Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@julka31111 Julka neviem ti presne povedat moze to byt dokonca aj zo styku ,pokial nemas ziadne bolesti a tak tak by to malo byt ok.Myslim si, ze sa az prilis sledujeme 😅 ,ale to sme mi zeny 😀 ,nerob si z toho tazku hlavu urcite to nebude nic vazne pokial nepocitujes nejake bolesti 😉
cafko zenstvo....ja som dnes 26DC myslite ze keby som bola tehu tak by som uz asi mala ducha ze???
@eva3107 no nie ziadne bolesti uz nemam mala som iba vtedy ked som mala to spinenie dva krat a to bolest v podbrusku bola ako pri menstruacii inac uz nic nemam :Dtakze tehotenstvo sa vylucuje?? asi hej co??.. ☹ ☹
@nevestickaaaa prepaaac, to som zabudla, ze ty si mala tie tazkosti 😒 tak to je jasne, ze tebe to budu tie hormony, telo sa musi nastartovat 😉
Babule a kedy teda testovat???ja mam dostat 18.10.
Alebo kedy vy testujete?
@voskovka ahoj, este nemusi byt vidno ani toho ducha, zalezi od hcg, moze byt este nizke, ze ho test nezachyti, skus v den ocakavanej mrsky, drzim palceky, mna to caka o 12 dni az 🙂
ozaj baby, a ked budeme tehotne uz tak potom to ako planujete riesit s tym, ze to oznamite napr rodine (muzova rodina hlavne) a praca? ci az po prvom trimestri radsej? lebo zas ako to v robote utajit, ked nemam sama kancelariu napr, a keby mi bolo zle tak to iba tak rozmyslam dopredu 😅
@julka31111 ahooooj...prepac ze tak neskoro ale mala som navstevu🙂...ja som mala jedno uz mimomater.tehu v aprili a odvtedy vlastne len cakame...lebo pozor si nedavam🙂)tento mesiac sme sa natrafili presne na ovulku,len folikula bola akurat na tom mieste lavom...bez vajcovodu,tak neviem☹...ale ved najdej umiera posledna....uz velmi chceme...
@julka31111 ako si to myslela,ci som mala spinenie??kedy?
@surikatka200 no nic musim pockat do piatku testnem zase a potom az v nedelu.
@voskovka moja viem ze je to na nervy, ale skus sa od toho nejak odputat...mne sa teraz lahko hovori, ked som pred ovu, ale uplne ta chapem, tiez by som bola cela nedockava...ved sprav si este jeden testik v piatok, to uz by malo urcite nieco ukazat ak si tehu..a ak nahodou nie, tak nevadi, ved dalsi mesiac pred nami 😉
@zuzik82 jaj tak to mi je luto drzim vam palceky no my s priatelom uz rok a ani raz som este tehu nebola.. ☹ ☹ a uz som stoho zufalaa.. ☹ ☹
@zuzik82 no nie celkom tak ale ci moze sa prejavit ako zaciatkom tehu spinenie a bolesti v podbruska ja som bola aj teraz chora a brakla som antibiotika a nikdy som take nemala az teraz tak neviem comu mam teraz verit a prirovnavat :O
@barbora87 ja tiez este kojim 😅 ale ked mas pravidelny cyklus, mas pravdepodobne aj ovu, takze to by nemal byt nejaky problem...ale ked mas pochybnosti, tak poziadaj o lekara, nech sa na to mrkne, nech spravi folikulometriu a presne ti povie, ci k ovu dochadza alebo nie, a aj presne kedy 😉 ...mam viacero kamosiek co otehotneli popri kojeni, takze smelo do toho 😉 😵
@milagrosss20
@alenkapalenka
@cammille JEJJJ babulky,st emoc milé,že ma tu chvete aj nadalej,aj ked ja už teda nesnažilkujem,,🙂)síceaž toho 23.10.´to budem potvrdené od doktora. 😀
@julka31111 nam sa to mimo tehu podarilo na prvy sup,v marci sme vyskusali a 4 aprila uz som bola na operacii...snad uz sa bude chytat tak jak ma😉))))a vy to uz riesite aj meranim BT a dalsimi "pomockami"??..neboj,mozno uz coskoro zahlasime dve ciarky🙂))))
Je tu niektorá z vás ,ktorá robila test skôr ako 10 dpo a bol negatívny a na ten 10 a viac už ukázalo ducha?
@julka31111 noo co citam,tak uhniezdenie a takisto aj tehu sa moze prejavit slabym spinenim..pripadne takymi inymi kramami ako mas zvycajne...ale ja som zatial take nemala....to prve sa ani ku kramom nedalo prirovnat...ja som si myslela,ze uz ani krv nemam v tele po tych tyzdnoch...

eva3107 nevies nahodou co to moze byt ci je to tooto?? alebo ee??