Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Inak ked to mám opísať,tak to bolo ako hnedý sopel 😀 ...ja si na toto vôbec pri prvom nepamätám! bo ja som mala menzes akoby slabý niekoľkodnové špinenie ako ked končia krámy doslova...ale na takéto niečo skôr si nepamätám či som mala 😅
@alenkapalenka hoj,,dávno som ta tu nevidela,,,,,že?
@zaza26 ja som predtym mavala cykly 28dnove....potom 30 dnove a zas e28 dnove. ale teraz neviem kolko dnovy bude nakolko po tej cyste ktora bola vyvolavana a dostavila sa na 41DC tak neviem kedy mam teraz akoze cakat ms.ci akoze ratat 28dnovy cyklus ci 30 dnovy cyklus a tak radsej cakam akoze ms toho 15 kedy som mala naposledy.
@janicka11 nooo....dost som to tu flakala :D
@alenkapalenka
@zaza26 len sa mi nepaci to tahanie v bruchu raz na jednu stranu raz na druhu ale viac na lavu...ak menzes nedostanem a tehu test negativny tak ma ...ebne ak sa tam zas nastahovala cysta.-... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@voskovka teraz neprivolavaj zle...musis iba vycak 🙂
@nevestickaaaa jaj taaak..som nevedela,ze ty si to mala take tazke..ale presne ako hovoris,treba skusat stastie a telo si samo vyhodnoti co a ako..preto aj ja chcem hned teraz zacat a zbytocne necakat..tak nech nam to teda ukaze // cim skor 🙂
@nevestickaaaa ako to ze ste nesnazilkovaly???nechapem trochen,,,,
@milagrosss20 snažilkujeme, ale podľa lekárov by sme nemali a mali by sme čakať. Obidve sme po potrate a lekári odporúčajú čakať 3-6 mesiacov a my ich rady ignorujeme 🙂
@nevestickaaaa ale ved to mas pravdu...naco cakat...sak ked nemas otehotniet tak neotehotnies aj keby neviem co chapes???a ked sa citite na to tak ano a ja by som to tiez takto riesila ako aj vy....aj ja by som uz chcela tutu mutu ale bojim sa zatial ale chcela by som...zajtra idem na gynu tak som zvedava...traz som mala navstevu a som uplne hotova ma to boli lebo som dlhsie sedela kokos a mam dost fuuuuu....
@milagrosss20 tak potom je asi naozaj lepšie počkať, však do zajtra to už vydržíš 🙂 a máš chuť aj keď ťa to bolí? mňa ked´ niečo bolí, tak nemám chuť teda ani náhodou! 😀
@julka31111 zaza26 skuste sa porozpravat kedze vidim ze mate ten isty problem....
@nevestickaaaa tha veru ze mam sak uz pomaly tyzden sme nic nemaly...ale mna boli ten rezik a pipina nie ta je v uplnom poriadku ako ma byt 😀 chiiiiiii
@milagrosss20 😀 no hlavne, že je pipina v poriadku!! 😀 a kde máš ten rez? však si písala, že cez pipinu ti to robili, nie?
@nevestickaaaa rez mam v pupku...a dole ma robily ale ako to neviem asi cez hadicky....lebo dole som krvacala jeden den a potom uz len taky ako ked sa poutieras tak v tedy..bola tam krv..
@milagrosss20 jaaaaj, tak potom je to fajn 🙂 počkaj na vyjadrenie lekára, že si OK a šup na to 🙂 zajtra budete mať divoký večer 😎
@nevestickaaaa bodaj by si mala pravdu 😀 chiiiiiii
@nevestickaaaa one a tebe uz meska 9 den vsak???tak uz len 6 dni a uvidis.... 😀 😀 😀
@juranka inak ja som tiž so synom mala totál pohoda tehulkovanie,ani raz mi nebolo zle!fakt!,len som mávala nízky tlak (pamätám sa že v 1.trimester 80/60 moc nízky)zo začiatku,postupne sa zvyšoval takže som v 9.mes. mala konečne aj normálny tlak 😀 ,inak ani raz som nemala nevoľnosť ,žeby som zvracala a pod-to vôbec...kiež by aj druhé tehulkovanie také bolo :D to by som asi moc už chcela čo?😀
Ahojte baby chcela by som sa opytat ci papkate aj nejake vitaminy 🙂
@andromeda13 ahoj, neobchadza, tiez som dostala minuly utorok-streda - co mi aj meskalo 2 dni, no je dajaka cudesna.. ☹ tak ja som teraz mimo domu, vratim sa az v nedelu, tak to uz asi aj budem mat po plodnuch dnoch ☹ takze asi az november .. som z toho smutna trochu .... no co uz...

@voskovka aha, tak to ja som este po tebe, tak to este nejdem ani skusat :D