Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@zaza26 no presne tak ako u mna 🙂 najprv soplenie potom teplota a teraz ma uz treti den boli hlava 🙂 tak dufam ze to bude ono 🙂
@tanickaskorokubikova ja som mala pred pár dnami hnusnú bolesť hlavy,ale už je to ok,len som malo tekutin pila počas dna,tak na večer mi šla už prasknuť a ráno som sa s bolestou aj zobudila,nejako to ale samo odznelo v priebehu dna🙂..počuj,ty to máš už za pár :D 8.10 ked má ne-prísť mrcha 🙂
@zaza26 noooo tri dni 🙂 ale ajtak 🙂
@zaza26
@tanickaskorokubikova drzim vam palceky baby... 😀
@milagrosss20 drz, drz potrebujeme to 🙂
@ursulienka1 diky..🙂 jasne dam ti vediet...inak mas aj tehu nevolnosti? lebo mne je strasne zle...
ahojte kocenky :D po ovulke mam mat nizsiu teplotu ako 37?? bo ja som teraz chora jak pes mam bojstranny zapal priedusiek.. ci mam merat aj ked som chora?? nema to nejaky vpliv na to??? :D
noooo, je mi zle, velmi malo jem 😠 , ale vobec nezvraciam 🙂, unavena som
co vidim ze je ine, a to vidí aj priatel, tak to su moje prsia ktore sa dost zvacsili z C mam uz asi D, a bolia 😢
je mi luto že ti je zle, ale to pominie, hore hlavu 😉
@julka31111 taaakze 🙂 nie nizsie alebo vyssie ako 37 ale vyssie ako bola teplota v den ovulky. kazda mame inu bazalnu teplotu tela takze sa to neda takto povadat, ze nizsiu ako 37...mozes si merat aj ked si chora ale musis si k nim napisat, ze si bola chora, skresluje to samozrejme graf. urcite ak mas horucku celkovo, budes aj v ustach mat vyssiu teplotu.
@julka31111 ahoj ako dopadol priatel,prezil to?
baby ako to tu tak citam, kazdu druhu klati choroba.... 😠 tak vam prajem skore uzdravenie 😉
@andromeda13 ahoj, aj ja sem patrim 🙂 moja ms 2.10
@juranka uz je to aspon bez teploty 🙂
nevestickaaaa.......................................30.9.
seginiatko...............................................2.10.
juranka...................................................7.10
andromeda13........................................7.10
tanickaskorokubikova...........................8.10
janicka11.................................................9.10
erinka12345............................................9.10
voskovka .................................................15.10
zaza26.......................................................16.10
eva3107.....................................................17.10
drnduliak...................................................26.10
cammille....................................................31.10
Ahojte baby a mrcha este nikde prsia mi idu vybuchnut co ma strasne bolia a mam ich take tvrde a napata a dneska ma podbrusku pobolievalo asi zo 4ry hodiny no tak uvidime kedy to uz pride alebo to nepride 😉
@seginiatko super tak je dobre 🙂
@juranka ta ja teplotu nemam aj sama sa cudujem ja mam len obojstranny zapal priedusiek a soplimm :D inac nic..no dakujem aspon budem vediet :D bo som nevedela ze ako to je
@milagrosss20 priatel ani nesiel nechcel ist ze je to trapne sa takto robit v kabinke sa zlakol.. :D tak sme dali neskorsi termin nech sa trosku ukludni :D :D dufam ze uz na druhy pojde .. 😠
@julka31111 som rada, ze mozem pomoct 😀 ja si meriam teplotu uz asi 5 mes. 😉
@tanickaskorokubikova ja si meriam 🙂
@nevestickaaaa
@seginiatko Dievcata, k tej tabulke, vy ste tam zrejme napisali datum poslednej ms, ale lepsie bude pisat datum najblizsej, aby sme vedeli, ktora kedy caka a kedy sa bude testovat 😉
@cammille môj dátum je očakávanej 🙂
@nevestickaaaa tedaaa tak to Ti uz meska, to mi nedoslo 😀 😀 a testik si este neskusala ? 🙂
@cammille skúšala, naposledy na 32DC a negatívny... zajtra testujem zase, ale neočakávam už pozitívny výsledok, asi len proste mšká, nejako sa jej nechce, mrche jednej mrchatej 🙂
@nevestickaaaa no mozno len meska, a mozno nie 😅 tak som aj ja zvedava, v kazdom pripade drzim palceky 😉 😵
@cammille ďakujem, v prípade pozitívneho výsledku o ňom budete určite informované! 😀
@juranka a kolko dni pred MS by mala klesnut?

@seginiatko no do ritky to nic pride dalsi mesiac a ten sa podari uvidis 🙂