ráno som skúšala krčok maternice a je pootvorený a pripravený na menzes. No nič moja, budeme pracovať na bábätku ďalej, len by som teraz chcela, aby mrcha prišla čím skôr, keď už musí prísť...

eva3107
1. okt 2012

@voskovka Ale nie nešibe... 😅 Podľa mňa to je normálne.. aj ja mám ten pocit ,že áno ,že sa vydarilo...
Veľmi túžime mať naše fazuľky tak to je preto.. 🙂

eva3107
1. okt 2012

@seginiatko Držím paste ,aby to nebola mrcha ,ale uhniezďovanie...

seginiatko
1. okt 2012

@nevestickaaaa no ja som tiez mala silne negativny test vcera to bolo 26dc. no a mi vysvetli ako si si skusala krcok ?? tomu akosi nerozumiem 😉
@eva3107 vdaka, nadej este je, uvidime ..

eva3107
1. okt 2012

@nevestickaaaa nooo to by zaujímalo aj mňa ...ako si to zisťuješ? 🙂

julka31111
1. okt 2012

@eva3107 hm to ti verim mna to az tak bolelo ze som sa na chvilu nevedela posadit ja neviem co je to moze to byt ze vajicko nieje oplodnene a ked odchadza tak to tak boly?? alebo jee to zahniezdovanie?? :D

julka31111
1. okt 2012

@julka31111 pardooonn uhniezdovanie :D

nevestickaaaa
1. okt 2012

@seginiatko @eva3107 nahmatam si ho, je tam taká "dierka", čo je nejaká bránka. Táto bránka sa počas cyklu mení, bežne je krčok tvrdý a dole, pri ovulácii sa zdvihne vyššie a jemne sa otvorí, potom sa zase zavrie a stvrdne. Tesne pred mrchou by sa mal zase jemne otvoriť, ak si tehu, tak by mal byť tvrdý, zatvorený a dole. To je však iba to, čo som vygúglila, nemám v tom nejakú extra prax 🙂
http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p...

eva3107
1. okt 2012

@nevestickaaaa ahaaa... nooo znie to zaujimavo 😅 idem si precitat link 🙂

voskovka
1. okt 2012

@eva3107 ja sa tesim moc moc 😵 na to testovanie.............

cammille
1. okt 2012

Caute kocky🙂 ako sa mate, mame nejaku novu tehulku?😉
Ja som cely vikend prelezala v posteli, nejak ma zmohla choroba, ale dnes uz chvalabohu lepsie..
Skusala som rano testnut, som 9dpo, ale nic..ale kedze bol muzo cez ovu prec, bolo by aj divne, keby som nahodou bola tehu😀 tak sa tesim na oktober, chcela by som letne babo, tak uvidime🙂

eva3107
1. okt 2012

@voskovka Ja tiež 🙂
No ešte si určite počkám... dufam,že vydržím..🙂 😀

voskovka
1. okt 2012

@cammille vitaj stratena ovecka.....ja som dnes vyberala mena....len tak bludim po kalendari a vymyslam...hihihihi....boli ma akosi hlava.....a uz sa tesim domov vcera som nezehlila,tak dnes ma to caka co pekne uschlo na slniecku. 😵

voskovka
1. okt 2012

@eva3107 my sme tusim na rovnako s menzesom ze?

juranka
1. okt 2012

ahojte dievcence, tak sme doma 🙂 boli sme na predlzenom vikende u svagrovcov. Dobre bolo, priniesli sme si od nich svokru 😀 teraz vari. takze ja mam vylozene nohy a mozem konovat 😉 neviete nahodou ked sa uhniezduje vajicko tak moze byt aj male spinenie...byva to len nejaky jeden den alebo moze byt aj dlhsie??? ja ma 32 DC dnes ale mam pocit, ze ovula sa mi tento cyklus posunula, ja si myslim, ze bola minulu stredu, tak testovat je este skoro. bud pride menzes alebo uvidime v sobotu, nedelu...vtedy by som testla. jaaj radsej by som chcela aby mrcha neprisla 😒

cammille
1. okt 2012

@juranka moja neuveris, ale sa mi o tebe snivalo😀 ze som bola v juri a tam som ta zbadala aj s dcerkou, ale ty si ma nespoznala😀 jaaj no a drzim palceky, nech je to hniezdenie😉

cammille
1. okt 2012

@voskovka sranda, ja sa tiez stale zamyslam nad menami😀 momentalne vedu viktor a linda🙂 uvidim dokedy😀

voskovka
1. okt 2012

@cammille takze u mna-Patrik alebo Tobias a dievcenske wua láááááá-Vivien,Sofia, Šarlotka Lilien alebo Larisa.....a postupne budem vyciarkovat xixixix 😀 😀 😀