icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
1. okt 2012

@cammille no sak by som ta urcite nespoznala, ze tu nemas fotecky 😀 dobre, ze ti je uz lepsie. dneska je ako kraaasne. no len co sa nam dnes stalo? skoro som zinfarktovala...my sme nemali nikdy auto, nebolo penazi nazvys. a teraz minuly tyzden sme si kupili octavku skodu ojazdenu ale peknu. vo stvrtok sme si ju priniesli a dnes nam ju naburali ☹ to muzik este ani nevie, je v robote a nechcem ho znervoznovat. nech to vie az ked pride...nejaka dodavka nam naburala parkovane auticko. jejen blb zaparkoval vedla nas a vybehol von, nezabrzdil rucnu brzdu a ono sa pustilo same. riadne nam posunulo auticko a oskrelo a naraznik v zadu prasklo. nastastie jedna maminka co kocikovala tam mu to ukazala a aj nam povedala, ze bude svadcit keby bolo treba. tak dufam, ze bude seriozny ten chlap a uhradi nam skodu 😒

juranka
1. okt 2012

@voskovka no larisa je cudne podla mna lebo jeden druh deky sa vola larisa 🙂 ale inak pekneee

voskovka
1. okt 2012

@juranka no tak ide prec lebo deku doma nechcem mat 😀 😀 😀 😀

drnduliak
1. okt 2012

@nevestickaaaa @seginiatko @juranka no baby ja na ziadne uhniezdovanie a stym spojene spinenie neverim, ja vzdy ked zacnem spinit je to jasne jak facka ze menzes dorazi... 😖 tento mesiac som mala to spinenie skoro 10 dni, v sobotu sa mi konecne spustil menzes tak uz sa tesim, ze som v novom cykle a dufam, ze bude uspesny 😉

zaza26
1. okt 2012

@cammille
@voskovka tak využ mená riešite?:D ja som včera gúglila kočiare 😀 😀 ,lebo filipkov som predala minulý týžden,šak chcem nový pre nové bábätko né?😀 ...my máme v menách jasno,chlapec-Michal,dievča-Laura :D to už pri prvom sme sa hned zhodli na Filipkovi (má meniny na naše výročie zoznámenia,bo my nie sme svoji,tak len toto výročie oslavujeme zatiaľ :D)...ja som dnes ráno mala zas hlien ako vaječné bielko,testla som ovu testom a je pozitívny,v popise je že 24-48 hodín by malo dôjsť k ovulácii a teda je to aj najplodnejšie obdobie....smola je,že zajtra ráno mi Peťo odchádza do Prahy a nevie či príde v stredu domov ,alebo až v piatok ☹ takže neviem (inak sme keksíkovali predošlé 3 dni a dnes sa mi snád podarí znásilniť ho večer ked dám malého spať :D)

drnduliak
1. okt 2012

@zaza26 neboj, spermie prezijuuu, ani by si neverila, kolko 😉 vlastna skusenost 😉 drzim palce 🙂

zaza26
1. okt 2012

@drnduliak dakujem,no musíme len dúfať,že nejaký víťaz tam ešte bude :D dnes večer,prípadne ráno ak sa bude dať ešte keksovať:D a potom už len dúfať :D

zaza26
1. okt 2012

@drnduliak pozerám ,že si z prievidze ako ja 😎 len teba nevidno 😀 tak neviem,či ťa poznám 😀

drnduliak
1. okt 2012

@zaza26 ja ta asi nepoznam, ale mame skoro rovnako stare deti 😉 my budeme mat teraz v oktobri dva 😉

seginiatko
1. okt 2012

@juranka ahoj, to mas super svokrusu 🙂 o mojej skoda pisat 😀 no ja som mala spinenie pri prvom tehu v 5tt. cize teoreticky mozno uhniezdovanie , ktovie.. no a vcera som mala dostat ms, nedosla, ale dnes uz spinim , tak cakam co bude dalej -bud je to zacinajuca mrcha alebo uhniezdovanie... hmmm 🙄

ursulienka1
1. okt 2012

Ahoj Snažilky...
Aj aj sa ku Vám rada pridám,
začali sme sa snažiť začiatkom septembra, a už sme sa aj dosnažili 🙂
Na tehotenskom teste mi svietia 2 čiaročky.
Nečakala som že to pôjde až takto rýchlo. 😀
Extra rýchlo.

