icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
4. okt 2012

@voskovka moja ja uz nemusim testovat, ja uz mam cervenu😀 prisla este o den skor mrcha jedna😀 takze mi to prosim prepis v tej tabulke, som cez mobil a nejde mi tu kopirovat..takze dalsia ms 31.10.:-)

cammille
4. okt 2012

@juranka kedy ides testovat?😉

juranka
4. okt 2012

@cammille dnes som testla, som to nevydrzala, chcela som zajtra a bol negat. 😒 som ako naihlach kazdy den, kedze trochu spinim...cakam kedy sa to spusti 😒

cammille
4. okt 2012

@juranka jaaj...no ale ako si spominam, tak nevies presne, kedy bola ovu, takze ak bola neskor, tak je mozno este skoro...ved uvidime 😉

juranka
4. okt 2012

@cammille moze byt, ze je este skoro lebo ja si meriam aj BT tuna a pocitac mi vyznacil ovulku pred 9 dnami http://www.fertilityfriend.com/home/3cade8 takze je to este mozne len neviem co to spinenie znamena( tie hviezdicky su spinenie za tento cyklus) 😒

cammille
4. okt 2012

@juranka fuuha, to mas to spinenie tak priebezne niekolkokrat pocas cyklu ? to je zvlastne, uz si to mala aj predtym ? ja sama Ti neviem povedat, nemala som to, akurat som tu uz niekomu pisala, ze svagrina to mala, teda neviem, ci to bolo to iste, ale mala spinenie cca uprostred cyklu, a to viac cyklov za sebou, lekar jej povedal ze je ok, akurat jej zistili znizeny progesteron, vraj to s tym suviselo...neviem, u teba to moze byt nieco uplne ine, no snad to dalsi cyklus uz nebude, ak dalsi cyklus este vobec bude 😉

juranka
4. okt 2012

@cammille praveze to nemavam vobec, spinenie mavam tak jede-max dva dni pred mms a tento cyklus to spinenie zacalo ked v strede cyklu bol ten plodny hlien (myslela som si, ze to bude ovulka ale teplota sa nezvysila a ani hlien som nakoniec nemala taky ako mavam vzdy ) ale za nejakych 5-6 dni za tym sa mi objavil ten hlien na ktory som bola zvyknuta a teplota sa tiez trosku zvysila takze mi pocitac oznacil cerv. krizom, ze to bola ta ovulka (v ten den sme aj kexikovali) 🙂 tak som si hovorila, ze mame este sancu ale zase prislo to spinenie...v predoslich mesiacoch som vzdy po ovulke mala nejakych 11 dni kym neprisla mms, teraz je to este len 8 DPO, este mozno za nejakych 2-3 dni pride aj ta mms, vsak to nejakom vydrzim a uvidi sa...

lucka1789
4. okt 2012

@zaza26 no ako a ja som citala o pripadoch ze sa testovali a ukazalo dve ciarky a na ultrazvuku nic vies kebyze mi aspon ta mrch pride aby som vedela ze na com som ale taketo cakanie to je hrozne pockam este do druheho tyzdna do piatku a ked nic nepride tak pojdem za doktorom ze kde je problem ☹

voskovka
4. okt 2012

tanickaskorokubikova...........................8.10
janicka11.................................................9.10
erinka12345............................................9.10
voskovka .................................................15.10
zaza26.......................................................16.10
cammille....................................................31.10

lucka1789
4. okt 2012

@juranka ahoj a ja somsa dneska testovala a bola tam len jedna ciarocka tak a ja som bola z toho sklamana ☹

blondy12
4. okt 2012

caute babeny vidim, ze nejakej sa uz zadarilo 😀 gratulujem...no ja cakam ci pride MS...v podstate zajtra bude 28den ale doteraz som mala MS bud po 31 alebo 30dnoch no minuly mesiac uz po 25ich ale to bola asi nahoda..tento tyzden som toho mala dost a este zacinam byt asi aj chora aj mala ma nadchu ...no tak uvidime pockam do utorka ci pride a ked nie v stredu testujem 😀

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

Ktorá z vás si meria teplotu?

drnduliak
4. okt 2012

drnduliak...................................................26.10

drnduliak
4. okt 2012

@lucka1789 ☹ tak hadam nabuduce 😉

voskovka
4. okt 2012

@tanickaskorokubikova ja.a stale mam 37,5 37,1 37,2 a pod este neklesla....

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

@voskovka na mam od ovulky 37,0, predvčerom a včera som mala 37,2 a dnes už 37,3

lucka1789
4. okt 2012

@drnduliak tak ja dufam ze by sme mohli mat uz babatko aj ked sm eo jedno prisli a bolo to strasne tak dufam ako ja by som aj chcela babo ale ked si zase spomeniem aku situaciu mame s priatelom tak tosku aj vaham ☹

voskovka
4. okt 2012

@tanickaskorokubikova no nech sa drzi to je dobre znamenie

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

@voskovka ach jaj všetko su len znamenia ☹ ja už chcem vedieť výsledok.... dnes ma začali pobolievať vaječníky aj prsia, hlava ma bolí už druhý deň v kuse :(

voskovka
4. okt 2012

@tanickaskorokubikova aj mna prava strana....a picha ma tam sem tam...ja sa musim vydrzat netestovat az v pondelok....lebo mi bude sibat z toho.

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

@voskovka ja tak ľutujem že som sa včera nechala kamoškou prehovoriť som zbytočne odbabrala test 🙂

eva3107
4. okt 2012

@voskovka pridaj prosim aj mna som cez MT a nejde mi to skopirovat 🙂 dakujem NE čakám 17.10.

voskovka
4. okt 2012

eva3107.....................................................17.10
drnduliak...................................................26.10

voskovka
4. okt 2012

@eva3107 si tááám 🙂

eva3107
4. okt 2012

@voskovka som moja 🙂 práve som sa snažila vás dočítať 😀

drnduliak
4. okt 2012

@lucka1789 hmm, no nie vzdy je dieta riesenim vsetkych problemov...ja sa tiez niekedy pytam sama seba, ci to druhe uz chcem, hlavne ked mi mala da obcas zabrat, mam pocit ze nic nestiham a niekedy sa citim za to vsetko trochu nedocenena..ale zase je to krasne mat malinky batoztek v naruci 😵

eva3107
4. okt 2012

@drnduliak ja mam rovnaký pocit ale ten pocit mat malé bábätko je neopísatelny 🙂

voskovka
4. okt 2012

@drnduliak ja som tiez druhe nechcela a tiez bolo urobene cca oktober....a teraz chcem este jedno.a dcerenku 🙂

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

@voskovka a ešte som chcela, meriaš ti BT alebo len telesnu?

voskovka
4. okt 2012

@tanickaskorokubikova BT telesnu nie.