Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@janicka11 haha ani ja ich nepotrebujem extra vela, ale kedže sa snažíme o bábo, tak sa určite zídu 🙂 a cena je ok si myslím, lekárička hovorila, že sú od prvého dňa meškania a že tesovať sa môže hocikedy v priebehu dňa 🙂
inak cikam stale....dnes som uz 4krat od rana na wcku.a to som vypila iba pohar a jednu nescafe 3v1
@blondy12 a este mam take vodove vytoky uz tri dni... :/...ale na teste bielo
@voskovka no ani mi nehovor, dnes som išla skôr do práce a ráno než som vypadla z domu som bola dvakrát a v práci už dvakrát tiež a vypila som veľkú kávu zatiaľ ... ale to tak mám už asi pár dní ...
@erinka12345 ale zas mozem mat chyteny mechur alebo moc.cesty...hahah snazim sa to vzdy odovodnit realnejsim vysvetlenim ako moznym tehotenstvom
@voskovka to aj ja tak...vsetko ine, len nie to co chcem, aby som nebola sklamana :D
@juranka a lutealku mavas ako dlhu? Ta sa nezvykne vyrazne menit, takze asi podla toho by som sa riadila..pockala by som 16-17 dni po ovulke, to by uz ms mala urcite prist..ak neprisla, tak bud tehu, ale moze to byt aj nejaky problem..takze by som spravila test, a ak nic, tak k lekarovi..drzim palce nech je to tehu!!😉
@voskovka no ja som tiež už pomýlená 🙂 🙂 ... tiež si všetko vysvetlujem inými možnosťami, a potom zase za päť minút rozmýšlam, ale veď to sedí ... najlepšie je asi nešpekulovať, no ale povedz, kto to vydrží 🙂 ani ten test som ráno nerobila, počkám dva dni na ten menzes, či nepríde ... dnes mal dojsť
@juranka a tehu test si este nerobila??? 😕 sup sup !! ...vsetky tu cakame na dalsiu tehulku 😀
@erinka12345 ja by som uz testovala ako blazniva
@voskovka no moja asi aj ja testnem ránko zajtra s vami 🙂 ok?
@cammille lutealna faza je ta poovulacna? tu mavam 11 dni zhruba plus minus jeden den, teraz ju mam 13 den....pockam teda ako vravis 3 dni, do piatku a zavolam dr. fuha, dufam, ze to nebude nejaky problem. ved do teraz ked som sa nestarala, ci som alebo niesom tehu tak som mala cykly uplne v poho a teraz prvy krat po sto rokoch sa toto deje ☹ 🙄
@erinka12345 Hm,,šak hej,len ja si myslím ak to aj teraz nevíde tak stačí mi jeden,,nie??
@erinka12345 no som zvedava kto tu zajtra da 2ciarky
@andromeda13 robila a bol negat. 🙄
zajtra testujete vsetky?🙂

@blondy12 pekne jak my tiež hned na prvý šup ani som otom nevedela,netušila to... 😀