icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

janicka11
10. okt 2012

@milagrosss20 jasné smaozrejme nevadí len vravím čudno to vyznelo,nič viac🙂)Možno som to len ja zle pochopila,,nie?nevadí ok všetko.
@alenkapalenka
@cammille Jááj baby veru je to tak,,,chlapy sa tešia,,,aj ked to tak nevyzerá,,teda ten moj sa tešil včera jak také decko,až červený ostal,,,a ja som stála v kupelke jak solný stlp 😉 Inak baby
@drnduliak sssssssuuuper tabulka,a jak tam svietim len ja!!haha!!Ale šak sme zabudli,predsa uplne nazačiatku bola s skupinke aj ta Bebe 2013 či jak sa volala,,ne?Aj tá už je tehulka.....ta sem už nechodí ???

alenkapalenka
10. okt 2012

@zuzik82 minuly mesiac som mala vsetky mozne priznaky tehu, potom ze sa predmenstruacne nedostavuju,kedd si tehu, tak teraz zase nemam tie :D baby, chvalabohu,ze mame toto forum a vieme sa pochopit :D

alenkapalenka
10. okt 2012

@janicka11 uz nieje snazilka,ale tehulka...asi uz debati inde 🙂))

cammille
10. okt 2012

ano ano, bola tu bebe, aj vrs aj diane87, ale to uz su tehulky, takze uz chodia klabosit do inej skupiny 😀 takze v podstate uz mame 4 tehulky, celkom pekne skore, len tak dalej, nech sa vsetky dockame !! 😅
@janicka11

janicka11
10. okt 2012

@alenkapalenka
@cammille mm,tak tým padom,mám isť asi aj ja debatovať inde,,že???tu už asi nepatrím či ako? ☹ jááj tu mi je tak dobre,vytešujem sa aj ja z iných......ked tak pokukám po neakých témach....

milagrosss20
10. okt 2012

@janicka11 jasneeee ze v pohodicke... 😀

alenkapalenka
10. okt 2012

@janicka11 naopak,budeme radi ked tu s nami zostanes

cammille
10. okt 2012

@janicka11 Jani co siiiii.....jasne ze tu ostan s nami !!! My ta tu radi vidime, a radi budeme sledovat, ako sa aj s babom mate a ako rastie brusko a tak 😵 😵 Baby tehulky sem sice uz nepisu, ale to je skoda, a ja budem len rada, ak tu s nami ostanes !!! 😉 😵

milagrosss20
10. okt 2012

baby maly ste niektora aj hnedy vytok?to je vraj uhniezdovanie...a maly ste ze den v mmsky???moja kamoska mala dnes dostat a ma hnedy vytok moze byt ze to ma zahniedovanie?

milagrosss20
10. okt 2012

@janicka11 presne tak ja suhlaism s babami ab si tu ostala a dalej nas informovala ze co a ako pokracujes :D a co podstupujes mna to bude urcite zaujimat pretoze coskoro budem aj ja cakat mimi... 🙂

cammille
10. okt 2012

@milagrosss20 moze to byt uhniezdovanie a moze to byt kludne prezvest zacinajucich kramov, takze kamoska musi pockat 😉

zuzik82
10. okt 2012

Uz 4 tehotne???paradicka...🙂no uz nech je toho 17teho,nech aspon viem...to cakanie je choreee 😒 ..vy ste niektora,ktora uz mate jedno miminko citili uhniezdovanie???

milagrosss20
10. okt 2012

@cammille som si myslela ze to moze byt aj to a aj to ..tha co uz musi cakat ako hovoris..ona chce urobit test utre ale to je skoro pokial ma uhniezdovanie vsak?

