Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@nevestickaaaa nedal mi na to nic, lebo ine problemy som nemala, aj vysetrenia dopadli dobre..tak vraj nic vazne..zatial to neriesim, keby sa nam dlhsie nedarilo otehotniet, zbehnem tam zas a popytam sa... 😒
baby aj na mna daco lezie, v noci som zle spala, hrdlo ma skriabe, hlava mi brni, a len spat a spat....dufam, ze sa chytro pozbieram 😖
@juranka drzim palceky aby si bola v tom 😀
@milagrosss20 no nemam teplotu necitim sa ze by hrdlo.... 😕
@voskovka
@cammille
@milagrosss20
@alenkapalenka tak ako dievcata, mate volaco nove?
@bebe2013
@voskovka no cauteee...konecne sa mam cas uz aj ja ozvat....ja som sa stihla uz vydat...takze este drobca a sme rodina :D...ovu som mala ani neviem kedy, medzi tymi stresmi som to velmi nepostrehla....uz som 15DC, ovu testy stale dve ciarky ale ta testovacia je trosku slabsia, teplota velmi este nevyskocila, hlien je stale, brucho ma boli druhy den...tak ja neviem :D
@drnduliak tak isto sa pripajam ku skoremu uzdraveniu...
@voskovka tak len oddychuj a skus sa vypotit to pomoha....
@bebe2013 eee ty sa pochval chiii ja uz idem vo stvrtok na ten zakrok...takze uz sa zacinam bojkat ☹
@alenkapalenka blahozelaaaaaam 🙂 a nech vam to vytrime co naaaajviac sa milujte 🙂 a ako dopadla svadba 🙂
@voskovka
@drnduliak
@eva3107
@milagrosss20 @nevestickaaaa
Tak baby, dnes rano na rychlo urobeny test, tedavobec som to nepochopila. test akoby naznacoval ducha zpolovice no kym som stihla zobrat fotak zevam to sem hodim, aj to zmizlo = behom 2 minut cca. no a pri tom zhone a baleni sa mi teda spustila mrcha mam pocit, i ked je zatial daka cudesna. no beriem so sebou este1 test, uvidime.ozem sa vam najskor zajtra vecer, v noci cestujem a doobedu tiez. tie kt ste chore vam prajem skore uzdravenie 🙂
čaute ženy,ako sa máte?sledujem všíícko,a silno držím palčeky všetkým snažilkám ktoré to majú ešte neisté,a nech je to napokon tehu 🙂... ja som zvedavá,ako nám to výjde tento mesiac,či už konečne :D dnes už som nemala žiadny hlien (za posledné 4 dni som mala 2x ten vaj.bielok a dnes už ništ,ovu test včera poz.,dnes už slabšia čiara-hodím aj foto ,takže v podstate neg.),a teraz vydržať či ten hnusák menzes dojde či né 😀 nechceéém hooo už vidieť veru aspon rok ,ako tu už spomínala voskovka :D !
@alenkapalenka gratulujem 🙂
@juranka no menzes meskal 2 dni, a dnes neviem ci sa rozbehol alebo co sa deje, ete staletonie je origos menzes...
@alenkapalenka presne vsetko dobreeeeeeeeeeeee do zivota 😎
@seginiatko divne teda a poriadne a este nekrvacas ci ako?
a tiež sa pridávam k marodom,soplím riadne :-/ včera sme boli plávať s drobcom aj peťom a som rada,že Filipko je ok,no my obaja s peťom soplíme :-/ to tie zmeny počka robia
@zaza26 one a to vcera ste sa snazilkovaly lebo one to je najvhodnejsie obdobie bolo...kokos dufam ze to tam je 😀
@seginiatko držím palce, stále nie je nič stratené! 🙂 a uži si dovolenku!!! 😉
@milagrosss20 no snažilkovali sme 5 dní vkuse po 1 raze :D,ale zrovna včera to bolo také "čudné",peťo bol za celý den unavený a nejako sa nedarilo 😀,najprv darilo,potom nedarilo,takže pochybujem,že zrovna včera sa nejaký ten víťaz predral 😀 ,neva,ved predošlé 3 dni a aj dnes sme ešte skúšali,tak ja verííííííím,že sa jeden obetuje 😀 😀
@milagrosss20
@zaza26
@voskovka dakujem kocky 🙂 svadba bola super..ako kazda a jedna..ale uz som v realite 🙂 a my tu mame nejaku novu tehulku??? Ci co je tu nove? A vietw mi povedat,preco mam 3 dni na ovu teste dve ciarky??su viditelne,rovnake,nesilneju,neslabnu....
@zaza26 mno ako to je ze podarilo a nepodarilo...urobil sa ci nie ak to mam tak blbo nazvat...mno a ono staci kazdy 2hy den aby boli deticky silnejsie....a potom lezis ci ides rovno na wc?
@alenkapalenka ani malinký rozdiel medzi nimi?? bo ja som mala minulý cyklus stále 2 čiary ale v 1 den bola moja testovacia silnejšia a hned nabehla,takže som vedela že je to ten správny pozitívny
@alenkapalenka a su rovnako silne ako ta normalna ciarka?

@seginiatko Je mi to ľúto... ☹ Ja ovulku cítim rovnako ako aj ty..