Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@cammille
sak to je hrozne. minuly mesiac som mala presne priznaky ako niektore pisali, pichanie vo vajecniku, potom v druhom, unava a nic. aj mi jeden den meskala, a potom to prislo. bola som neskutocne sklamana...
jednej kamaratke ukazal test pozitivitu az po 4 tyzdnoch...to bolo na nervi 🙂 nevedela co a ako... a je v 12 tt... tak jej to zelam. a zas som ostala v snazeni sama 😢
ako vidim, vacsina z vas tu ma uz svoje prve tehotenstvo za sebou, takze viete ze ste ok, a aj vas drahy... my sa pokusame o prve, o to mam vacsi stres
@nelabela tiez som tak natom...ci sme vobec v poriadku...ci sa podari, ked este nevieme...
@nelabela mojko to nie vzdy plati..plodnost nie je trvala, druhe dieta sme splodili pred 2rokmi, odvtedy sa mohlo aj u mna alebo u muza nieco pokaslat, tiez mam z toho obavy, ze co ked uz to nepojde..jediny rozdiel je snad ten, ze uz mam dvoch krpcov a ked treti nebude, bude mi to luto, ale tesim sa ze mam aspon dvoch a to je aspon utecha🙂
@nelabela
@alenkapalenka musime mysliet pozitivne kocky, podari sa a hotovo!!!😉
@alenkapalenka
sak toto, ale musime mysliet pozitivne... kolko sa snazite?
@ursulienka1 kamarátke do 6 tt ukazoval test negatívny! 😕
hlavne sa neporovnavajte so ziadnymi kamoskami susedkami ktore otehotneju skor ako vy... u niekoho je to hned prvy mesiac snazenia,u niekoho je to rok , 5 rokov ... verte si a hlavne budte psychicky v pohode ( aj ja som sa sledovala, plodne dni a podobne a pri sexe potom nemyslis na nic ine len aby ta spermia sla tam kde maaa... je to na nervy a potom som tomu nechala volny priebeh a otehotnela v najvecsom strese v robote - pred vianocami, samy zhon stres uponahlanie sa) a dnes mam krasneho syna, a uz ma mesiac 🙂
@nelabela s prestavkou je toto uz 5krat
@alenkapalenka
@nelabela
my tiez o prve,kedze prvy pokus nedopadol dobre..sice sa nam zadarilo hned na prvy sup,ale tesili sme sa z toho iba dva tyzdne.. ☹
@maria.vinea
ja si neviem predstavit ze 5 rokov nic... to by bolo pre mna ako zlyhanie, vies
@alenkapalenka
tak to nie je este dlho. ja budem teraz 4 krát, ale ten prvý velmi neratam, lebo sme mali nejake rodinne problemy a vela strresu a neratala som si ani nic... ja dufam do vianoc

@cammille takze ti pekne vyslo 🙂 a bola si trpezliva...co sa mne nemoze stat 🙂 a to som si este povedala, ze tento mesiac asi velka najde nieje, kedze presne pocas ovu sme netoto :D...ale nadej umiera posledna