icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

minicko
9. okt 2012

@voskovka
@janicka11 mne mamatest ukazal dve ciarky hned v ten den kedy som mala dostat ms a robila som ho vecer..je celkom citlivy a ukaze ti to kedykolvek v priebehu dna..nemusi byt iba ranny moc..takze si myslim,ze uz by ti to mohlo ukazat,keby si dnes vecer testla..drzim place 🙂

minicko
9. okt 2012

@alenkapalenka
@janicka11
@voskovka ja uz tiez chcem testovat 😒

janicka11
9. okt 2012

@minicko ožem sa spýtať,kde ho kupim,a kolko stojí?dkaujem

minicko
9. okt 2012

u nas ho maju v ktorejkolvek lekarni..stoji asi 3e a su v nom 2ks v 1 baleni..po jednom kuse sa nepredava.. 🙂
@janicka11

cammille
9. okt 2012

@juranka ano to je ta poovulacna faza..u teba je to bud tehu alebo psychikou sa ti to posunulo si myslim..mne sa to stalo pri prvom, dovtedy som mala 28dnovy ako hodinky, a ked sme sa zacali snazit, tak zrazu 30,32dnove..

milagrosss20
9. okt 2012

Ahojte baby..takze idem do kosic na dalsie vysetrenia...a vyzera to tak ze mam PCO nieco s vajecnikmy ze mi nedochadza ovulacia...a budem asi tak riesena ze budem na umele oplodnenie posielana aspon ja si to myslim... ☹bleeeeee

alenkapalenka
9. okt 2012

@milagrosss20 a to si myslis, ci ti to naznacoval doktor?...hadam niee

milagrosss20
9. okt 2012

@alenkapalenka doktor mi to naznacil a aj povedal ze to tak vidi....

alenkapalenka
9. okt 2012

@milagrosss20 hmm...to ma mrzi..a povedal ti, co s nimi mas?

janicka11
9. okt 2012

@milagrosss20 to ma mrzi oyaj dufam že s amýli.. ☹

milagrosss20
9. okt 2012

@alenkapalenka tak ze mi nedochadza ku ovulacii...

juranka
9. okt 2012

@eva3107 budem drzat palce 🙂
@katka2309 no tak nech sa ti to rychlo podari zvysit nam skore uspesnosti tehulkovania 😀
@katka2309 ja som nebola na nijakej prehliadke pred prvym tehulkovanim, sranda ale bola, ze som sla na pravidelnu rocnu prehliadku u gyndosa a tam mi oznamil, ze sa mu zda, ze som tehu 🙂 bolo to vsak este velmi skoro ani na teste sa to este neukazalo a este mi ani menzes nemeskal 😀

milagrosss20
9. okt 2012

@janicka11 to nic stava sa..

janicka11
9. okt 2012

@milagrosss20 som rada že to berieš fajn.držím palčeky

minicko
9. okt 2012

@milagrosss20 mozno pojdes iba na prefuky vajecnikov.. potom sa este stale moze zadarit prirodzenou cestou..moja sesterka tak bola..

alenkapalenka
9. okt 2012

@milagrosss20 ale ty si ovu testy skusala nie, a tam ti vychadzali dve ciarky

juranka
9. okt 2012

@blondy12 tak ja drzim palceky aj na tu pracu aby ti vysla, aj tam je treba mat casto velke stastie aby si nasla taku, kde budes chodit rada a budes spokojna 😉

juranka
9. okt 2012

@milagrosss20 to mi je luuuto 😒

milagrosss20
9. okt 2012

@minicko Uz som bola minuly tyzden....a mi to zistili..a jej sa to podarilo?

milagrosss20
9. okt 2012

@alenkapalenka ano robila ale nemala som ich tak ako maly byt...takze tym sa to zacalo,,,

alenkapalenka
9. okt 2012

@milagrosss20 tak si si mohla este skusit teplotu merat

milagrosss20
9. okt 2012

baby dakujem vam za podporu ste zlate...a s mojej skusenosti vam odporucam aby ste dlho necakaly...

minicko
9. okt 2012

@milagrosss20 hej, podarilo..myslim ze za dva mesiace ako bola na tom zakroku..aj doktorka jej povedala,ze nech tomu daju aspon 3-4 mesiace..hlavu hore 🙂

milagrosss20
9. okt 2012

@alenkapalenka no meranie teploty nie nic moc ...lepsie su tie testy...

milagrosss20
9. okt 2012

@minicko NOOO to je dobra sprava...ako ja aj tak budem normalne tutkovat ako vzdy a aj tam sa budeme liecit uvidime...tehotna budem lebo aj dr mi to povedal len s tym ze to asi bude takto riesiene..uvidime..

minicko
9. okt 2012

@milagrosss20 moze to byt tak riesene,ale nemusi..najlepsie je to,ze budes 🙂

milagrosss20
9. okt 2012

@minicko ano to je zaklad,,,ako hovoris....

zaza26
9. okt 2012

pozerám že zajtra ráno sa vo veľkom ocikávajú testy :D tak som zvedavá 🙂 držíííím vám všetkým palčekýýý babyyy

drnduliak
9. okt 2012

@blondy12 ty len pekne zober tu pracu a uvidis ze hned otehotnies 😀 murphyho zakony funguju predsa 😉 mne sa to tiez stalo, zalozila som si zivnost a o dva mesiace som uz bola tehu 😅

drnduliak
9. okt 2012

baby ja to tu ani nestiham citat, co tu vsetko popisete, len pekne testujte, mam tusaka ze sa tu stehotnieva 😀 😀