juranka
10. okt 2012

babenky, nieje tu nejaka ktora sa riadi hlienovou ovulacnou metodou a rozumie sa tomu???lebo ja som s toho uplne vedla aky mam ja tento cyklus a neviem co s tym ☹ ☹

drnduliak
10. okt 2012

@milagrosss20 @zuzik82 tusim su vsetky baby v tejto teme posadnute uhniezdovanim ale podla ma len maaaaalo zien tieto priznaky pociti, je to skor bezpriznakove...ovela vacsia snaca je ze je to priznak prichadzajucej menzes. ja ked som bola tehotna, nemala som nic, ziadne spinenie ani vytok, az asi v 7. tyzdni som zacala trochu spinit tak mi dali duphaston a preslo ma to..

drnduliak
10. okt 2012

@juranka moja ty este furt nemas kramy? a co chces vediet o tom hliene? ja si ho tiez sledujem, u mna je to celkom spolahlive, aspon si myslim 😅

zuzik82
10. okt 2012

@drnduliak 🙂 asi mas pravdu...pockam ja na toho 17 a nebudem stresovat🙂ked to ma prist pride,ci sa budem zaoberat uhniezdovanim alebo nie...

cammille
10. okt 2012

@juranka ja sa nou riadim uz vyse 5 rokov, ak budem vediet, tak rada poradim....

milagrosss20
10. okt 2012

@drnduliak dakujem velmi pekne za vysvetlenie..ja nemam nic teraz ja cakam len na mmsku takze neocakavam ani to ze budem tehu...no a to spinenie to ma kamoska a je to v den jej mmske preto sa pytam aj vas ako to je nic ine.... 🙂

zaza26
10. okt 2012

@juranka toto je výborná stránka! celkom dosť zaujímavá :D aj obrázky hlienu sú tam :D

juranka
10. okt 2012

@drnduliak zlatko ved aj u mna to bolo uplne jasne kym neprisliel tento cyklus.....vcera a dnes som mala uz nie to spinenie ale normalne vajcovo vodovy hlien ako mavam v strede cyklu...je to uz 2x v tento isty cyklus. vcera bol test negativny, 41 DC, menzes nikde. ja nechapen preco sa objavil zase ten hliennnn 😢

cammille
10. okt 2012

@milagrosss20 ja mam 2 deti a ani pri jednom som uhniezdovanie necitila, ani ziadne spinenie, nic....ono sa to aj tak dozt rozchadzaju tie teorie, jedni vravia ze hniezdenie je cca 7-10 dni po oplodneni, dalsi ze az v case ms...ako pise drnduliak, si myslim, ze vacsina zien nema ziadne spinenie v dosledku hniezdenia...

juranka
10. okt 2012

@cammille
@zaza26 mali ste baby okrem vajcoveho hlienu v strede cyklu aj neskor, teda akoze 2x za cyklus? alebo co to je ked sa mi to objavilo?

cammille
10. okt 2012

@juranka moja, ak vies kedy bola ovu a preslo viac ako 16 dni, a test negativny, tak zajdi k lekarovi....ak nepride mrcha, tak nieco nie je, ako ma byt, teda ak to nie je tehu....

drnduliak
10. okt 2012

@juranka no to je divne, to ti akoze zacne spinenie, potom prestane a potom zase akoze plodny hlien?

zaza26
10. okt 2012

@juranka ja som ten vaj.bielok mala tento cyklus tiež 2x!! a totál nechápem rovnako ako ty,ja mám ale 28 dnové cykly,pravidelné a tento hlien (ako vaj.bielok,ťahavý a velké množstvo)sa mi objavil v 10 DC a v 14DC!!! (medzitým bol priesvitný a úplne málinko)

cammille
10. okt 2012

@juranka k tomu hlieniku, mne sa obcas stane, ze mam 2x, najprv 10-15 dc, cize pred ovulkou a pocas, a parkrat sa mi stalo, ze som mala mozno este okolo 20 dc, tiez som sa cudovala, ale asi sa to obcas stava a neznaci to nic nenormalne 🙂

drnduliak
10. okt 2012

@juranka a si si ista, ze si uz tento cyklus ovulaciu urcite mala? mozno ti to blbne a ide prave teraz...

milagrosss20
10. okt 2012

@cammille dikes 😀