icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

alenkapalenka
9. okt 2012

@drnduliak ja som 12.10

cammille
9. okt 2012

@voskovka ak si mala ovu minulu sobotu, tak zajtra si 11dpo a to uz testik pekne ukaze😉

alenkapalenka
9. okt 2012

@voskovka
@cammille tak sa pridavam ku zajtrajsim testujucim :D

cammille
9. okt 2012

@drnduliak ja si ju tiez robim pre spestrenie, velmi ma to bavi, tesim sa z toho🙂 ale tvoju maminu obdivujem, v 40 by som to uz asi nedala, klobuk dole🙂

drnduliak
9. okt 2012

minicko.................................................NEOCAKAVA
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
tanickaskorokubikova...........................8.10.
janicka11.................................................9.10.
erinka12345............................................9.10.
alenkapalenka.........................................12.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
andromeda13...........................................5.11

voskovka
9. okt 2012

@alenkapalenka tak zajtra testuj...

drnduliak
9. okt 2012

to je tu normalne ze davova psychoza s tymi testami...ze by som aj ja skusila aspon ten ovulacny?? 😀 😀 😀 😀

cammille
9. okt 2012

@alenkapalenka vcera bolo este skoro, ale zajtra silno tomu verim, bude dusik!!😉

cammille
9. okt 2012

@drnduliak veru, aj ja chcem testovaaat!!!!😀😀 len nemam co😀

drnduliak
9. okt 2012

baby a vy normalne ze prespite celu noc a nechodite v noci cikat? lebo ja behaaaam, aj 2x za noc, tak potom je asi uplne jedno kedy sa robi test, ze? 😅

drnduliak
9. okt 2012

@cammille ved ani ja nemam co 😅 tento mesiac mame pauzu 😖

cammille
9. okt 2012

A @tanickaskorokubikova ozvi sa nam, u teba to vyzeralo nadejne😉

alenkapalenka
9. okt 2012

@voskovka rano, ked budem stihat 🙂
@cammille ked tam ma byt z coho, tak snad :D
@drnduliak aj ja chodim...raz urcite...a neviem kolko je hodin, ci noc, ci nadranom, takze tiez neviem, ci to nieje jedno...ale aj pijes? lebo ked nie, tak to neriedime a potom to je jedno

drnduliak
9. okt 2012

@alenkapalenka ja praveze aj pijem 😖 takze koncentrovany moc sa u mna asi nevyskytuje 😀

alenkapalenka
9. okt 2012

@drnduliak tak pred testovanim to obmedz 🙂 a nepi

cammille
9. okt 2012

@drnduliak ja v noci cikat nechodim, asi mam poriadnu cisternu😀😀😀 ale ked medzitym nepijes, tak to je jedno ze v noci cikas, aj tak to mas od vecera..

voskovka
9. okt 2012

@alenkapalenka tak koli nám stihaaj 🙂

zaza26
9. okt 2012

@voskovka ja som sežrala balík chipsov,a za tým hned nugetu (tú malú) 😀 ale tak u mna je toto normálne ja aj džemový chleba so slaninou si dám 😀 😀

drnduliak
9. okt 2012

@cammille no ja od porodu chodim casto, mozno aj za to, ze stale vstavam k malej a robim jej v noci mlieko..uz by ju to mohlo prejst, drndu malu, bude mat dva roky 😠 tak proste vzdy idem, lebo sa mi vzdy chce 😅

voskovka
9. okt 2012

@zaza26 my sme boli v nedelu s muzom vonku a chalani boli so segrou a sli sme na halusky bryndzove bo ja ich milujem a potom sme isli k nam na kavu.teda ja som si dala mega cokoladu varenu s mega slahackou...a popri tom som mala este na nieco chut a muz mi vravi pocuj objednaj si k tomu cesnakovy dressing....ja vyvalene oci ze milacku ale neviem ci som tehu a este teda chute divne nemam...a on že na to "že jáááj!

voskovka
9. okt 2012

@drnduliak nas druhy donedavna bol hore 5-6krat a to mal uz v juli 3 roky....no akoze som vravela ze som navyknuta ze kludne mozem mat dalsie...že som este v zabehu

zaza26
9. okt 2012

@voskovka a ja zas nie som 😀,mne synak od 10 mes. prespí noc aj 12 hodín 😀 takže keby bolo bábätko druhé,tak sa znova musím dostať do toho :D

cammille
9. okt 2012

@drnduliak aj moj mensi je za noc aj 6x hore, stale ho kojim, tak furt by len cucal😀 ale uz planujem prestat, nech sa v noci konecne vyspim😀

voskovka
9. okt 2012

@cammille
@zaza26 a nas prvy spi od 2.mesiaca od vecera 20,,00 do 7-8 do rana bez prerusenia...

cammille
9. okt 2012

@zaza26 ty sa maas😀 co by som ja dala aspon za jednu noc😀 ale mozno aj druhe babo budes mat takeho spaca😉

alenkapalenka
9. okt 2012

@zaza26
@cammille
@voskovka no ja to vidim tak,vy uz deti mate, takze teraz by sa malo postastit mne :D ale aj vam prajem :D...kurnik a to uz mam 26!!! No najvyssi cas

zuzik82
9. okt 2012

@voskovka ...moja kamoska bola na kontrole,vraveli jej ze ma pravdepodobne cystu lebo nic ine tam nevidi a s tej cysty je teraz uz 15tt🙂)))))zelam aj tebe taku cysticku😉))))...a inac krasne studene poobedie zelam snazilky🙂))mna zacalo asi od 3 dna od ovulacie a snazenia sa pichat v podbrusku na lavej strane,uz asi 2 dni....len sranda je ze prave na tej strane nemam vajcovod....hmm 😒 ...to asi nebude uhniezdovanie co??

voskovka
9. okt 2012

@zuzik82 ono to uhniezdovanie trva od toho 5dna od ovulky do toho 14teho dna....mna tiez pichalo a skubalo a vselico ine teraz vikend hlavne v nedelu to bolo des...

voskovka
9. okt 2012

@alenkapalenka
@zuzik82
@cammille
@zaza26 ja uz chcem pozitivny test...mna to cakanie asi zcvokne...

zuzik82
9. okt 2012

@voskovka no jeeeeej ☹ ..stvrtok a piatok vraj bola najvacsia pravdepodobnost,ale to sme sa dozvedeli az potom🙂)chvalabohu ze sme skusali...no a od vcera ma picha...tak preto som dufala...ved 17 mam dostat,tak potom sa uvidi...zbytocne sa budem umarat tym,co ak...🙂