Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@ursulienka1 drzim palce a daj vediet ako si dopadla...🙂
@voskovka Presne tak... 🙂 to čakanie na to je najhoršie ide ma z toho šľak trafiť 😅
Dnes znovu v práci ani som si neoddýchla poriadne za ten deň voľna... A ešte som taká nervná .. nechápem čo mi je vrčím a vrčím 😠 ... Joooj 🙄 A ešte taký blbý čas je vonku.. u nás pršíí.. to bude asi z toho 😒
Zdravim vsetky babenky....davno som tu nebola, my sme nase snazenie museli odlozit kvôli tej hrci na krku co sa mi spravila, takze vysledky uz mam, vsetky su negativne, aj vytery aj mononukleoza, zajtra idem zasa na odber na toxoplazmozu, no nemohla mi to spravit naraz? Takto sa to len natahuje, ale co uz....... A ozaj gratulujem vsetkym tehulkam 🙂
@alenkapalenka ani nie podla mna je to v pohode,,,,naco mam cakat??aspon budem vediet na com som...
@milagrosss20 no uz ako ty sa citis...len aby si sa zbytocne nestresovala vysetreniami a zakrokmi, ked naozaj to moze nejaku dobu trvat, ak ked je vsetko ok...mladym babam sa po roku snazenia robia vysetrenia
@alenkapalenka ano ja viem ale dr sa takto vyjadril ze to zacneme riesit...ja som bola operovana ked som bola mala na slepak a ma podozrenie ze ci nemam zrasty a preto neviem otehotniet...a zbytocne cakat na to rok ...mam aj problemy s hormonamy..takze bude problem u mna pravdepodobne...
@milagrosss20 @alenkapalenka my sme sa tiez nijako nechranili mimo ovulacie a neotehotnela som, takze neverim na ziadne zazracne ovulacie sposobene stykom...druha faza po ovulacii je proste neplodna a hotovo 😀 "kopli" sme sa len raz v 1. faze, ked som si myslela, ze este kooopec casu do ovulacie a cuduj sa svete, spermie prezili asi 5 dni 😉 taky vykon som necakala 😀 tak mi chvilu trvalo, kym som to rozdychala, ale teraz by som nasu bambulienku nedala za nic na svete 😉
@drnduliak no vidis ty si dokazom toho ze si otehotnela mimo plodnych dni...je aj clanok o tom fakt,,,,
@milagrosss20 aha, tak to je ine...potom som nic nepovedala 🙂
@drnduliak tak toto ano, spermie preziju, ale inac si to neviem ani ja predstavit 🙂
@alenkapalenka v pohodicke moja ...len ja nepisem o tom preco a co vies tak preto vela ludi si mysli to co aj ty ze tak skoro ides a ze na co ved este kratko sa pokusate a neviem co..ale mesiac co mesiac a nic...niekedy uz si hvoorim ze male mat nebudeme a hotovo a tak si adoptujem a hotovo..
@milagrosss20 zena naozaj nemoze otehotniet mimo plodnych dni, ak otehotnie, tak vzdy su to plodne dni 😉 a ak spermie preziju 5 dni, tak plodne dni su potom aj 5 dni pred ovu, len to je velmi individualne, niektore preziju len 1 den, niektore ako vidis aj 5 😉 a v mnohych pripadoch zeny ani nevedia, kedy maju ovu, si myslia, ze 14. den cyklu, pritom ju kludne mozu mat aj 11. alebo naopak aj 22., a potom to vyzera tak, ze otehotneli mimo "plodnych dni", pritom plodne dni su vzdy vtedy, ked je ovulacia, bez nej sa otehotniet neda 🙂 a nastava len 1x do mesiaca, vo vynimocnych pripadoch 2x, ale velmi kratko po sebe, takze nemozes mat ovu trebars 12. DC a potom nasledkom styku, ako si pisala vyssie, napriklad 20dc, to nie je mozne 🙂
@milagrosss20 praveze som otehotnela az v plodne dni, spermie si tam na vajicko proste pockali, tak je to v prirode zariadne, inak to nejde 😉
@drnduliak to fakt?5 dni?no tak to aka pecka kokos.... 😀
@cammille ano uz som to pochopila len neviem preco potom pisu taketo veci?
@milagrosss20 hahaa, no, netreba ich veru podcenovat, plavcov malych 😀
@drnduliak ze plavcov a preco mi odchazaju prec so mna 😀 chiiiiii
@milagrosss20 nieco odide, nieco ostane, neboj nic 😉 na oplodnenie staci jedna jedinaaaa 😵
@milagrosss20 no ono to zrejme existuje, ze pri styku sa vajicko uvolni, ale si myslim, ze to sa moze stat kratko pred terminom ovulacie, ak ma mat zena ovu napriklad 14dc, a styk maju 13dc, tak sa vajko moze uvolnit o den skor, mozno aj o dva, to neviem, ale len tak sa nedozrete vajicko neuvolni, ono skratka potrebuje dozriet, aby folikul praskol a tak...takze je to mozne, ale podla mna len kratko pred ovu...
A mimochodom, my s muzom uplne od zaciatku, cize uz vyse 5 rokov nepouzivame ziadnu antikoncepciu, jediny sposob ako sa "chranime" je, ze pocas plodnych dni mame celibat 😀 a za tych 5 rokov sme planovane pocali 2 deti a neplanovane ani jedno, takze uspesnost "ochrany" vysoka 😉
@drnduliak tha kebyze vieme kera nie ,??alebo ze kedy to mame robit ze hej v tedy sa ti to podari no nie?a mas pokoj....

@eva3107 aj ja ....uplne cervene ich mam....a vadi mi podprsenka... 😒