Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
tak uvidime ktora skor oznami tu spravicku s dvoma ciarkami😉)))drzim silno palceky!!!...hned a teraz 😉
@cammille aaaaaaa sorry kočky 🙂 tak tento mesiac nevydalo Ms prišla ešte o deň skôr :( davala som to ako kratku spravu som myslela že kuknete 🙂
minicko.................................................NEOCAKAVA
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
janicka11.................................................9.10.
erinka12345............................................9.10.
alenkapalenka.........................................12.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
andromeda13...........................................5.1
idem spat zeny je mi zle akosi....napina a tazko mi je.tfuj.a hlava ma boli.
drnduliak praveze ja som nikdy nic take nemala 😒 tak sama neviem co je to neviem ci mam cakat do ms a ked nepride ist k gynde alebo mam hned ist zajtra alebo ja neviem... bolesti v podbrusku uz nemam a ani to spinenie no ked sa to da tak nazvat ze spinenie 😉 ..takze neviem co mam robit...
@julka31111 nestresuj 🙂 ja take nieco niekedy mavam, dokonca tusim som to mala aj tento cudny cyklus ale neviem v ktory cas, ci po ovulke alebo kedy na doktora to nieje, urcite. pockaj do menzesu alebo mozno aj nepride, uvvidis a keb ysa ti to opakovalo tak potom to spomen u dokiho 😉
ahojte baby,krásny dobrý večer 😀
@juranka, drzim palceky v cakani, niekedy sa moze objavit duch aj neskor, ja by som uz velmi chcela tiez dve ciarocky, uvidime tento mesiac, ale este mam cca 10 dni do menzesu. sa zblaznim od cakania, strasne uz chcem mat babatko, uz na nic ine nedokazem mysliet, uz prisiel ten spravny cas. ty mas krasnu malinku, som pozerala fotecky 😵
@juranka no urcite pockam:D pravze ja som take nikdy,nikdy nemala prave preto sa pytam.. 😉 no dufam ze to nieje nieco zle..no uvidime pockam do menzesu ak nepride do kolkych dni by som mala skusit urobit teho test alebo ist na vysetrenie ku gynekologicke ci to nieje nahodou nieco vazne?? ☹
@juranka aky ma byt krcok??pred menzesom??? alebo v pripade zacati tehotenstva -pocas tehotenstva??? ja som nikdy si nehmatala a ani sa vtom nejako nerozumiem.. 😅 😅
@julka31111 nestresuj hned kvoli kvapke krvi,ja som napr trochu krvi mala aj po tom sexe,alebo pri nachladnutí zospodu,ved ked nemáš iné problémy nejaké bolesti alebo čo,tak to važne skôr nebude 😉
@julka31111 tuším ak je žena tehu,tak uzavretý,či? 😀
Ahojte baby.pekne dobré ranko.Ja stále neviem či mám to napisat či nemám...Nemozem tomu uverit a zatial sa tomu snažím uverit.Hadajte!!Skusala som si robit včera vecer test len čisto zozvedavosti,a asi som ticho a pridam sem fotku.sami sa vyjadrite...
@janicka11 rýchlo rýchlo 😀
@julka31111 pred menzesom pootvorený a pri tehu by mal byť uzatvorený 😉
nevestickaaaa, seginiatko, juranka, janicka11, erinka12345 - kočky, ako ste na tom?

@voskovka tak chcela som aby mala moja malicka pekne ciapocky a teraz fakt kupis krasne ale aj tie ceny...a chcela som aby mala nieco co ja urobim ...keby to nevyslo tak nic...a urobim si to podla jej oblecenia ako mi to pasuje ....narobit sa pritom narobis ale aspon vecere ked je moj muz v praci tak to vyuzijem 😀 a hladala som na internete a na youtube su navody