icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

voskovka
10. okt 2012

@janicka11 ty blazenko sak som ti gratulko hned na zaciatku ja som nemala notas v robote tak docitavam a sledujem.... cmuk tebe aj fazulke..

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 no ja som bola aj na vysetreni a som v poriadku ako nasla mi bakteriu a brala som lieky no uz nic je to ok a priatel ma ist na spermiogram no meram si ju meram ale tak uz mi stoho vsetkeho sibe teraz som mala obojstranny zapal priedusiek a brala som antibiotika moze to aj toto takto vyvoval spinenie aj bolesti v podbrusku?? joj keby som ja si videla do brucha a maternice a vsetkeho bolo by to jednoduchsie..no boly by sme stastny keby tam bola no ja nemam velmi statsie nato ..a dokonca mam len 22rokou.. takze.. ☹ ☹ ☹ ☹

janicka11
10. okt 2012

@voskovka mooooja ne ne ty si mi nenapsíala....☹(cmuk ozaj neeeee čakala som anič..až i smutno zostalo pri srdiečku,bo mám ku tebe blýzko. 😀 😀 Mám ta za svoj vzor,dve detičky vmojom veku,prestalo ma to konečne trápiť.... 😝 😝 😝 😝 uuuj 😀

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 no ja co som mala teraz posledne ms tak som mala 19.09 no 7 a 8.10 som mala 7 vecer ked som sa utrela a potom 8 som mala rano dva krat ked som dva krat bola na wc a sa utrela no a bolesti v podbrusku no mam dostat 17.10 no neviem co mam robit ci kaslat na to a len cakat alebo ist ku gynek..:O ach ..myslis ze ma velku rolu vtom aj ta moja choroba+antibiotika?? :D

juranka
10. okt 2012

@surikatka200 muz oznamil mame sam (ma iba mamu), ze cakame babo a ja nasim tiez sama 🙂 ale ved to je jedno, je to krasna sprava tak netreba sa za nu hanbit 🙂

barbora87
10. okt 2012

@cammille jeee tak parada tak nam drzim palceky 🙂 no ovu mam to citim vzdy a cyklus mam od minuleho leta pravidelny...takze tak no uvidime...ale tak je to prvy mesiac cp sa snazime tak musim to brat s rezervou...aj ked tazko sa na to nemysli

cammille
10. okt 2012

@barbora87 ja tiez podobne, ovu vzdy citim, a ms mam tiez uz vyse polroka pravidelnu, tak verim, ze sa nam to podari 😉 a o Maxika ste sa ako dlho snazili ?

zuzik82
10. okt 2012

@julka31111 nooo vela robia antibiotika...ja som tiez brala pred dvoma mesiacmi a mala som take pichave bolesti v podbrusku asi 2 tyzdne skoro....este som si hovorila,sak ovulacia by ma tak nebolela...ale sarapatil aj ten zapal co nasli,antibiotika silne do toho....potom som si myslela aj ze som v tom,meskali mi 3 dni kramy...co mne zvycajne nemeskaju...takze urcite!!!ja som mala naposledy kramy 20teho...kedy ti dosla ovulka??

blondy12
10. okt 2012

@janicka11 no to hej 🙂...muz sa uz tesi co?predpokladam ze dufa, ze to bude chlapec..moj by chcel a mala tiez nechce sestricku ale braceka ... 😝

voskovka
10. okt 2012

@janicka11 na str 84 čas 7.16 moje zlate

janicka11
10. okt 2012

@blondy12 haha jak si vedela,,,moja sníva o bračekovi. 😝 😀 No moj drahý vraví že mu to je jedno,,, 🙂

janicka11
10. okt 2012

@voskovka IDEM SI TO HNED MRKNUť

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 aha tak no skusim pockat ja som aj dnes preistotu kupila tri testiky no neviem ovulku podla kalendara co na internete je tak od 28-5n no v tom case sme sa milovali ale ja skor spoznam podla hlienu no vytoku plodneho :D a ked mam plodne dni tak som nadrzana velmiii :D

barbora87
10. okt 2012

@cammille joooj tak nam drzim palceky 🙂 hmm no vysadila som po7rokoch tabletky potom 3mesiace nic potom som 2mesiace zase brala a potom ze vysadim lebo to bol februar a ze na jesen sa zacneme snazit a aby sa moje telo ocistilo no a v marci som hned otehu

