Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@alenkapalenka
@zuzik82 inak si pam,ätam ze ked sme zistili ze bude prvy tak tomu malemu muz stale vravel husenička naša...a ked som tom pocula uz tak do 3tieho mesiaca stale že ako sama husenicka,co robka pozdravuj ju atd zacala m,i to liezt na nervy a bola som presvedcena ze to bude chalan tak od zaciatku som mu vravela davidko
@alenkapalenka mna tiez len sem tam...hlavne vecer,citim taku pichavu bolest....ale da sa to..minuly mesiac som mala na pravej strane,kde to je vsetko okej a som skoncila na pohotovosti na injekcii,lebo to som uz nevedela vydrzat
@voskovka 🙂))doma si zavelila a bodka hej??🙂))nooo dalsia baba by to len ozivila doma😉drzim palce🙂
@zuzik82 a vy tiez na prve zarabate?
@alenkapalenka ..ano chceli by sme velmi,uz od marca asi skusame....v aprili mimomat.tehu a teraz skusame a skusame🙂))ratame...🙂)))
@zuzik82 tak to sa uz dost dlho snazite...uz by sa mohlo zadarit 🙂 my sme to skusili dvakrat pred v zime,potom sme to nechali tak a teraz tretikrat skusame..
@alenkapalenka ...vies asi som nebola okej,vela robi aj psychika...velmi som sa sledovala a bala sa ci to opat nebude mimo...☹...teraz som s auz dala do ruk doktorke,nech ma sleduje,urobila par testikov...tak ak sa teraz nezadarilo,co sme vyuzili presne ovulacne dni tak na buduci mesiac mi da nejake tabletky na podporu ovulacie...uz ste niektora pocula o tom??ci to vobec pomohlo??
@alenkapalenka ..to,ze beriem kyselinu listovu a uz mam na ceste aj matersku kasicku ani nevravim...verim,ze to ma zmysel...
@zuzik82 som odpisala a ten hlupy mobil mi to neodoslal...kys.listovu beriem aj ja...a urcite to bude mat zmysel
@alenkapalenka dmeska idem skoro spat az sa vyspim na zajtra xixix
@voskovka na to testovanie??:D inak ja som uz teraz v posteli zahuhnana v perine, neeeskutocnaaa kosa mi je
@alenkapalenka no ja by som tiez zabuvala
ale mam chut na nieco sladke tak idem daky kolac ukuchtit
Ahojte babule mozem sa pridat? Mam 21mesacneho syna a teraz by sme chceli druhe mimi...
@cammille no ja uz na dalsiu nejdem aj tak som sa natrapila pri tej prvej a myslela som si ze nieco mi to pomoze ale...opak je pravdou...robota ? budem rada ked ma prijmu robit aspon do tesca ...ked uz nebudem pre nich prekvalifikovana
ja zas z nudy som sa naucila hackovat...tak hackujem malej ciapocky...
@zaza26 ahoj videla si foto ne?? nevies co to moze byt?? uz bolesti nemam vobec iba vcera a pred vcerom som mala uz teraz nic... ked sa napr.. vajicko uhniezduje ako dlho to trva a kolko tak ma niektora zena bolesti v podbrusku?? nema kazda ne?? moze byt aj toto ze sa uhniezdovalo a ma bolelo v podbrusku ako pri menzese a mala som trosku cervene tak slabsie ako si videla na fotke,? 😉

@voskovka hovor mi nieco....clovek ked mal cas a neriesil...tak mohlo byt na prvy sup...teraz mam 30 a chcem velmi a nic...☹