icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
8. okt 2012

@zaza26
@surikatka200 ja si totiz aj meriam BT a podla toho som mala ovulku dost posunutu a dnes je podla toho 12 DPO, niekde som citala, ze az po 14 dnoch po oplodneni sa moze objavit duch tak este cakam 😒 dnes mi aj teplota klesla, uvidime co bude zajtra (ci klesne viac alebo sa zase zvysi) ale v stredu som u ineho dr. na stichy v bratislave, rozmyslam, ze ked uz tam pojdem zbehnem aj gyndoske, ked sa neobjavy ta mrcha ☹

juranka
8. okt 2012

@surikatka200 no ani si nepamatam, kedy som bola naposledy na sone 😒 isto pojdem v stredu aspon sa objednam ak ma nezoberu hned 😖

voskovka
8. okt 2012

caute caute....ako ženičky????co nove niekto v tom???

janicka11
8. okt 2012

@voskovka ahpj,krásny večer,,,a čo ty,hhmm??

voskovka
8. okt 2012

@janicka11 ja nic takô...iba cumim do notebooku a ze co idem ci idem spat ked tu mrtvo....nech uz je streda...

drnduliak
8. okt 2012

@julka31111 @zaza26 baby na margo toho spinenia ci vytokov, ja to mavam bezne, a u mna to vzdy znamena, ze nie som tehotna 😖 vraj to moze byt aj hormonalny problem...a bezne sa mi to spusta prave po sexe v druhej polke cyklu, niekedy potom riadne krvacam az sa muz boji, ze co mi to spravil 😅 neviem, preco to tak je ale u mna to nevesti nic dobre....ja na uhniezdovanie neverim 😅 teda ze su to tie priznaky, jasne, ze sa to musi uhniezdit, ale myslim, ze u vacsiny to dopadne bezpriznakovo

eva3107
8. okt 2012

Ahojte zeny 🙂 tak vy ste tu toho popisalai dala som sa na to ze si vas precitam ale 6 straaaan 🙂 to sa mi nechce 🙂)) Tak co mate nove mate nejaku novu tehulku? Ja som mimo republiky na sluzobke tak preto vam nepisem... chcem sa testnut vo stvrtok tak mi drzte palce.. i ked si nemyslim zeby nam to vyslo... :( Mam zvlastny pocit

katka2309
8. okt 2012

Ahojte babulky...som tu nova, dnes cerstvo zaregistrovana a od zajtra prvu tabletku vynechavajuca 😅 ...velke ocakavania a motyle v bruchu...som zvedava ako nam to pojde. vidim, ze tu nazbieram uzitocne typy medzi Vami skusenejsimi 🙂 ...som rada, ze som Vas objavila.

drnduliak
8. okt 2012

@katka2309 vitaj medzi nami deti chtivymi🙂 drzim palce, nech sa zadari 😉

katka2309
8. okt 2012

@drnduliak Dakujeeeeem 🙂 ..budem priebezne informovat.

julka31111
8. okt 2012

@zaza26 och ta ja som nevedela

julka31111
8. okt 2012

zaza26 videla si?? co to moze byt??

katka2309
8. okt 2012

Inak babulky boli ste pred zacatim snazilkovania na nejakych specialnych vysetreniach? ja som si dala urobit iba klasicku genrealku - sono prsnikov a malej panvy a stery - aj ked tie boli rozsirene - nejaka ultra novinka, takze vraj som na jednotku s hviezdickou. Mali ste aj nieco ine?

zuzik82
8. okt 2012

Ahojte kocky🙂tak pridavam sa do tejto skupiny,kedze uz aj my sa snazime po prvom neuspesnom mimomaternicovom tehu...no to bolo v aprili,tak silno dufam,ze uz je vsetko ako ma byt..(nooo az na moje hormony,kt niekedy neviem ovladat 😀 😀 )chudacik partner...drzim vam vsetky palce 😉 .Tento mesiac sme natrafili presne na ovulku,tak snaaaaad..aj ked folikula bola na lavej strane,kt bohuzial uz bez vajickovodu...tak,ale nadej tam je stale 😉

