Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@erinka12345 sranda aj ja mám mať dnes..a yatial n ič.
Diencata ja som si fakt myslela, ze dnes bud klesne BT tak aby zacal konecne normalny menzes alebo ked sa zase zvysi tak som si myslela, ze budem mat tehu test pozit. ale nic z toho sa neudialo ☹ takto dlhy cyklus som este nemala. asi naozaj tehu nie som,to by aspon duch tam uz bol 😒 treba naklusat asi dokimu, nie????co myslite?
@alenkapalenka
@janicka11 baby ja som sama zvedava...ved uz by tu mohla byt daka tehula...
@alenkapalenka citim sa ako ticho pred burkou hahaha
@voskovka burka je aspon to tehotenstvo?:D
@janicka11 no ani ja nič, väčšinou ráno dostanem, ale tak môže deň dva meškať, o je ešte normál 🙂 netestla si?
@alenkapalenka popravde nedufam moc v tehu lebo ma stale boli podbrusko ako vtedy ked som mala cysty.takze sa zacinam popri negativnym testam zmiernovat s tym ze to bude asi cysta.
@erinka12345 No presne jak ja tiež dostavam vačšinou ráno,apson týchto posledných 5 mesiacov mám presnu jak hodiny a vždz ráno...No može zatial emškať nerobím z toho drámu ani stresy..nemám testy kupené mz snažilujeme len dva mesiace takže nebolo treba no teraz trošku aj rozmýšlať či kdesi som...neni tehulka..neveim čí isť kupiť..Uvidím 😉 a čo ty?
@alenkapalenka juuj moja silno drzim palceky nech to tento mesiac vyjde!!! 😉
@alenkapalenka drzim prsteky nech to vyjde..
@janicka11 no ja som bola včera u zubára a chcel mi robiť rontgen a teraz mu vysvetluj, že nevieš, či si alebo nie si tehotná :D našťastie som mala urobený OTG snímok z apríla a mu to stačilo 🙂 no a kúpila som si nejaký GRAVITEST v lekárni - 3 ks v balení za 3,03 Eur ... lekárnička mi povedala, že sú dobré a citlivé, ale až od prvého dňa meškania ... sú o len také prúžky, ale ráno som bola zbabelá a neurobila som si ho, asi ešte počkám
@erinka12345 haa,,celkom dobrá cena no mne by stačil jeden test test zatial nepotrebujem ich asi viac..mýslíš že sa to dá kupiť aj po kuse..a kedťe až od prvého dna meškania tak dnes myslíš že by niečo ukázal??ktovie,,, 😝 😀
@voskovka no hadam to nebude nic zle...mna min mesiac bolelo podbrusko aj prsia a nic...a teraz ma zase neboli nic cely mesiac, len po ovu asi 3 dni taka bolest, ze sa mi tiahla z podbruska do zaludka a tak hore dole stale...
@cammille
@blondy12 dakujem, no pri mojom stasti budem skusat este rok 🙂 ale kazdopadne, velmi by som bola rada, keby to vyslo hned...
@janicka11 no u mna to tak bolo a to som este aj brala ten mesiac uz tabletky.. 😀 ...lebo to bol tak nejak rok co sme sa snazili tak ze vyskusam zobrat tabletky a vysadit ale ja som otehotnela v tom mesiaci co som ich brala a musela sa zahniezdit asi skor lebo ked som si robila test ciarka bola ukazkova...
@alenkapalenka no ja presne som pri malej mala take priznaky - resp.ziadne priznaky ziadne bolesti nebolo mi zle atd...az tyzden po tom co som zistili tak ma zacalo boliet ale strasne v podbrusku to uz sa mi maternica zvacsovala ..

@voskovka
@janicka11
@blondy12 ahojteee...ja som si vcera skuila test na 8 dpo, ale nic nic 🙂 boze ta nedockavost...a to som si min mesiac uz zakazala :D....ale teraz cakam uz na mrchu, ci?🙂