icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

voskovka
12. sep 2012

mne muz stale vyprava ze on pri nasom milovani si drzi pravy semennik(z jeho ust vajko) a ze tam su chlapske spermie a ze on iba tie babske pusta z toho laveho.....ked vam toto povie uprostred mojkovania som nevedela ci sa nedocuram od smiechu.... 🙂

voskovka
12. sep 2012

@cammille joooj sa mi nechce nicoho

alenkapalenka
12. sep 2012

@voskovka no chceme jasne

cammille
12. sep 2012

@voskovka aky zlatyyy 😅 😀 tak teda pekne od neho, ze sa az tak snazi 😀 😀 to musim povedat aj mojmu 😀

voskovka
12. sep 2012

@cammille ved po dvoch synoch tretie dievcatko joooj to by bolo radosti 😀

voskovka
12. sep 2012

inak chcem sa pochvalit aky kocik som vybrala.....akoze šibe mi uz ale nevsimajte si to hej?

voskovka
12. sep 2012

@alenkapalenka
@cammille ste sa dneska rozpisali 🙂

cammille
12. sep 2012

@voskovka pekny kocik, vyzera, ze ma velku vanicku, tam sa bude malinkej dobre spinkat 😉 takyto podobny bol jeden z mojich favoritov, mam rada tento typ 🙂

voskovka
12. sep 2012
alenkapalenka
12. sep 2012

@voskovka treba udrziavat debatu + nudim sa v praci :D

cammille
12. sep 2012

@voskovka no mne sa dnes dobre pise, mam tu svokru, tak sa hra s detmi, a ja mam free 😀 mohla by som robit aj nieco uzitocnejsie ako vysedavat pri pc, ale zas...vsak sa mi dovara obed v kuchyni, tak to nie je az take zle !!! 😀

voskovka
12. sep 2012
voskovka
12. sep 2012

@cammille
@alenkapalenka a tento bude ked to bude 100% baba

voskovka
12. sep 2012

@cammille inak ides si davat zistovat potom pohlavie?

cammille
12. sep 2012

@voskovka ten ruzovucky je kraaaasny 😵 😵 😵 aj ja taky chcem 😵 ...no ale my mame po chalanoch zeleny, s ktorym som maximalne spokojna, takz ziadny novy sa kupovat nebude, ale...fakt je krasny 🙂

voskovka
12. sep 2012

@cammille ja scem novunky.....xixixi som povedala ze si to uzijem ....a mimochodom aj u muza necham sa rozmaznavat xixixi ze dones mi to dones tamto...xixixixi 😀 😀 😀

alenkapalenka
12. sep 2012

@voskovka pekny...aj ja chcem babu...🙂

cammille
12. sep 2012

@voskovka hej, necham si povedat pohlavie z ultrazvuku cca v tom 20. tyzdni, ako pri chlapcoch, asi by som nevydrzala cakat do porodu 😅 ale nejak skor z krvi alebo tak, to nie, mne je to jedno, ci bude chlapec alebo dievcatko, takze az tak zhava z toho nie som 🙂 ty si chces nechat zistit z toho genetonu ? tam to uz vedia ozaj velmi skoro...
Inak, my sa tu bavime, ako by sme uz aj tehu boli, hned mam z toho lepsi pocit 😅

alenkapalenka
12. sep 2012

@cammille to je system pozitivneho myslenia 🙂

cammille
12. sep 2012

@voskovka veru, treba si to vychutnat 😉 mne pri chlapcoch bolo zo zaciatku dost zle, nic som nevladala, takze muzik musel obskakovat, ci chcel ci nie 😀 ty si mala ake tehotenstva ?

voskovka
12. sep 2012

@cammille samozrejme ze si to dam.....to zas ja som blaaazen.....pri chalanoch mi to bolo tak jedno ale teraz nie....u nich sa to da odkedy???

cammille
12. sep 2012

@alenkapalenka veru tak, ked na mna pride pocit, ze co ked uz dalsie mat nebudeme, ze sa nam nepodari a tak, staci nabehnut sem a hned mam pocit, ze som tehu 😀

voskovka
12. sep 2012

@cammille pri prvom som schudla v 3tom mesiaci 4kg som lezala v nemocke koli zvracaniu mne ani cista voda nepomahala...pri druhom som negrcala az tak moc iba sem tam,ale zas som nemohla ziadne vone ani do kuchyne som nemohla ist takze sa u nas nevarilo iba objednavali jedla alebo ku svokre....

cammille
12. sep 2012

@voskovka myslim, ze od 10. tyzdna, a je to z krvi, takze na 99,99% 😉 jaaj, tak silno ti prajem to dievcatko..... 😵 mne je to nejak jedno, ja mam aj tak silny pocit, ze aj treti bude chlapec, takze som tak "chlapsky" nastavena a tesim sa nanho 😵 😵 len aby bol zdravucky babatik nas krasny buduci 😵 😵

bebe2013
12. sep 2012

@alenkapalenka
@voskovka
@cammille to s tym vajkom bolo dobre! Inac, ja som presvedcena, ze to bude dievcatko, len neviem, ake meno dame, ked sa nase dievcatko narodi s pipikom. Nejako sa nevieme zhodnut na chlapcenskom mene. Dievcenske mame vybrate uz davno, ale pri chlapcovi to nejako nejde.

voskovka
12. sep 2012

@cammille presne zdravucke...

voskovka
12. sep 2012

@bebe2013 ja chcem Leu alebo Sofinku a chalan Matúško

bebe2013
12. sep 2012

@voskovka
@cammille k vam dvom potom tusim budem chodit po rozumy, ako vybrat kocik. Celkom sa mi pozdavaju Stokke a maclarany, ale hlavne budem vyberat prakticky, baby friendly a taky, co sa da tlacit hore kopcom.

bebe2013
12. sep 2012

@voskovka pekne mena. My pre chlapca potrebujeme medzinarodne a take, co nekonci na s. Takze vyber sa podstatne zuzuje.