janicka11
10. okt 2012

@voskovka áááJ Už VIDíM moje zlaté,,a videla si aj moj testík som dala potom o 7:35 aj testík tam teda fotečku

cammille
10. okt 2012

@barbora87 tak to bola celkom rychlovka, verim, ze aj teraz to nebude dlho trvat 😉

zuzik82
10. okt 2012

@julka31111 no mne vyslo stvrtok/piatok cize 4 a 5.10...kedze som bola u gynekologicky...tak snaaaaaad..🙂)))nadrzana?heh nooo ja kedy tedy....minuly mesiac by som skrabala steny izieb....teraz to bolo oveeeela lespie... 😉

surikatka200
10. okt 2012

@juranka praveze ja by som bola taka stastna ze by som to vykricala do celeho sveta najradsej, ale myslela som skor aby to clovek nezakrikol, hlavne v prvom trimestri.

cammille
10. okt 2012

@janicka11 moja ty sa netrap vobec tym, ze si taka mladucka a dve deticky, ved to je krasne...moze ti byt uplne jedno, co si kto mysli...mam kamosku, co mala prve babo v 19, a v 27 uz piate, a su krasna a stastna rodinka..a ako ona hovori, ze este neskoncili 😵 😀

voskovka
10. okt 2012

@janicka11 hej videla som stastna za teba....no mozno sa stretneme v juni alebo potom s babami v juli 🙂 a budeme mat znova julovciatko ako nas adamko.

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 jaj no hahah no ta ja som velmi ked mam ovulku tak cipana jaj vsetko by som vtedy asi.. hahah ale ne .. srandujem.. no neviem to je asi skoro ne keby som sa testla rano???

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 nikedy sa mi aj tak stavalo ze naprk hej dnes rano ma bolelo brucho mala som take spinenie a hned nato menzes ale ja neviem uz mi asi hrabe :D

cammille
10. okt 2012

@surikatka200 ja som to v praci oznamila dokonca az na zaciatku piateho mesiaca, v podstate az vtedy, ked mi trosku zacalo rast brusko....otehotnelo som totiz dva mesiace po nastupe do novej prace, tak to bolo take trochu od veci, ze hned som aj otehotnela, a prve tri mesiace som nechcela hovorit, lebo clovek nikdy nevie, ako to dopadne, tak aby ma v skusobnej lehote nevyhodili 😀 , no a potom nejak som to oddalovala, az v piatom mesiaci som oznamila 😀 a v pohode, sefka sice nebola nadsena, lebo zhodou okolnosti aj dalsia kolegyna jej oznamila tehotenstvo v ten isty den ako ja, co sme ani jedna netusili 😀 😀 muz to vedel samozrejme hned, a rodine sme to oznamili az cca v 13-14 tyzdni, ale to mlcanie bolo tazke 😀

zuzik82
10. okt 2012

@julka31111 ..kazda cakatelka by sa testovala kazdu minutu,ci nahodou nieje zmena...a hladat toho ducha je najlepsie....aj ked tam nieje,tam je hehehe...minule som ho uz videla a prisiel priatel...aha,hmm...ja tam nic nevidim 😀 😀 tak a bolo....pockame my pekne do 17teho ok???ja si mam 17 urobit testik,doktorka nakazala...a ked nic,nasadi tabletky🙂)takze pockaj aj ty🙂))aspon v tom nebudem sama

zuzik82
10. okt 2012

@julka31111 pocuj,mna uz druhy den tak zvlastne picha na lavej strane a aj krize ma bolia...ale mozno ze aj preto ze o tyzden mam dostat tu mrchu...

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 no super aspon ze sme dve hihihi.. no okey pockam aj ja a nebudem si tu teraz zbytocne nahovarat ked potom dostanem a budem sklamana :O tak radsej pockam a uvidim .. no moja idem ja papa idem kukat modre zneba papap :D

janicka11
10. okt 2012

@voskovka oooo budem rada,,ozajj 😀 😀 😀 😀 teším sa

julka31111
10. okt 2012

@zuzik82 no sak mozno aj koli tomu aj mna krize bolia ale to u mna je zvikom :D no moja idem ja off tak potom este pokecame papa dobru noc.. :D

zuzik82
10. okt 2012

@julka31111 papa🙂))))

zaza26
10. okt 2012

@voskovka ja by som bola tiež už rada,keby som vedela na čom som,ver mi,tiež som taký nedočkavec 😀 mne tento týžden ubieha neskutočne pomaly :D