Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@juranka drzim ti palce..dufam ze nepride 😉 teplotku si ale meraj..je to dost spolahlive..ja som si merala tiez ..ale ked sa blizila mrcha tak to rapidne kleslo...vela stastia 🙂
inak dnes som bola u doktora na kontrole,hcg uz je 0,cize uz je to za mnou ☹ inak je vsetko ok, takze zas na druhej strane sa tesim, ze uz oddnes mozeme ist na to a dufam,ze sa hned zadari..vsetci mi hovoria,ze vtedy sa da najrychlejsie otehotniet..takze uvidime 🙂
@mahulenka87 dátumy najbližšej (ne)očakávanej menštruácie 🙂
@nevestickaaaa aj pri mimomaternicovom vstupa hcg,takze by ti to ukazalo..ale nadej zomiera posledna,mozno sa ti posunula ovulka a je este skoro, aby bolo nieco vidiet 🙂
@minicko uvidíme, ja som podľa mňa tento cyklus ani ovulku nemala, takže uvidíme... tento cyklus bol veľmi čudný, ale veľmi sa tomu nečudujem, vôbec neviem, či mám pravidelný alebo nepravidelný cyklus, neviem, čo môžem od svojho tela očakávať, takže neriešim 🙂
@nevestickaaaa môžeš aj mňa zapísať... 17. - 19.10. 😠
@nevestickaaaa ja to budem tak mat tento cyklus..kedze som po samovolnom,neviem kedy vlastne by som mala ocakat ms a ci vlastne to mam rata ako poslednu ms alebo co..nevadi,zacneme skusat a mozno sa ani nedostavi 😉
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
tanickaskorokubikova...........................8.10.
janicka11.................................................9.10.
erinka12345............................................9.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
andromeda13...........................................5.11
minicko.................................................NEOCAKAVA 😀
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
tanickaskorokubikova...........................8.10.
janicka11.................................................9.10.
erinka12345............................................9.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
andromeda13...........................................5.11
@minicko no ja som tiež po potrate, v nedeľu to budú 3 mesiace 😔 moja posledná mrcha bola 3. februára a predtým som brala antikoncepciu, takže vlastne naozaj neviem ako moje telo funguje 🙂
@nevestickaaaa a skusali ste hned ci az po nejakom case?nam sa to podarilo na prvykrat,tesili sme sa z toho asi dva tyzdne a potom sme sa aj dotesili ☹ takze teraz neviem,co mam od svojho tela cakat..ale tak citim sa v pohode,tak nebudem na nic cakat..kamaratka tiez hned zostala tehotna bez toho,aby dostala prvu ms po potrate.. 😎
@minicko no ja som to mala trošku iné, lebo ja som potratila až v 6tom mesiaci, kedy už vlastne rodíš. Takže ja som porodila, potom som mala normálne šestonedelie, potom menzes a teraz, po prvej mrche sa už snažíme. Lekári odporúčali čakať 3-6 mesiacov, ale nechávam to na svoje telo, nech si rozhodne samo, či je pripravené 🙂
ženy ja som teraz mala hnedý taký klzký/slizký výtok 😕 nie veľa,ale aj spolu s priesvitným dokopy,hlien-výtok ja neviem jak to nazvať 😀 ....ja som tu čítala pred chvílkou o uhniezdovaní a že kedy...no tak to som ja velice zvedavá,či toto je ono 😀 ja som totiž ešte len 6 dní po ovulke,sranda,čítam tu o tom,idem sa vyčúrať a hen! :D ranný skúšobný test bol zatim neg. bielobielynajbielši :D streda ,piatok,nedela testujem 😀
@voskovka vidim, ze mas dostat 15teho...ale ktory dpo si?...odkedy vlastne skusate?...ja neviem kedy zacat, uz nechcem prilis skoro :D
@zaza26 tak to vyzera dobre 🙂
@alenkapalenka no neviem neviem,už to tam nemám a či to príde ešte...a či to bolo ono-to neviem
@zaza26 aj ta nejak pichalo v podbrusku...ci len ten vytok?...ja mam dnes cely den, ale taky vodovy...vlastne odvcera...
@alenkapalenka
@zaza26 každopádne ženy ja takéto výtoky nemám nikdy,len čisto menzes a ovulkové obdobie,medzitým nič len občas priesvitný miniminimini hlienik ostáva po malej potrebe na toaleťáku a to ani neriešim
@zaza26 tak uz len pockat par dni a testik 🙂
@alenkapalenka mna to podbruško-vaječníky od ovulky pobolievali ale nič vážne ani velmi bolestivé,také sem tam zabolenie len v priebehu dna,včera len chvílu a dnes asi ani raz ma nezabolo nič
@alenkapalenka a ty máš kedy dostať?nie si v tabulke,tak sa napíš,nech máme prehlad kto kedy 🙂
@alenkapalenka no ja som mala ovulku okolo 28meho-29teho.ked ratam 28 tak dnes 10DPO. ale my s muzom prevadzkujeme sex kazde 2 dni tak neverim ze by sme netrafili.... 🙂 ale dnes mi vysiel test negativny. uvidime v stredu.

@nevestickaaaa čo to je? aké dátumy?