Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@alenkapalenka
@janicka11
@voskovka ja uz tiez chcem testovat 😒
Ahojte baby..takze idem do kosic na dalsie vysetrenia...a vyzera to tak ze mam PCO nieco s vajecnikmy ze mi nedochadza ovulacia...a budem asi tak riesena ze budem na umele oplodnenie posielana aspon ja si to myslim... ☹bleeeeee
@milagrosss20 a to si myslis, ci ti to naznacoval doktor?...hadam niee
@alenkapalenka doktor mi to naznacil a aj povedal ze to tak vidi....
@milagrosss20 hmm...to ma mrzi..a povedal ti, co s nimi mas?
@milagrosss20 to ma mrzi oyaj dufam že s amýli.. ☹
@alenkapalenka tak ze mi nedochadza ku ovulacii...
@eva3107 budem drzat palce 🙂
@katka2309 no tak nech sa ti to rychlo podari zvysit nam skore uspesnosti tehulkovania 😀
@katka2309 ja som nebola na nijakej prehliadke pred prvym tehulkovanim, sranda ale bola, ze som sla na pravidelnu rocnu prehliadku u gyndosa a tam mi oznamil, ze sa mu zda, ze som tehu 🙂 bolo to vsak este velmi skoro ani na teste sa to este neukazalo a este mi ani menzes nemeskal 😀
@janicka11 to nic stava sa..
@milagrosss20 som rada že to berieš fajn.držím palčeky
@milagrosss20 mozno pojdes iba na prefuky vajecnikov.. potom sa este stale moze zadarit prirodzenou cestou..moja sesterka tak bola..
@milagrosss20 ale ty si ovu testy skusala nie, a tam ti vychadzali dve ciarky
@milagrosss20 to mi je luuuto 😒
@minicko Uz som bola minuly tyzden....a mi to zistili..a jej sa to podarilo?
@alenkapalenka ano robila ale nemala som ich tak ako maly byt...takze tym sa to zacalo,,,
@milagrosss20 tak si si mohla este skusit teplotu merat
baby dakujem vam za podporu ste zlate...a s mojej skusenosti vam odporucam aby ste dlho necakaly...
@milagrosss20 hej, podarilo..myslim ze za dva mesiace ako bola na tom zakroku..aj doktorka jej povedala,ze nech tomu daju aspon 3-4 mesiace..hlavu hore 🙂
@alenkapalenka no meranie teploty nie nic moc ...lepsie su tie testy...
@minicko NOOO to je dobra sprava...ako ja aj tak budem normalne tutkovat ako vzdy a aj tam sa budeme liecit uvidime...tehotna budem lebo aj dr mi to povedal len s tym ze to asi bude takto riesiene..uvidime..
@milagrosss20 moze to byt tak riesene,ale nemusi..najlepsie je to,ze budes 🙂
@minicko ano to je zaklad,,,ako hovoris....
pozerám že zajtra ráno sa vo veľkom ocikávajú testy :D tak som zvedavá 🙂 držíííím vám všetkým palčekýýý babyyy
baby ja to tu ani nestiham citat, co tu vsetko popisete, len pekne testujte, mam tusaka ze sa tu stehotnieva 😀 😀

@voskovka
@janicka11 mne mamatest ukazal dve ciarky hned v ten den kedy som mala dostat ms a robila som ho vecer..je celkom citlivy a ukaze ti to kedykolvek v priebehu dna..nemusi byt iba ranny moc..takze si myslim,ze uz by ti to mohlo ukazat,keby si dnes vecer testla..drzim place 🙂