icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

mahulenka87
8. okt 2012

@nevestickaaaa čo to je? aké dátumy?

andromeda13
8. okt 2012

@juranka drzim ti palce..dufam ze nepride 😉 teplotku si ale meraj..je to dost spolahlive..ja som si merala tiez ..ale ked sa blizila mrcha tak to rapidne kleslo...vela stastia 🙂

minicko
8. okt 2012

inak dnes som bola u doktora na kontrole,hcg uz je 0,cize uz je to za mnou ☹ inak je vsetko ok, takze zas na druhej strane sa tesim, ze uz oddnes mozeme ist na to a dufam,ze sa hned zadari..vsetci mi hovoria,ze vtedy sa da najrychlejsie otehotniet..takze uvidime 🙂

nevestickaaaa
8. okt 2012

@mahulenka87 dátumy najbližšej (ne)očakávanej menštruácie 🙂

minicko
8. okt 2012

@nevestickaaaa aj pri mimomaternicovom vstupa hcg,takze by ti to ukazalo..ale nadej zomiera posledna,mozno sa ti posunula ovulka a je este skoro, aby bolo nieco vidiet 🙂

nevestickaaaa
8. okt 2012

@minicko uvidíme, ja som podľa mňa tento cyklus ani ovulku nemala, takže uvidíme... tento cyklus bol veľmi čudný, ale veľmi sa tomu nečudujem, vôbec neviem, či mám pravidelný alebo nepravidelný cyklus, neviem, čo môžem od svojho tela očakávať, takže neriešim 🙂

juranka
8. okt 2012

@janicka11 no tak si chot ten test kupit aby si mala ked bude treba testovat 🙂 ja som pred chvilou vratila z vonku a kupila som si test, pre istotu 2 😀 zajtra skusim testnut co a ako 😉

mahulenka87
8. okt 2012

@nevestickaaaa môžeš aj mňa zapísať... 17. - 19.10. 😠

minicko
8. okt 2012

@nevestickaaaa ja to budem tak mat tento cyklus..kedze som po samovolnom,neviem kedy vlastne by som mala ocakat ms a ci vlastne to mam rata ako poslednu ms alebo co..nevadi,zacneme skusat a mozno sa ani nedostavi 😉

nevestickaaaa
8. okt 2012

nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
tanickaskorokubikova...........................8.10.
janicka11.................................................9.10.
erinka12345............................................9.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
andromeda13...........................................5.11

janicka11
8. okt 2012

@juranka dakujem,,NO len neviem kedy pojdeme do mesta.☹Kedže u nás na dedinke ťažko kupiť...Takže tak.Ale som strašne zvedavá...A nechcem si ozaj namyšlať tak počkám ešte.

minicko
8. okt 2012

minicko.................................................NEOCAKAVA 😀
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
tanickaskorokubikova...........................8.10.
janicka11.................................................9.10.
erinka12345............................................9.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
andromeda13...........................................5.11

nevestickaaaa
8. okt 2012

@minicko no ja som tiež po potrate, v nedeľu to budú 3 mesiace 😔 moja posledná mrcha bola 3. februára a predtým som brala antikoncepciu, takže vlastne naozaj neviem ako moje telo funguje 🙂

minicko
8. okt 2012

@nevestickaaaa a skusali ste hned ci az po nejakom case?nam sa to podarilo na prvykrat,tesili sme sa z toho asi dva tyzdne a potom sme sa aj dotesili ☹ takze teraz neviem,co mam od svojho tela cakat..ale tak citim sa v pohode,tak nebudem na nic cakat..kamaratka tiez hned zostala tehotna bez toho,aby dostala prvu ms po potrate.. 😎

nevestickaaaa
8. okt 2012

@minicko no ja som to mala trošku iné, lebo ja som potratila až v 6tom mesiaci, kedy už vlastne rodíš. Takže ja som porodila, potom som mala normálne šestonedelie, potom menzes a teraz, po prvej mrche sa už snažíme. Lekári odporúčali čakať 3-6 mesiacov, ale nechávam to na svoje telo, nech si rozhodne samo, či je pripravené 🙂

