icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

zaza26
10. okt 2012

@juranka http://www.fertility.sk/?m=plodnost-a-zdravie&s... pod prvým obrázkom si prečítaj poznámku

drnduliak
10. okt 2012

@zaza26 @cammille @juranka ja som ten plodny hlien u seba zatial pozorovala len raz za cyklus, niekedy sice trva aj 2-3 dni, ale su to za sebou iduce dni...potom uz ho je menej a menej

juranka
10. okt 2012

@drnduliak akoze ano. ja som si myslela, ze mozno to spinenie je akoze namiesto menzesu, ze by som mozno mohla byt tehu ale potom hned na dalsi den, teda uz 2 za sebou mam take ako ovulacne hlienove priznaky. tehu asi nie som 😒
@cammille myslim, ze asi viem kedy bola ovulka, podla teplot to vychadzalo, ze dnes je 14 DPO, testnem este zajtra a zavolam dr. ci ma nezoberu este v piatok, lebo ide vikend a ja sa asi zblaznim z toho ☹

juranka
10. okt 2012

@drnduliak to aj tak ma byt, par dni hlienu ktory sa meni, strukturovo aj na pohlad...

zuzik82
10. okt 2012

@zaza26 tak to je pecka ta stranka...😉normalne to trosku zacinam chapat

juranka
10. okt 2012

@zaza26 🙂 tak ale ked mam ten hlien tak 1x potom za tyzden znova tak ktory si mam vybrat, ktory bol ten pravy 😀 😀

drnduliak
10. okt 2012

@zaza26 jj, fakt dobra stranka 😉

drnduliak
10. okt 2012

inak baby, ja mam tusim zase mykozu z tych ATB, uz som sa aj objednala k dr. bo moje osvedcene masticky akosi nezaberaju...

cammille
10. okt 2012

@juranka teraz uz je jedno, ktory bol ten pravy, ak nepride ms a test bude negativny, tak skoc k tomu dokimu...ono sa moze napriklad stat, ze k ovulacii ani nepride, kedze nepraskne folikul, vytvori sa cysta a tym padom ani kramy nepridu...nechcem strasit, urcite nie, ale pre istotu k dokimu zajdi, a mozno naozaj si tehu, len pomaly rastie hcg a testik to este nezachytil, drzim palceky 😉

cammille
10. okt 2012

@drnduliak no ATB su casto spustacom mykoz, vzdy spolu s ATB treba preto brat ak probiotika, to by malo pomoct...

juranka
10. okt 2012

@cammille dakujem, pojdem, zajtra tam brnknem, myslite na mna babenky nech to nieje nieco zleho, uz sa normalne bojim ☹

drnduliak
10. okt 2012

@cammille berem, nepomaha...ja som chronicky chytac mykoz 😠 hlavne ked sa nicim nechranime 😖 moja spasa boli kondomy, no ale s tymi asi tazko clovek otehotnie... 😅

drnduliak
10. okt 2012

holky inak aj vy sa musite na gyndu vopred objednat? lebo mna to celkom aj nervuje...mam problem a objedna ma o tyzden 😠

cammille
10. okt 2012

@juranka mojka neboj sa, nic zleho to nebude, aspon urcite nic tak zleho, aby to doki nevedel vyriesit 😉 ved tu na mk je kopec bab, ktore bezne chodia na vyvolavacku, lebo im ms nepride, takze sa to stava, nic sa neboj 😉 a stale zije nadej na tehu 😉 budem drzat palceky 😉

nevestickaaaa
10. okt 2012

@drnduliak aj ja mám mykózu, nič si z toho nerob, dostávam ich aj bez atb alebo čohokoľvek iného, proste len tak 😀

cammille
10. okt 2012

@drnduliak aj u mojho sa treba objednavat, ale uz viackrat sa stalo, ze ked osm nieco chcela urgentne, tak som ani nevoala, len som prisla, a vysetril ma bez problemov, takze uz sa objednavam len na preventivky...skus len tak nabehnut a povedat, ze mas problem a nemozes tyzden cakat 😝

nevestickaaaa
10. okt 2012

@juranka stále nemáš mrchu? kedy si mala mať? neviem nájsť tú šikovnú tabuľku 😀
ja tiež ešte nič, som dnes 39DC, na pondelok som objednaná k doktorovi...

drnduliak
10. okt 2012

@nevestickaaaa poznaaaam, ja to mam tiez stale, ale ako nezda sa mi to normalne...ale zvykam si 😖

katasa
10. okt 2012

juuuuuj nestíham vás čítať ☹ nemôže nikto podať hlásenie? 😀 😀 😀

nevestickaaaa
10. okt 2012

@drnduliak ani mne sa nezdá normálne, ale asi s tým veľa nenarobíme... keď som bola tehu, tak som mala mykózu skoro 3 mesiace a nedalo sa s tým nič robiť, keďže som bola tehu, žiadna liečba.. tak som čakala a trpela 😠

drnduliak
10. okt 2012

tot tabulka:
minicko.................................................NEOCAKAVA
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
alenkapalenka.........................................12.10.
ddanuskaa................................................14.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
zuzik82.......................................................17.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
andromeda13...........................................5.1
erinka12345..............................................7.11
blondy12.....................................................8.11

drnduliak
10. okt 2012

@nevestickaaaa a to je aka blbost, ja som mala tiez pocas tehotenstvu mykozu asi 3x, ale vzdy ma liecili... 😕

nevestickaaaa
10. okt 2012

kokos, to len ja som v tabulke furt za chuderu??? 😀

nevestickaaaa
10. okt 2012

@drnduliak mne dala lekárka čípky, ale som si prečítala, že nie sú vhodné pre 1. trimester tehotenstva, takže som si ich nakoniec nedávala. Potom som si kúpila na gyndošove odporúčanie nejaký prírodný výplach a ten pomohol...

juranka
10. okt 2012

@nevestickaaaa tak ja mam 41 DC, sme na tom rovnako 🙂 ja si este zajtra urobim testik a ked nie, tak volam dokimu...ty mavas ako dlhy cyklus? ja mavam okolo 30-31 DC

juranka
10. okt 2012

@nevestickaaaa nebol to rosalgin ci ako sa to volalo? mojej sestre to pomohla ked mala mikozu

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 no super ze niesom sama a dufam ze ani nam obidvom nedojde menzes :D och to by bolo radosti :D ale este dalekooo :D
ty si tiez mala bolesti v podbrusku ako pri ms ?? spinenie ci eee???

julka31111
10. okt 2012

@eva3107 ja 28 dnovy :D preto som sa aj tu pytala ze co moze znamenat to spinenie co som mala ale kratke a raz v jeden den a na druhy den dva krat inac nic a to iba ked som sa utrela.. a bolesti v podbrusku.. no neviem ci to moze byt aj stoho ze som mala obojstranny zapal priedusiek a brala som antibiotika?? alebo s coho?? lebo ja som nikdy toto nemala aj ked som bola v nemocnici s oblickou este pred dvoma rokmi.. joj dufam ze tota mrcha nam nedojde a budeme sa vsetke teskat :D

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 no tak toto je paradkaaaa :D tak dufajme ze nedojde.. uz si bola niekedy tehotna ci ee ci teraz prvy krat???

nevestickaaaa
10. okt 2012

@juranka ja neviem ake mam cykly, keďže 1 mrchu som mala vo februári a dalsiu az v septembri po potrate... Ja preto v tehu moc nedufam, lebo si myslim, že mam iba rozhadzane hormóny. Ja som sa už dnes objednala k dokimu na pondelok, riez mám toho už plne zuby a dufam, že to nebude ani u jednej z nas nič zle 🙂