Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@voskovka no ved jasné, ked si zásobená, tak by bola škoda nechať ich len tak 🙂 ... ja som dva testy ešte zo začiatku roka odvtedy som si nerobila, len teraz v septembri som to zobrala, tak že šup a ideme na to, tak som ich len zo skrinky vytiahla ráno, ale tak či tak budem musieť dokúpiť zajtra ak to aj nevýjde tento mesiac, nech máme na budúce mesiace :D
@zaza26 no tak to si myslím, že budeš naozaj v poho, ked ti to povedal, doki to vie najlepšie 🙂. Tak len sa snažiť, mne povedal, že každý druhý den, kvôli dozrievaniu spermií. Ja som bola len na tej folikulometrii aby mi potvrdil, že mám ovuláciu a hlavne kedy ... tak snád sa gyndoško nemýlil 🙂 .. neboj myslím ,že si úplne v cajku 🙂 😉
@erinka12345 no my sme 3 dni pred poz.ovu testom a den po poz.test ovu....cez nu sa nedalo,bo nebol tato doma tak by sa tam jeden víťaz mohol nájsť 😀
@erinka12345 kedy ides este testnut? 😕
Kočky dnes sa mi snívalo, že som mala pozitívny tehu test, tak som sa ešte raz dnes ráno tesla a prd ☹ tak už kašlem na to, asi naozaj tento mesiac nič, len by už teda mrcha mohla prísť, aby som bola zase v novom cykle...
Dakujem baby.ja som nic necitila,len mi tri dni meskali, tak som si len tak test spravila a prekvapko.neverila som ze to bude tak skoro.nemyslim, ze budu dve, vnasich rodinach nie su ani jedny dvojcata.ale k doktorovi sa chystam az za tri tyzdne, tak dufam, ze vsetko bude ok.inak som tu nova a prvykrat na tejto stranke, neviete mi poradit ci to tu je nejako po tyzdnoch rozpisane?
@zaza26 no tak ja myslím, že áno, budem silno držať palčeky aby tam ten víťaz bol moja 🙂
@voskovka moja pôjdem testnúť asi až v utorok, ten duch je fakt slabučký a som čítala, že aj tebe kedysi nedávno vyšli dve čiarky, takže sa na to naozaj nespolieham velmi 🙂 je to predsa len zavčasu 26 DC 🙂 ale ráno checkujeme teba 😉
@zaza26 http://www.fertilityfriend.com/home/3cade8 toto je tento mesiac ale je tento taky nejaky cudny lebo mi tiez velmi nestupla teplota ale pozri sa na tento http://www.fertilityfriend.com/home/3cade8 tento bol ukazkovy 😀
@milagrosss20 ahoj ak som mala dnes 36,60 to znamena ako co?? ze sa mi este znizi teplota alebo ako?? ked uz nemam plodne dni?? :D
Ahojte,chcem sa spytat ci neviete kde mozem ponuknut na predaj nepouzite injekcie puregon 300 a 600 nepouzite.injekcie pted IVf,dakujem.
@erinka12345 mne vysli ale to anidoktor nevedel ci mimomaternicove ci cysta.no a robila som tie ruzove testy dr.max z tej lekarne a vysla druha slaba ale doktor povedal ze mal vela pripadov ze boli pozitivne ale zena nebola tehu. ze asi chybna seria neviem.
@voskovka aha, no môže byť, ja som to kupovala tu na sídlisku, neviem, aká to je lekáren, test je via med baby test, citlivosť 10. Ved uvidím v utorok ked zopakujem a ked aj nebude pozitívny neva, aspon sa môžme zase snažiť, tak nech aspon mrcha príde čím skôr 🙂 Ale zajtra na teba každopádne myslím 😉
@zaza26
@erinka12345 ale nedufam....lebo je to skoro... :/
@voskovka neva, uvidíš zajtra, ved máš vela testíkov 🙂 a chcem sa spýtať ešte, kde sa dá kúpiť ten mamatest? Dá sa aj v Tescu?
juuuuj babulky.... ja stále nemám mrchu ☹
@erinka12345 v tescu u nás majú len pepino a potom taký modro-biely s kvetinkou :D(neviem názov),mamatest u nás je problém aj v niektorých lekárnach,takže ja si skôr myslím,že nikde v tescu ho nemajú
@zaza26 Díkes, stavím sa v meste niekde zajtra z robotky 🙂 na nákupy 😉

@voskovka zajtra som tu ráno na koni ako na koni :D a mooooc budem myslieť na teba,aby to vyšlo,potom je rad na mne s testovaním,budeme spolu mínať tie testy 😀 😀