icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

janicka11
11. okt 2012

@alenkapalenka neviem ale je to dlhsia doba...ťažko povedat.....sak zajtra máš mať MS ne???a zatial neemas príznaky či hej??papa

alenkapalenka
11. okt 2012

@janicka11 zajtra alebo v sobotu...ja mam raz tak, raz tak...a priznaky nemam...ani brucho, ani prsia, ani vyrazky :D

ursulienka1
11. okt 2012

@alenkapalenka
aho pozrela som si presne kalendar, mala som dostat v pondelok........ ☹
a od stredy som si kazdy den robila test a stale bol negativny ☹
az do nedele vtedy bol prvy krat pozitivny 😉
takze skoro tyzden a nic neukazalo,
neviem ci len pri mne alebo to je bezne

milagrosss20
11. okt 2012

@alenkapalenka tha sa ti to moze stratit vybielit vies?preto je tam ze do 5 minut je vysledok aktualny...aspon tak ja co som si citala tak vzdy tam bolo toto napisane a nebudem ti hovorit nieco co nie je pravda aby si sa namotala vies?a potom to sklamanie radsej to ber s rezervou..

alenkapalenka
11. okt 2012

@ursulienka1 to je nanervy...ked nevies co a nic ti neukazuje 🙂) ale nakoniec ukazala a to je dobre... snad ajj mne...a nic mi nedojde...a kazdym dnom ti potom silnela?

ursulienka1
11. okt 2012

ano, v nedelu po 6 dnoch mi ukazalo 2 ciarky a v sobotu nic 😒
v nedelu rano boli slabucke a poobede uz silnejsie,
v podelok rano uz tmave boli a hned som aj volala lekarovi
v stredu mi urobil usg a bolo to tam. malicka bodka.
len som chcela napista pre vsetky , ktore cakaju, ze niekedy si to nase telo robi co chce, blbne

ursulienka1
11. okt 2012

@alenkapalenka ano, v nedelu po 6 dnoch mi ukazalo 2 ciarky a v sobotu nic emoticon
v nedelu rano boli slabucke a poobede uz silnejsie,
v podelok rano uz tmave boli a hned som aj volala lekarovi
v stredu mi urobil usg a bolo to tam. malicka bodka.
len som chcela napista pre vsetky , ktore cakaju, ze niekedy si to nase telo robi co chce, blbne

milagrosss20
11. okt 2012

@janicka11 ved su kalkulacky na to a ona ti to vypocita v ktorom si od poslednej mmsky,,,a neviem kde je taka kalkulacka ale este niekde na zaciatku bola kalkulacka niekde mam taky pocit..,,

alenkapalenka
11. okt 2012

@ursulienka1 no to si potesila teraz vsetky cakatelky :D a tu prvu slabucku ti ukazalo hned alebo po nejakej dobe? lebo mne asi po hodine...mozno po pol

egyy
11. okt 2012

ahojte..no teda..mozem sa pridat do skupinky 🙂 uz mesiac bez tabletiek.. rozmyslam, ze by som si dneska islakupit test..len tak pre info.len sa bojim ci z negativneho vysledku nebudem smutna..

ursulienka1
11. okt 2012

druhu slabucku ciarocku v nedelu rano mi ukazalo az tak po 20 minutach
a poobede tiez az tak po urcitej dobe, nie hned
tak mozno je to tam....zopakuj test vecer, alebo zajtra rano, ale do zajtra asi nevydrzis.... 😉 ani ja som nevydrzala

ursulienka1
11. okt 2012

@alenkapalenka druhu slabucku ciarocku v nedelu rano mi ukazalo az tak po 20 minutach
a poobede tiez az tak po urcitej dobe, nie hned
tak mozno je to tam....zopakuj test vecer, alebo zajtra rano, ale do zajtra asi nevydrzis.... emoticon ani ja som nevydrzala

cammille
11. okt 2012

Guten morgen😀
Tak to tu mame vela nadejnych testikov, kocky drzim palce nech ciarocky silneju!😉 @nevestickaaa s tou fixkou to bol dobry napad😀

