Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@zuzik82 minuly mesiac som mala vsetky mozne priznaky tehu, potom ze sa predmenstruacne nedostavuju,kedd si tehu, tak teraz zase nemam tie :D baby, chvalabohu,ze mame toto forum a vieme sa pochopit :D
@janicka11 uz nieje snazilka,ale tehulka...asi uz debati inde 🙂))
@alenkapalenka
@cammille mm,tak tým padom,mám isť asi aj ja debatovať inde,,že???tu už asi nepatrím či ako? ☹ jááj tu mi je tak dobre,vytešujem sa aj ja z iných......ked tak pokukám po neakých témach....
@janicka11 jasneeee ze v pohodicke... 😀
@janicka11 naopak,budeme radi ked tu s nami zostanes
baby maly ste niektora aj hnedy vytok?to je vraj uhniezdovanie...a maly ste ze den v mmsky???moja kamoska mala dnes dostat a ma hnedy vytok moze byt ze to ma zahniedovanie?
@janicka11 presne tak ja suhlaism s babami ab si tu ostala a dalej nas informovala ze co a ako pokracujes :D a co podstupujes mna to bude urcite zaujimat pretoze coskoro budem aj ja cakat mimi... 🙂
@milagrosss20 moze to byt uhniezdovanie a moze to byt kludne prezvest zacinajucich kramov, takze kamoska musi pockat 😉
Uz 4 tehotne???paradicka...🙂no uz nech je toho 17teho,nech aspon viem...to cakanie je choreee 😒 ..vy ste niektora,ktora uz mate jedno miminko citili uhniezdovanie???
@cammille som si myslela ze to moze byt aj to a aj to ..tha co uz musi cakat ako hovoris..ona chce urobit test utre ale to je skoro pokial ma uhniezdovanie vsak?
babenky, nieje tu nejaka ktora sa riadi hlienovou ovulacnou metodou a rozumie sa tomu???lebo ja som s toho uplne vedla aky mam ja tento cyklus a neviem co s tym ☹ ☹
@milagrosss20 @zuzik82 tusim su vsetky baby v tejto teme posadnute uhniezdovanim ale podla ma len maaaaalo zien tieto priznaky pociti, je to skor bezpriznakove...ovela vacsia snaca je ze je to priznak prichadzajucej menzes. ja ked som bola tehotna, nemala som nic, ziadne spinenie ani vytok, az asi v 7. tyzdni som zacala trochu spinit tak mi dali duphaston a preslo ma to..
@drnduliak dakujem velmi pekne za vysvetlenie..ja nemam nic teraz ja cakam len na mmsku takze neocakavam ani to ze budem tehu...no a to spinenie to ma kamoska a je to v den jej mmske preto sa pytam aj vas ako to je nic ine.... 🙂
@drnduliak zlatko ved aj u mna to bolo uplne jasne kym neprisliel tento cyklus.....vcera a dnes som mala uz nie to spinenie ale normalne vajcovo vodovy hlien ako mavam v strede cyklu...je to uz 2x v tento isty cyklus. vcera bol test negativny, 41 DC, menzes nikde. ja nechapen preco sa objavil zase ten hliennnn 😢
@milagrosss20 ja mam 2 deti a ani pri jednom som uhniezdovanie necitila, ani ziadne spinenie, nic....ono sa to aj tak dozt rozchadzaju tie teorie, jedni vravia ze hniezdenie je cca 7-10 dni po oplodneni, dalsi ze az v case ms...ako pise drnduliak, si myslim, ze vacsina zien nema ziadne spinenie v dosledku hniezdenia...
@cammille dikes 😀

@milagrosss20 jasné smaozrejme nevadí len vravím čudno to vyznelo,nič viac🙂)Možno som to len ja zle pochopila,,nie?nevadí ok všetko.
@alenkapalenka
@cammille Jááj baby veru je to tak,,,chlapy sa tešia,,,aj ked to tak nevyzerá,,teda ten moj sa tešil včera jak také decko,až červený ostal,,,a ja som stála v kupelke jak solný stlp 😉 Inak baby
@drnduliak sssssssuuuper tabulka,a jak tam svietim len ja!!haha!!Ale šak sme zabudli,predsa uplne nazačiatku bola s skupinke aj ta Bebe 2013 či jak sa volala,,ne?Aj tá už je tehulka.....ta sem už nechodí ???