Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
andromeda13........................................7.10
tanickaskorokubikova...........................8.10
janicka11.................................................9.10
erinka12345............................................9.10
voskovka .................................................15.10
zaza26.......................................................16.10
eva3107.....................................................17.10
drnduliak...................................................26.10
cammille....................................................31.10
zdravim vsetky snazilky 🙂 rada sa k vam pridam 😉
@tanickaskorokubikova
@voskovka ja tiež meriam BT,po ovulke sa mi zvýšila z 36,7 na 37,00,potom 37,00 a dnes 36,9 ...a som prechladnutá už 3-tí den,sople až po kolená 😀 ,inak mi nie je nič,ale cítim akoby som mala vyššiu teplotu celkovo,stále ma mierne pobolieva podbruško od ovulky,už nemám žiadny výtok....no ja neviem,som teda dosť zvedavá,či to tento mesiac už vyšlo,ale mám taký tušák že skôr nie ako áno,uvidíme 😕 😎
@andromeda13 ahoj 🙂 koľko sa snažíte?už máte nejaké detičky?🙂 napíš kedy má alebo skôr nemá prísť dalsí MS :D to si tu píšeme,aby sme sa potom nevypytovali dokola to isté :D
@zaza26 skusame uz od maja...no akosi sa nedari 😠 nie deticky este nemame..tak o to vacsia je snaha 😀 a mrcha mrchata nech ani nechodi !!! MS symptomy zatial ziadne ale BT mi dnes trosku klesla tak neviem... a co vy? dlho uz vynakladate usilie? 🙂
@lucka1789 ahoj, ja som na tom podobne 😒 len ja stale spinim ale normalne sa este mrcha nepustila...ved pockaj este do zajtra a zase testnes. ja v podstate cakam do nedele, ja vtedy vlastne cakam mrchu. bude to 11 DC lebo sa mi tento mesiac dost posunula ovulka, ak teda to bolo v tedy to co si myslim, zer bolo 😀 tiez asi buduci tyzden zajdem dr.ked nic nebude.
Ahojte, tak neviem co si o tom všetkom mam myslieť,ale bradavky uz vôbec nemám citlivé ani prsia ma nebolia zo dňa na den nič sem tam cítim podbruško take jemne pichnutie ale inak nič. Takze si myslím, ze znovu nám to nevyšlo. ☹ no ale uvidíme ci pride mrcha
🙄
Neviem ci aj vy, ale ja som taká nervózna v posledných dňoch. Ako doma tak aj v robote. Neviem dokonca neviem z toho ani spat dobre 😒
@voskovka ahoj voskovka 🙂 ...chcem ta pochvalit za kreativitu..ta MS anketa ti ale super vysla..dufam ze sa pridaju vsetky baby 😉
@nevestickaaaa ma byt zvysena a da sa merat rano este predtym ako vstanes z postielky 🙂 lebo pocas dna sa teplota zvysuje. nejlepsie by si si mala teplotu merat v rovnaky cas rano (moze byt max. 30min.rozmedzie medzi jednotlivimi meraniami)
@andromeda13 držím palce aby vám to konecne tento mesiac vyšlo 😉
juranka...................................................7.10
andromeda13........................................7.10
tanickaskorokubikova...........................8.10
janicka11.................................................9.10
erinka12345............................................9.10
voskovka .................................................15.10
zaza26.......................................................16.10
eva3107.....................................................17.10
drnduliak...................................................26.10
cammille....................................................31.10
@voskovka ja ako?rovnako :D ja som robila včera placky-také zeleninové,ale môj synak ani len neokoštoval,ja by som mu aj dala vyprážané a on to nechce,je mudrejší jak ja 😀 boli síce len na oliv.oleji,ale pánko si vyberá,on vyprážané nikdy nejedol:D dnes netuším čo variť veru,ja som taký všežravec,ja zjem všeckooo 😀 ...aj ja som fest nachladnutá,malý už má tiež studené rúčky,tak snád neochorel odo mna.-/...BT mám kvoli tomu podla mna vyššiu než by som mala ako zdravá :-/
@andromeda13 tak vies aspon sa dokolecka nepytame a mame prehlad 🙂
@nevestickaaaa pred krámami ja osobne mám zvýšenú,kamarátka mi akurát písala,že den pred menzesom jej klesla,takže asi ako u koho 😕
@voskovka hej hej velmi prakticke 🙂 trosku som to tu citala...aby som mala prehlad ze ako vam babam to snazilkovanie ide..pozeram ze aj nejake upechy tu boli zaznamenane 🙂
@andromeda13 hej hej na zaciatku.,teraz je vela cakateliek.. 🙂
@eva3107 dakujem 🙂 ja to prajem vsetkym babam... ked vidim aky velky chtiiiiic tu baby maju po detickach 😉
@juranka to by si s mojím rozumeli,ten by zas najradšej suchý chleba jedol-k polievke musí mať vždy 😀 chlapina moja 😀 ja som vytiahla včera mäso,tak asi na šťave s kašou-to zje vždy a polievku asi vajkovú,tú sme dlho nemali a je to za chvílu 😝
@voskovka aj každý den,načo 2 dni čakať ked je toľko testov 😀 ale nie,ja viem,že hcg stupa po 2,takže netreba
@voskovka vsak prave preto som sa do toho zoznamu supla aj ja 😉
@voskovka ja som bola taka nijaka vcera...chrobaaaacna. 😀 ..tak neviem ci predsa len nedostanem kramy 😒
@andromeda13 no nic zenstvo pre dnesne doobedie balim kona lebo idem varit a zehlit a atd atd....

Baby, aka BT má byť pred mrchou? Znížená alebo zvýšená? A môže sa merať aj vecer, ci sa musí ráno?