icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

surikatka200
7. okt 2012

ahojte, rada by som sa k vam pridala do temy, tiez snazilkujeme odusu, nahodou som natrafila na tuto stranku na odporucanie kamaratky a som rada, ze je tu aj takato temicka zalozena, tak nech sa nam vsetkym dari co najskor mat // 😉

zaza26
7. okt 2012

@katasa a kedy mala prísť mrcha?aj si skúšala test?

katasa
7. okt 2012

@juranka @zaza26 ved ja vlastne ani neviem, kedy ju mám po novom mať ☹

juranka
7. okt 2012

@katasa asi len musis pockat kym sa to tvoje telo znova nastartuje, ziaden stres 😉

juranka
7. okt 2012

@surikatka200 vitaj u nas 🙂

katasa
7. okt 2012

a teda inak............ mrcha prichádza, lebo sa vajíčko neoplodní a vyplavuje sa krvou z tela... tak?? dočítala som sa, že takmer 90percent žien malo po "čistení" mrchu na 28my (alebo teda iný, im príslušný deň)....
je možné, že by som stihla otehotnieť ešte pred prvou mrchou???
BLBOSŤ, že??? 😀 😀 😀 😀

voskovka
7. okt 2012

@zaza26 tak aj ty testni rano jo?

voskovka
7. okt 2012

@katasa no ja si myslim ze moznost tam je hm?

voskovka
7. okt 2012

@juranka
@zaza26
@erinka12345 inak baby cele poobedie ma boli lava strana okolo vajecnika....a stred podbruska....neviem z coho..neviete???keby aj je mozne aby uhniezdovanie bolelo???asi nie ze?

janicka11
7. okt 2012

@voskovka Ahooj želám ti nech tá bolesť je práve to uhniezdenie 😀 😀 drž sa

voskovka
7. okt 2012

@janicka11 ale to asi konina....to by nemohlo boliet teda tahat....a tak neprijemne...asi mi uz prepina.... 😠 zajtra testnem ak nic pojdem testnut v stredu....a potom piatok....

janicka11
7. okt 2012

@voskovka a kedy mas mať mrchu?

voskovka
7. okt 2012

@janicka11 15.teho...tak uvidime....zajtra pisem...

zaza26
7. okt 2012

@voskovka tak zajtra ráno sa tu vidíme :D....resp. už dnes,kua zase som dlho hore,malý ma bude ráno o 6 už manažovať už sa vidím ako sa mi chce vsávať :D
brú noc snažilky 😎

zaza26
8. okt 2012

@voskovka ja zatiaľ ništ ,ale v stredu testujem znova 😀

voskovka
8. okt 2012

@zaza26 ani ja.moja.takze v stredu rano hej??? 😀

zaza26
8. okt 2012

@voskovka ok ,darmo očami vypaľujem druhú čiarku na teste takto skoro 😎 😀

alenkapalenka
8. okt 2012

@janicka11
@voskovka
@zaza26 caute...dlho som tu nebola, ale citam vas 🙂...uz ani neviem koho mam oznacovat :D ja skusim testovat zajtra, ms mam dostat v piatok tusim, ale tento mesiac ma ani prsia nebolia, ani predkramovo, ani inac :/...podarilo sa to tu zatial niekomu?...

zaza26
8. okt 2012

@alenkapalenka ahoj,tebe to ako rýchlo ušlo,že už máš dalsí cyklus 🙂,ten čas letí 🙂...no ved možno to ešte len príde,ja mávam bolesti prsníkov až až každý mesiac pred menzesom,ja mám dosť žľaznaté prsia,tak to cítim až doslova hrudy bolestivé v prsníkoch,už som to aj viac krát gyndošovi povedala,ten ma vždy sonom na preventívke riadne pozrie a klop klop,sú to len tie žľazy😖

alenkapalenka
8. okt 2012

@zaza26 ja mam kratky cyklus...okolo 26 dni...a uz to preslo :D...a to bolia tak aj mna...min mesiac asi dva tyzdne, co som ani spat na bruchu nemohla...a tento mesiac nic...a to som 4 dni pred ms, co uz ma malo pomaly ta bolest aj prechadzat...
@voskovka a ty si ten test robila???

erinka12345
8. okt 2012

@voskovka no ja si myslím, že aj hej, teda neviem, či to čo teba bolí môže byť zrovna to, ale niektoré kočky tehotné písali, že to cítili podobne ako opisuješ ... inak ja mám pocit ako na tie krámy, mi ide vypadnúť celý podvozok 🙂 a prsia no dovidenia ani nehovorím ...

andromeda13
8. okt 2012

ahojte baby...tak mrcha dosla vcera vecer 😢 je to shit...sedim v praci a ide mi rozstrelit brucho..bleeee
no co uz, september bol neuspesny...snad v oktobri sa zadari 🙂 a vam vsetkym, ktore este stale cakate ..silno drzim palce aby mrcha neprisla !!! 😉 pekny den vsetkym 🤐

milagrosss20
8. okt 2012

@julka31111 hej a otvori a stara tam bude 😀 aaach joo to su ale chlapi a niektory s tym nemaju vobec problem...

milagrosss20
8. okt 2012

@zaza26 sak ano syna mate ale clovek nikdy nevie ako sa hovori nie??ja som tiez ze zdrava a neviem co a kukaj tu...mala som nepriechodne vajecniky...a jasne ze kazdy by siel cssss ako inak...hmm a mi by sme tiez mohly mat mladych lekarov no nie?

nevestickaaaa
8. okt 2012

37 DC a stááááále nič... baby poraďte ako tú mrchu mrchatú privolať? vínko ani horúci kúpel nezaberá... 🙄

sipka87
8. okt 2012

@andromeda13 Ahoj, ja som tu viac-menej nova a tiez sa snazime o babo 🙂 tak som zvedava ci sa nam tento mesiac zadarilo. Ale ja mam len tesne po ovu tydzni takze este mi je skoro povedat. Len stale ma boli pravy vajecnik a take napatie tam citim. Nenahovaram si nic, ale je to zvlastne. Tak som zvedava... drzme sa Snažilky 😉

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa nesustredit sa na to ze si mozno tehu,...psychyka...alebo si urob test a ked nebude ze pozitvny ten ta tak uvolni...ale sexik ,,,ci?mne to privolava ked ma urbi... 😅

milagrosss20
8. okt 2012

@sipka87 ahoj drzim ti palceky aby ti to vyslo,,,

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 robila som test aj včera aj v sobotu a test negatívny, takže už sa nesústredím na to, že som tehu, skôr naopak, pochopila som, že nie som, tak by som chcela čím skôr začať nový cyklus, len ten na mňa nejako kašle 🙂 ale sexík mi nenapadol, dnes vyskúšam 😀

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa tak to pride uvidis...ono tie vykivi pocasia robia vela a aj cykly narusuju...a skus sexik to privolava lebo sa cela uvolnujes,,,mne ked tiez nechodily a brucho ma tak bolelo ze uz mam a nic tak sme pokeksikovaly a rano som vstala a buuum uz boli....