icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

zaza26
7. okt 2012

@voskovka zajtra som tu ráno na koni ako na koni :D a mooooc budem myslieť na teba,aby to vyšlo,potom je rad na mne s testovaním,budeme spolu mínať tie testy 😀 😀

voskovka
7. okt 2012

@zaza26 hned rano pišem čo nam vyslo pri ocikavaní

erinka12345
7. okt 2012

@voskovka no ved jasné, ked si zásobená, tak by bola škoda nechať ich len tak 🙂 ... ja som dva testy ešte zo začiatku roka odvtedy som si nerobila, len teraz v septembri som to zobrala, tak že šup a ideme na to, tak som ich len zo skrinky vytiahla ráno, ale tak či tak budem musieť dokúpiť zajtra ak to aj nevýjde tento mesiac, nech máme na budúce mesiace :D

erinka12345
7. okt 2012

@zaza26 no tak to si myslím, že budeš naozaj v poho, ked ti to povedal, doki to vie najlepšie 🙂. Tak len sa snažiť, mne povedal, že každý druhý den, kvôli dozrievaniu spermií. Ja som bola len na tej folikulometrii aby mi potvrdil, že mám ovuláciu a hlavne kedy ... tak snád sa gyndoško nemýlil 🙂 .. neboj myslím ,že si úplne v cajku 🙂 😉

zaza26
7. okt 2012

@erinka12345 no my sme 3 dni pred poz.ovu testom a den po poz.test ovu....cez nu sa nedalo,bo nebol tato doma tak by sa tam jeden víťaz mohol nájsť 😀

voskovka
7. okt 2012

@erinka12345 kedy ides este testnut? 😕

zaza26
7. okt 2012

@voskovka počuj a tebe ovulka vlastne kedy vyšla,ktorý dc teda?sa mi to nechce hladať dozadu v stranách 😀

juranka
7. okt 2012

@zaza26 ja by som asi ratala az od toho 36,7 lebo na druhy den sa teplota vyrazne zvysila, malo by to takto byt 🙂

zaza26
7. okt 2012

@juranka no práveže to až tak výrazne nebolo ,len o 0,2 a dalsí den o 0,3 stupna,tebe to stúpne viac?či tiež len takto?

nevestickaaaa
7. okt 2012

Kočky dnes sa mi snívalo, že som mala pozitívny tehu test, tak som sa ešte raz dnes ráno tesla a prd ☹ tak už kašlem na to, asi naozaj tento mesiac nič, len by už teda mrcha mohla prísť, aby som bola zase v novom cykle...

sasavi
7. okt 2012

Dakujem baby.ja som nic necitila,len mi tri dni meskali, tak som si len tak test spravila a prekvapko.neverila som ze to bude tak skoro.nemyslim, ze budu dve, vnasich rodinach nie su ani jedny dvojcata.ale k doktorovi sa chystam az za tri tyzdne, tak dufam, ze vsetko bude ok.inak som tu nova a prvykrat na tejto stranke, neviete mi poradit ci to tu je nejako po tyzdnoch rozpisane?

erinka12345
7. okt 2012

@zaza26 no tak ja myslím, že áno, budem silno držať palčeky aby tam ten víťaz bol moja 🙂
@voskovka moja pôjdem testnúť asi až v utorok, ten duch je fakt slabučký a som čítala, že aj tebe kedysi nedávno vyšli dve čiarky, takže sa na to naozaj nespolieham velmi 🙂 je to predsa len zavčasu 26 DC 🙂 ale ráno checkujeme teba 😉

juranka
7. okt 2012

@zaza26 http://www.fertilityfriend.com/home/3cade8 toto je tento mesiac ale je tento taky nejaky cudny lebo mi tiez velmi nestupla teplota ale pozri sa na tento http://www.fertilityfriend.com/home/3cade8 tento bol ukazkovy 😀

juranka
7. okt 2012

@zaza26 prepaaac, som si myslela, ze sa mi to tam ten druhy dobry graf da ale nejako sa mi to neda tam dat 😒 tak tam mas 2 take iste aktualne 😉

zaza26
7. okt 2012

@juranka v pohode,takže v tom augustovom bola ovulka 27-ho a rátala si 1dpo že je 28-ho?tak? 😀 potom by nemala klesať teplotka pod tú červenú linku?

juranka
7. okt 2012

@zaza26 ovulka bola 26.9 bola ovulka (bol to 27-mi den cyklu ) a od ovulky uz mam 11 dni, tak stale cakam kedy sa spusti ta mrcha...ani dnes este nedorazila a ani ta teplota sa neznizila, pockam este par dni a uvidim co s tym urobim 😒

zaza26
7. okt 2012

@juranka tak možno to ešte predsa výjde pozitívne 🙂 ako sa vraví,čas ukáže 😀 bodaj by nedošla mršiska jedna 😀 a dakujem za vysvetlenie 🙂

julka31111
7. okt 2012

@milagrosss20 ahoj ak som mala dnes 36,60 to znamena ako co?? ze sa mi este znizi teplota alebo ako?? ked uz nemam plodne dni?? :D

ampb
7. okt 2012

Ahojte,chcem sa spytat ci neviete kde mozem ponuknut na predaj nepouzite injekcie puregon 300 a 600 nepouzite.injekcie pted IVf,dakujem.

voskovka
7. okt 2012

@erinka12345 mne vysli ale to anidoktor nevedel ci mimomaternicove ci cysta.no a robila som tie ruzove testy dr.max z tej lekarne a vysla druha slaba ale doktor povedal ze mal vela pripadov ze boli pozitivne ale zena nebola tehu. ze asi chybna seria neviem.

voskovka
7. okt 2012

@zaza26 mne vysla ovulka na minuly piatok-sobotu.

zaza26
7. okt 2012

@voskovka 😎 tak na zajtra držím silno palceee

erinka12345
7. okt 2012

@voskovka aha, no môže byť, ja som to kupovala tu na sídlisku, neviem, aká to je lekáren, test je via med baby test, citlivosť 10. Ved uvidím v utorok ked zopakujem a ked aj nebude pozitívny neva, aspon sa môžme zase snažiť, tak nech aspon mrcha príde čím skôr 🙂 Ale zajtra na teba každopádne myslím 😉

voskovka
7. okt 2012

@zaza26
@erinka12345 ale nedufam....lebo je to skoro... :/

zaza26
7. okt 2012

@voskovka budem kolegiálna a testnem aj ja skoro? ked už ich toľko máme ? 😀 😀 ja som mala síce len v pondelok poz.ovu test,ale tak človek nikdy nevie 😀 😀

erinka12345
7. okt 2012

@voskovka neva, uvidíš zajtra, ved máš vela testíkov 🙂 a chcem sa spýtať ešte, kde sa dá kúpiť ten mamatest? Dá sa aj v Tescu?

katasa
7. okt 2012

juuuuj babulky.... ja stále nemám mrchu ☹

zaza26
7. okt 2012

@erinka12345 v tescu u nás majú len pepino a potom taký modro-biely s kvetinkou :D(neviem názov),mamatest u nás je problém aj v niektorých lekárnach,takže ja si skôr myslím,že nikde v tescu ho nemajú

juranka
7. okt 2012

@katasa kolko ti to uz meska? ja stale len spinim a normalna mrcha nikde ☹

erinka12345
7. okt 2012

@zaza26 Díkes, stavím sa v meste niekde zajtra z robotky 🙂 na nákupy 😉