Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@voskovka no chceme jasne
inak chcem sa pochvalit aky kocik som vybrala.....akoze šibe mi uz ale nevsimajte si to hej?
@alenkapalenka
@cammille ste sa dneska rozpisali 🙂
@cammille http://www.svetkocikov.sk/kociky-tako/323-warri... a potom tento ale ten ruzovucky....
@voskovka treba udrziavat debatu + nudim sa v praci :D
@cammille
@alenkapalenka a tento bude ked to bude 100% baba
@voskovka pekny...aj ja chcem babu...🙂
@voskovka hej, necham si povedat pohlavie z ultrazvuku cca v tom 20. tyzdni, ako pri chlapcoch, asi by som nevydrzala cakat do porodu 😅 ale nejak skor z krvi alebo tak, to nie, mne je to jedno, ci bude chlapec alebo dievcatko, takze az tak zhava z toho nie som 🙂 ty si chces nechat zistit z toho genetonu ? tam to uz vedia ozaj velmi skoro...
Inak, my sa tu bavime, ako by sme uz aj tehu boli, hned mam z toho lepsi pocit 😅
@cammille to je system pozitivneho myslenia 🙂
@alenkapalenka veru tak, ked na mna pride pocit, ze co ked uz dalsie mat nebudeme, ze sa nam nepodari a tak, staci nabehnut sem a hned mam pocit, ze som tehu 😀
@cammille pri prvom som schudla v 3tom mesiaci 4kg som lezala v nemocke koli zvracaniu mne ani cista voda nepomahala...pri druhom som negrcala az tak moc iba sem tam,ale zas som nemohla ziadne vone ani do kuchyne som nemohla ist takze sa u nas nevarilo iba objednavali jedla alebo ku svokre....
@voskovka myslim, ze od 10. tyzdna, a je to z krvi, takze na 99,99% 😉 jaaj, tak silno ti prajem to dievcatko..... 😵 mne je to nejak jedno, ja mam aj tak silny pocit, ze aj treti bude chlapec, takze som tak "chlapsky" nastavena a tesim sa nanho 😵 😵 len aby bol zdravucky babatik nas krasny buduci 😵 😵
@alenkapalenka
@voskovka
@cammille to s tym vajkom bolo dobre! Inac, ja som presvedcena, ze to bude dievcatko, len neviem, ake meno dame, ked sa nase dievcatko narodi s pipikom. Nejako sa nevieme zhodnut na chlapcenskom mene. Dievcenske mame vybrate uz davno, ale pri chlapcovi to nejako nejde.

mne muz stale vyprava ze on pri nasom milovani si drzi pravy semennik(z jeho ust vajko) a ze tam su chlapske spermie a ze on iba tie babske pusta z toho laveho.....ked vam toto povie uprostred mojkovania som nevedela ci sa nedocuram od smiechu.... 🙂