minicko
9. okt 2012

@katasa
@nevestickaaaa babinky,ja dufam,ze aj napriek odporucaniu doktorov to dame hned teraz vsetky na prvy sup..sral ich pes,nech kukaju ako puci,ze co to za zazraky sa deju 😀 musime byt silne a nemysliet na to,ze aj druhy pokus tak dopadne..aj ked obavy tam vzdy budu..ale vsetky kamaratky,kolegyne alebo baby, co poznam,ktorym sa to stalo, na druhykrat prezili tehotenstvo do konca a maju krasne deticky..a takto vidim aj nas 3..hlavu hore a snazilkovaniu zdar 🙂

minicko
9. okt 2012

@katka2309 vitaj a nic nepytaj..iba ak rady a tipy 😀

andromeda13
9. okt 2012

aaarh to je smola..a ako cudesna??..ja na tom nie som o nic lepsie...kramy mam tento mesiac strasne bolestive..uz od nedele som na analgetikach ☹ a len trpnem ked mi moj mily zahlasi ze ide pracovne do zahranicia..a vyzera to 50:50, ze to bude tiez cez moje plodne 😠 seginatko..musime byt pozitivne 🙂 uvidis coskoro tu vycapis tvoj pozitivny tehu test a bude dovod na radost 😀 inak.. beries nejake vitaminy alebo pijes cajiky? 😉

andromeda13
9. okt 2012

@eva3107 evka..drzim prsty..nech to vyjde !!! 🙂

zaza26
9. okt 2012

@drnduliak k tomu výtoku, julka mala krv,ja hnedý soplavý a teda taký sa mne neukazuje nikdy :D,písala som,že len okolo ovulky a cez menzes,inak som čistá 😀 bez výtokov,či hlienu,a pod.ani len malé špinenie nemávam...ved uvidíme,čas ukáže či z toho niečo bude 😀 resp. niekto 😀

zaza26
9. okt 2012

@katka2309 ja som bola klasika len na preventívke v lete (od januára sa snažíme) a tiež len výter,sono dole hore 😀 a vsio ok,jedno dieťa už máme,takže plodní sme,uvidíme či to tento mesiac bude pozitívne 😝

janicka11
9. okt 2012

AHOJTE BABULE prajem krásne dobré ranko,idem si urobiť kaffe ranajky..čo tu je nové?niekto tehotný?? 😀

nevestickaaaa
9. okt 2012

a uz som chorá aj ja ☹ a staaaaale bez mrchy 😠

voskovka
9. okt 2012

@janicka11
@zaza26 no co zenstvo???asi nikto tehotny :/

janicka11
9. okt 2012

@voskovka Ahoj moja,asi nikto,nikto s anehlási zatial☹a čo ty ako?

voskovka
9. okt 2012

@janicka11 ja vcera negativny.urobim zajtra.aj tak je skoro si myslim...ze este hcg nie je take vyysoke podla mna.inak som dnes zhanala ten mamatest a nikde u nas ho nemaju.

janicka11
9. okt 2012

@voskovka počkaj to je aký?? 😖 no držím palčeky

voskovka
9. okt 2012

@janicka11 tu ho baby dost opisuju ze je vyborny a citlivy

blondy12
9. okt 2012

Ahojte tak ja nic..vcera prisla sama ako hodinky 😖 .no nic uvidime co bude dalej..lebo idem dnes do jednej firmy na pohovor alebo len za sefom a keby mi dali tam sancu tak to musime odlozit 😔 lebo ako sa hovori bez prace nie su kolace...a nemozem cakat ze mi praca zazvoni na dvere

blondy12
9. okt 2012

ale uz som si inac myslela ze to mozno aj ten mesiac vyslo ☹ lebo by som chcela teraz ako neskor ale co uz ...a mozno (ako vzdy)ani tento pokus dostat sa do prace nevyjde tak pokracujeme dalej 😀

erinka12345
9. okt 2012

Dobré ránko dievčatá 🙂 ja som ten test neskúšala dnes, sa obávam ... dnes mi mala prísť mrcha, tak uvidíme čo a ako ... a vy máte čo novô? 😉