zaza26
8. okt 2012

ženy ja som teraz mala hnedý taký klzký/slizký výtok 😕 nie veľa,ale aj spolu s priesvitným dokopy,hlien-výtok ja neviem jak to nazvať 😀 ....ja som tu čítala pred chvílkou o uhniezdovaní a že kedy...no tak to som ja velice zvedavá,či toto je ono 😀 ja som totiž ešte len 6 dní po ovulke,sranda,čítam tu o tom,idem sa vyčúrať a hen! :D ranný skúšobný test bol zatim neg. bielobielynajbielši :D streda ,piatok,nedela testujem 😀

voskovka
8. okt 2012

@zaza26 hm...mna pobolieva uz 2den podbrusko smerom k lavej strane..test negativny aj po vyhrabani z kosa 😀 😀 😀 😀 no tak zajtrajsok nejak prezijem a tesim sa na stredu jak na vianoce..koksooooooooooooo

alenkapalenka
8. okt 2012

@voskovka vidim, ze mas dostat 15teho...ale ktory dpo si?...odkedy vlastne skusate?...ja neviem kedy zacat, uz nechcem prilis skoro :D

alenkapalenka
8. okt 2012

@zaza26 tak to vyzera dobre 🙂

zaza26
8. okt 2012

@voskovka vidím,že teba testovanie baví rovnako ako mna 😀 ,ten hnedý výtok sa ešte ukáže,pokiaľ by to bolo uhniezdenie???:-O či nie?nevieš?bo som bola znova na wc a už ani len mikročastica z neho neostala 😀 resp 😠 😕 😅

zaza26
8. okt 2012

@alenkapalenka no neviem neviem,už to tam nemám a či to príde ešte...a či to bolo ono-to neviem

alenkapalenka
8. okt 2012

@zaza26 aj ta nejak pichalo v podbrusku...ci len ten vytok?...ja mam dnes cely den, ale taky vodovy...vlastne odvcera...

zaza26
8. okt 2012

@alenkapalenka
@zaza26 každopádne ženy ja takéto výtoky nemám nikdy,len čisto menzes a ovulkové obdobie,medzitým nič len občas priesvitný miniminimini hlienik ostáva po malej potrebe na toaleťáku a to ani neriešim

alenkapalenka
8. okt 2012

@zaza26 tak uz len pockat par dni a testik 🙂

zaza26
8. okt 2012

@alenkapalenka mna to podbruško-vaječníky od ovulky pobolievali ale nič vážne ani velmi bolestivé,také sem tam zabolenie len v priebehu dna,včera len chvílu a dnes asi ani raz ma nezabolo nič

zaza26
8. okt 2012

@alenkapalenka a ty máš kedy dostať?nie si v tabulke,tak sa napíš,nech máme prehlad kto kedy 🙂

voskovka
8. okt 2012

@zaza26 podla mna si mala uhniezdenie. a ked sa uhniezdi tak na 3 den by malo produkovat hcg kedy je zistitelne z krvi som sa vcera docitala...

voskovka
8. okt 2012

@alenkapalenka no ja som mala ovulku okolo 28meho-29teho.ked ratam 28 tak dnes 10DPO. ale my s muzom prevadzkujeme sex kazde 2 dni tak neverim ze by sme netrafili.... 🙂 ale dnes mi vysiel test negativny. uvidime v stredu.

zaza26
8. okt 2012

@voskovka oni toho popííšu :D ja som čítala že uhniezdenie prebieha vlastne ked má žena dostať menzes,ale ten ja NE-čakám toho 16-teho bud.pondelok,ja ho zrobím aj v stredu aj vo štvrtok ved ich mám dosť 😀

voskovka
8. okt 2012

@zaza26 ved aj ja...a este ked mi vyjde pozitivny tak som si doobjednala ten clearblue s tym indikatorom tyzdna tehu tak chcem az mi pekne ciselko ukaze hihihi.,..