alenkapalenka
11. okt 2012

@ursulienka1 :D vydrzim...snad...pochybujem, ze bude nejaky rozdiel...a to ked muz pocuje, ze idem zase testovat, uz kruti ocami, ze nesom kompletna :D ze co nevydrzim...tomu nechape :D
@cammille no snad aspon par ich tu zosilnie

cammille
11. okt 2012

@juranka moja ako? Mrska prisla ci stale nie? Testikujes az zajtra si vravela ze, tak som zvedava😉

voskovka
11. okt 2012

@cammille
@alenkapalenka cauko.ja som dnes bola u lekara a mam zase cystu 5cm na lavom vajku....mna to uz fakt nebavi....som zufala.zas nam to nevyslo pre istotu mi zobral hcg a pochybujem vobec...mam zacat uzivat gynex a premyslam prestat so snazilkovanim...potom tak o rok....lebo toto je na nervy...dost.

cammille
11. okt 2012

@alenkapalenka to chlapi nikdy nepochopia, moj vzdy povie ze ved sa to dozvies, nabň to musis vediet hned..😀 a ma pravdu, no ale ovladni sa, ked nemusis😀😀

ursulienka1
11. okt 2012

@alenkapalenka tak mu ani nehovor ze ides testovat, ziadna zena by asi nevydrzala cakat, ked po tom tak velmi tuzi

alenkapalenka
11. okt 2012

@voskovka to ma mrzi...ides to vyberat?
@cammille
@ursulienka1 ked ja mu stale poviem, ked mi pride ms, ze nech ma on ktori, lebo jak pride obdobie po ovu, ja sa ovladat neviem...vsera som sa uz priznala: som zavisla na testovani :D

cammille
11. okt 2012

@voskovka to co moja!??:-/ to ma hrozne mrzi, ale snad ta cysta rychlo odide, tak ako ta predtym, ci..? Moja, a preco si vlastne ska k tomu lekarovi, si mala nejake bolesti aleao tak? A snazilkovanie neodkladaj, ostan tu s nami, to sa da rychlo do poriadku a ani sa nenazdas a budes tehu😉

ursulienka1
11. okt 2012

@alenkapalenka
to je normalne, ked po niecom tuzis tak chces to hned vediet, to je podla mna bezne, aj aj som testovala kzdy den,

alenkapalenka
11. okt 2012

@cammille
@voskovka tiez som za, aby si tu ostala s nami...urcite sa to casom da dokopy...
@ursulienka1 hej, len ked kazdy mesiac...a nakoniec nic...

cammille
11. okt 2012

@alenkapalenka ja mam tiez tuto diagnozu, a sama nechapem ako som pri prvom zvladla testovat az tyyden po meskani😀

ursulienka1
11. okt 2012

@voskovka to mi je velmi luto, ale hlavu hore, vsetko bude ok

alenkapalenka
11. okt 2012

@cammille prve bolo planovane?

minicko
11. okt 2012

@voskovka to mi je luto,ze to takto dopadlo..ale nezufaj a neodkladaj to..ved aj ja som este len pred necelymi dvoma tyzdnami stratila mimco a pozri uz to skusam znova..netreba vesat hlavu,ved na to sme tu,aby sme si pomohli..aspon po psychickej stranke,ked uz po fyzickej to nejde..posielam <3

nelabela
11. okt 2012

@cammille
veru, to nejde netestovat, aj ked viem aky bude vysledok... sak po tyzdni je to velmi skoro

cammille
11. okt 2012

@alenkapalenka ano planovane, a kedze 4mesiace sa nedarilo, a ako na potvoru mi ms zacala meskat aj 2-3 dni, a test stale biely, tak som si povedala ze to kaslem a dalsi mesiac testujem az ked bude meskat tyzden..a tak som aj urobila😀😀 a boli tam palice jak svet😀

cammille
11. okt 2012

@nelabela no najskor co som pocula tak 8den po ovu vie 10kovy testik ukazat dusika, ale to tiez len vtedy ked sa babo rychlo uhniezdi a rychlo rastie hcg..ale drzim palce!😉

minicko
11. okt 2012

@cammille mne ukazalo v den ocakavenej ms hned dve ciarky..mala som mamatest10..dlhsie som cakat nedokazala! to bolo moje maximum 🙂