nevestickaaaa
1. okt 2012

@drnduliak správne, never uhniezďovaniu, ja som verila a tehu test negatívny 😖

eva3107
1. okt 2012

@voskovka Ano aspon myslim... kedy NEocakavas 🙂 ? 17.10.?

drnduliak
1. okt 2012

@ursulienka1 gratulujem 😉 ja som si zase myslela, ze to pojde hned, ved pri prvom sme ani nevedeli ako sme k nemu dosli, a zatial nic 😠 ale aspon si uzijeme sexu do sytosti 🙂 🙂 🙂

voskovka
1. okt 2012

@ursulienka1 a kedy si mala poslednu ms?

milagrosss20
1. okt 2012

ahojteeee co mate nove?????mne uz sa blizi den "D" 😨 no musim to vytrimac.....dufam ze potom rychlejsie otehotniem...

voskovka
1. okt 2012

@eva3107 ja 15.10.

drnduliak
1. okt 2012

@nevestickaaaa ono je to asi aj o tom, ako sa clovek pozna...ja to spinenie mam dost casto, chodi mi to v takych fazach, ze niekedy aj par mesiacov nic a potom sa to objavi, a mala som to aj ked sme sa vobec nesnazili, skor naopak 😅 takze viem, co to v mojom pripade znamena 😒

nevestickaaaa
1. okt 2012

@drnduliak ja som nikdy nešpinila a mala som na 21DC pár kvapiek krvi, tak som sa už tešila, že uhniezďovanie, ale asi to bola iba nejaká náhoda, lebo test je negatívny, telo pripravené na mrchu, takže prd z uhniezďovania...

drnduliak
1. okt 2012

@nevestickaaaa no mne sa to presne zvykne objavovat na 21 DC, aj teraz tak...a nic 😠 bohvie preco to je nejaky kriticky den 😖

milagrosss20
1. okt 2012

@drnduliak
@nevestickaaaa co sa vam objavuje??????

nevestickaaaa
1. okt 2012

@drnduliak no pre mňa to bolo prekvapko, lebo som to nikdy predtým nemala... no nič, robia si s nami tie naše telá čo chcú 😀

@milagrosss20 jemné špinenie alebo zakrvácanie 🙂

milagrosss20
1. okt 2012

@nevestickaaaa ahaaa a to je to uhniezdovnie co ste pisali nie?mna boli brucho ako ked mam mmsku...a uz som ju mala,,,dnes ma 9dc...

drnduliak
1. okt 2012

@nevestickaaaa veru a najhorsie je, ze uz presne viem, ze tento mesiac nic z toho, ze to proste nevyslo, a aj tyzden musim este cakat na menzes 😠 keby aspon hned prisiel a nenatahoval, ze? 😉 aby som sa co najskor mohla zase zacat snazit 😉

milagrosss20
1. okt 2012

@drnduliak trafila si do bieleho 😀

nevestickaaaa
1. okt 2012

@milagrosss20 no, u niektorých áno a u niektorých nie... u mňa ani u @drnduliak to práveže uhniezďovanie nie je a ja som sa tak na to namotala tento mesiac... ☹

nevestickaaaa
1. okt 2012

@drnduliak presne, keď už telo vie, že nebude tehotné, hneď by mala prísť ďalšia mrcha 🙂

drnduliak
1. okt 2012

@nevestickaaaa a mala si to spinenie az do menzesu ci len vtedy? lebo ja to mavam az do menzesu, zhruba v rovnakej intenzite, ale po sexe uuuplna kalamita 😖 preto nanho uz ani nemam chut vtedy 😅

milagrosss20
1. okt 2012

@nevestickaaaa a kedy mas dostat?

milagrosss20
1. okt 2012

@drnduliak mna teraz neviem co boli ked sexujem....neviem s coho...a hlavne podbrusko ma bolieva... :( no a ja tiez ked mam mat tak nemam chut...