Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@bebe2013 no ak mas citlive prsia, tak je mozne, ze si tehu 😉 vela bab ma hned od prvych dni tieto priznaky....ale zas na druhej strane, psychia je mocna carodejka a velakrat su tie priznaky len vsugerovane, lebo sa viac sledujeme...no ale v kazdom pripade drzim palce, nech to je ONO a som zvedavaaa 😅 mna prsia nikdy neboleli, pocas celeho tehu ani pocas kojenia, asi ich mam necitlive alebo co 😀 😀 a tehu som vzdy zistila az po meskani ms, u mna prve priznaky prisli az tak v 6-7 tt...
@cammille ved to, ze ci to uz nieje namyslanie, lebo sa sledujeme privelmi 🙂
@bebe2013
@alenkapalenka ked mozem poradit, kvalitne a lacne testy su tieto http://samotesty.sk/tehotensky-test-wondfo-velm... 🙂
@cammille dakujeme za radu...kupim aj v drogerke/lekarni, ci treba objednat 🙂
@cammille joj, keby bolave prsia u mna znamenali tehotenstvo, uz som v tretom mesiaci. Ale nie som. :( Ale fakt dufam, ze tento raz to uz vyslo. Teraz aj manzel tvrdil, ze mal po sexe pocit, ze tento raz tam v peletone bola aj vitazna spermia. 🙂 Tak ked uz sa zapaja aj muzska intuicia, uz by to snad mohlo zafungovat.
@bebe2013 aj moj hovori, ze tento mesiac sa citi ako kanec, ze budeme mat mimi :D :::D
@mahulenka87 a ty ako moja, skusala si este testik ? 😉
@alenkapalenka haha, dufam, ze nasi kanci mali pravdu. :D
@bebe2013 no snad si nefandia zbytocne 🙂
@alenkapalenka tento konkretny a za tuto cenu sa da zrejme iba objednat, v lekarni som ho este nezohnala 🙂 ale ked som objednala, tak do par dni boli doma 🙂
ja som si kupovala testíky v Tesco - Pepino po 1,49€. Citlivosť majú 10 HCG.
@cammille
@mahulenka87 tie som uz skusala, stale boli negativne ;) ... skusim objednat tieto, aj tak mam par dni, kym budem testovat
@cammille skúsila. Ale bola iba 1 / ☹ . Už 2 dni ma pobolieva brucho. Som 28.DC. Mrchu mávam 30. až 32.DC. Ale už sa nejak hlási skôr...
@alenkapalenka tak ked budes objednavat, musis uviest do objednavky, ze si prajes pozitivne testiky 😀 ze negativne budes reklamovat 😀
@mahulenka87 moja nesmut, niektorym babam test ukazal tehu az po niekolkych dnoch meskania 😉 stale je mozne, ze si tehu, ale zas sa zbytocne na to neupinaj, asi lepsie cakat mrchu a ak pride, potom aspon nie je take velke sklamanie...aj kad najlepsie by bolo, keby neprisla 😉
@cammille rozmyslam, ci si neobjednam ku tomu aj ovulacne...uz ked bude za postovne 2,6
Baby, opustam vas, musim ist trochu poupratovat, svokra ma prist kazdu chvilu 😝 tak zatial sa majte 😉
@alenkapalenka no ak si chces testovat ovu, tak skus 😉 ja som ich kedysi pouzivala a tiez sa mi zdali kvalitne 🙂
@cammille ok, diky za radu 🙂...pekny dnik
@alenkapalenka a este ak budes objednavat, tak sa oplati platba vopred, sa mi zda ze oni to posielaju z ciech a ak to chces na dobierku, tak je za to vacsi priplatok...teda ak to nezmenili od mojej poslednej objednavky pred polrokom...
nakoniec z nas vsetkych budu oktobrove snazilky 🙂
@alenkapalenka ano?Kiež by to tak bolo... že sú zlé. Skúsim si ešte kúpiť iné, ak do 16.9. nepríde mrcha...

@bebe2013 ved to...a moze nam to ukazat az potom...tak radsej si namyslat a potom uvidime 🙂...lepsie ako kurnik, test bol negativny, asi nic z toho...