Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Baby, kupujete a zbierete uz vybavicku? Ja zatial nie, aby som nebola pod stresom. Aj ked uz som v obchodoch videla tolko chutnych veci...
@mahulenka87 ale ja som ani nebola, takze su dobre...asi 🙂
@majka8858 tak to este nieje stratene
@bebe2013 aha tu si pisala, som nevidela najist tvoju odpoved 🙂 siroka debata :D....idem aj ja objednat...len neviem ci pridu do pondelka alebo kupim este jeden navyse 🙂
@bebe2013 ja nekupujem nic, lebo mam uz vsetko 😀 ale ak by to bola baba ( teda ak vobec bude ), tak urcite pokupim aj nejake dievcatkovske vecicky, to si nenecham ujst 😅 pri prvom som zacala kupovat prve vecicky az niekedy v siedmom mesiaci, nejak som sa dlho nevedela rozhybat 😀
@alenkapalenka ja ked som objednavala, tak ten pan to posielal hned druhy den rano, a asi o 2-3 dni som to uz mala doma, takze ak nezlenivel, tak v pondelok utorok by ti to mohlo prist 😉
@cammille
@alenkapalenka vy ste herecky.....idem aj ja objednat.aj ovulacne aj tehu xixixi
@cammille objednam a uvidime, ved sa nestratia....a ked tak jeden kupim v tescu na pondelok, keby som to nahodou nechcela vydrzat
@voskovka si tam u nich pomyslia, ze co sa dnes vsetky zblaznili a dohodli?? :D
@alenkapalenka v tescu nekupuj lebo mi doktor vravle ze maju akusi chybnu seriu ze ukazuje ciarky a zeny nie su tehu aj mne ukazal 2 ciarky a mala som cystu----
@voskovka vazne?....no dobre vediet...nevies aka znacka?
@alenkapalenka taka ruzova krabica
baby, vy to tak masovo objednavate vsetky, ze aj ja mam hned sto chuti objednat, hoci este zopar testikov mam doma 😀
@voskovka ale tak zas Victoria Beckham ma vsetky 4 deti sekciou 😉 , takze nemozne to nie je, a len zato, ze je celebrita, urcite nema lepsiu maternicu ako my, "bezne" zeny 😅 ale jasne, netreba zbytocne riskovat a teda, urcite vase tretie bude baba, kedze vie, ze to je jej posledna sanca dostat sa k vam 😉
@cammille inak chcete sa zasmiat???
@alenkapalenka
@majka8858
@bebe2013

@majka8858
@alenkapalenka prave som si tie testy objednala. 25 ma aj s postovnym vyslo nejakych 12 eur. aj to dost pomoze.