icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

zuzik82
9. okt 2012

@voskovka hovor mi nieco....clovek ked mal cas a neriesil...tak mohlo byt na prvy sup...teraz mam 30 a chcem velmi a nic...☹

alenkapalenka
9. okt 2012

@voskovka
@zuzik82 mna nepichalo nic...len sem tam tak malicko.. :(( mna len hned po ovulke dva dni bolelo,co asi nebolo ono

voskovka
9. okt 2012

@zuzik82 tak ja uz mam dvoch stiham....este jedno chcem a babu.lebo doktor bol akysi skepticky kedze mam stale tie hnusne cysty tak vravel ze by mohol byt problem s otehotnenim neskor tak som doma zahlasila ze ideme robit záprašky tak mm nadseny....heh...

voskovka
9. okt 2012

@alenkapalenka
@zuzik82 inak si pam,ätam ze ked sme zistili ze bude prvy tak tomu malemu muz stale vravel husenička naša...a ked som tom pocula uz tak do 3tieho mesiaca stale že ako sama husenicka,co robka pozdravuj ju atd zacala m,i to liezt na nervy a bola som presvedcena ze to bude chalan tak od zaciatku som mu vravela davidko

zuzik82
9. okt 2012

@alenkapalenka mna tiez len sem tam...hlavne vecer,citim taku pichavu bolest....ale da sa to..minuly mesiac som mala na pravej strane,kde to je vsetko okej a som skoncila na pohotovosti na injekcii,lebo to som uz nevedela vydrzat
@voskovka 🙂))doma si zavelila a bodka hej??🙂))nooo dalsia baba by to len ozivila doma😉drzim palce🙂

voskovka
9. okt 2012

@zuzik82 uz by som to mala lepsie lebo traja chlapi na jednu je dost.

alenkapalenka
9. okt 2012

@zuzik82 a vy tiez na prve zarabate?

zuzik82
9. okt 2012

@alenkapalenka ..ano chceli by sme velmi,uz od marca asi skusame....v aprili mimomat.tehu a teraz skusame a skusame🙂))ratame...🙂)))

alenkapalenka
9. okt 2012

@zuzik82 tak to sa uz dost dlho snazite...uz by sa mohlo zadarit 🙂 my sme to skusili dvakrat pred v zime,potom sme to nechali tak a teraz tretikrat skusame..

zuzik82
9. okt 2012

@alenkapalenka ...vies asi som nebola okej,vela robi aj psychika...velmi som sa sledovala a bala sa ci to opat nebude mimo...☹...teraz som s auz dala do ruk doktorke,nech ma sleduje,urobila par testikov...tak ak sa teraz nezadarilo,co sme vyuzili presne ovulacne dni tak na buduci mesiac mi da nejake tabletky na podporu ovulacie...uz ste niektora pocula o tom??ci to vobec pomohlo??

zuzik82
9. okt 2012

@alenkapalenka ..to,ze beriem kyselinu listovu a uz mam na ceste aj matersku kasicku ani nevravim...verim,ze to ma zmysel...

alenkapalenka
9. okt 2012

@zuzik82 som odpisala a ten hlupy mobil mi to neodoslal...kys.listovu beriem aj ja...a urcite to bude mat zmysel

voskovka
9. okt 2012

@alenkapalenka dmeska idem skoro spat az sa vyspim na zajtra xixix

alenkapalenka
9. okt 2012

@voskovka na to testovanie??:D inak ja som uz teraz v posteli zahuhnana v perine, neeeskutocnaaa kosa mi je

voskovka
9. okt 2012

@alenkapalenka no ja by som tiez zabuvala
ale mam chut na nieco sladke tak idem daky kolac ukuchtit

zuzik82
9. okt 2012

@voskovka tak hod kusok aj do Mi...dala by som si 😝

barbora87
9. okt 2012

Ahojte babule mozem sa pridat? Mam 21mesacneho syna a teraz by sme chceli druhe mimi...

zuzik82
9. okt 2012

@barbora87 aj ja som tu nova🙂)tak vitaj🙂

barbora87
9. okt 2012

@zuzik82 dakujem 🙂 dufam ze onedlho sa budeme vytesovat vsetky z tehu testov...a su tu uz nejake cerstve tehulky?

blondy12
9. okt 2012

@cammille no ja uz na dalsiu nejdem aj tak som sa natrapila pri tej prvej a myslela som si ze nieco mi to pomoze ale...opak je pravdou...robota ? budem rada ked ma prijmu robit aspon do tesca ...ked uz nebudem pre nich prekvalifikovana
ja zas z nudy som sa naucila hackovat...tak hackujem malej ciapocky...

voskovka
9. okt 2012

@blondy12 kde si sa ucila hackovat?

zuzik82
9. okt 2012

@barbora87 no co ja viem a ako som si to aspon trosku citala,tak zatial nie...kazda nejako cakame a cakame🙂)...ale ja vravim len za tie,co som stihla zaregistrovat.Som zvedava,kedy sa to rozbehne s tymi pozitivnymi tehu testami🙂))

blondy12
9. okt 2012

@voskovka sama z netu....a kedze som lavacka tak to bolo este tazsie pre mna ale teraz uz to ide 😀 hodim foto ak chces aktualnej ciapocky

blondy12
9. okt 2012

tu je moj najnovsi vytvor

barbora87
9. okt 2012

@zuzik82 no tak za par dni to mozno zacne 🙂
Ja som mala to vnutromaternicove teliesko tak v sept sme to dali vybrat tak uvidime ako dlho to potrva...lebo mojho drobca este kojim

julka31111
9. okt 2012

@zaza26 ahoj videla si foto ne?? nevies co to moze byt?? uz bolesti nemam vobec iba vcera a pred vcerom som mala uz teraz nic... ked sa napr.. vajicko uhniezduje ako dlho to trva a kolko tak ma niektora zena bolesti v podbrusku?? nema kazda ne?? moze byt aj toto ze sa uhniezdovalo a ma bolelo v podbrusku ako pri menzese a mala som trosku cervene tak slabsie ako si videla na fotke,? 😉

zuzik82
9. okt 2012

@barbora87 ...ze uz by si chcela druhe??kolko ma prve dietatko??

barbora87
9. okt 2012

@zuzik82 maxik ma 21mesiacov...no nez to klapne bude mat cez 2 a nez sa narodi tak bude mat maxik aj 3roky

voskovka
9. okt 2012

@blondy12 juuj to by aj mna bavilo...len kym sa to naucim...kde si brala inspiracio?

zuzik82
9. okt 2012

@barbora87 nooo ked sa prvy fesak podaril,urcite sa podari aj druhe...len treba trpezlivost🙂)))...akoze ta prava rozprava o trpezlivosti 😀 ...ked nieco zacnem riesit,chcem vidiet vysledok hned🙂))len v tomto pripade to nejak takto nefunguje🙂))))