icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

alenkapalenka
11. okt 2012

@cammille takze ti pekne vyslo 🙂 a bola si trpezliva...co sa mne nemoze stat 🙂 a to som si este povedala, ze tento mesiac asi velka najde nieje, kedze presne pocas ovu sme netoto :D...ale nadej umiera posledna

nelabela
11. okt 2012

@cammille
sak to je hrozne. minuly mesiac som mala presne priznaky ako niektore pisali, pichanie vo vajecniku, potom v druhom, unava a nic. aj mi jeden den meskala, a potom to prislo. bola som neskutocne sklamana...
jednej kamaratke ukazal test pozitivitu az po 4 tyzdnoch...to bolo na nervi 🙂 nevedela co a ako... a je v 12 tt... tak jej to zelam. a zas som ostala v snazeni sama 😢

nelabela
11. okt 2012

ako vidim, vacsina z vas tu ma uz svoje prve tehotenstvo za sebou, takze viete ze ste ok, a aj vas drahy... my sa pokusame o prve, o to mam vacsi stres

minicko
11. okt 2012

@nelabela ty kedy neocakavas? 😉

alenkapalenka
11. okt 2012

@nelabela tiez som tak natom...ci sme vobec v poriadku...ci sa podari, ked este nevieme...

cammille
11. okt 2012

@nelabela mojko to nie vzdy plati..plodnost nie je trvala, druhe dieta sme splodili pred 2rokmi, odvtedy sa mohlo aj u mna alebo u muza nieco pokaslat, tiez mam z toho obavy, ze co ked uz to nepojde..jediny rozdiel je snad ten, ze uz mam dvoch krpcov a ked treti nebude, bude mi to luto, ale tesim sa ze mam aspon dvoch a to je aspon utecha🙂

nelabela
11. okt 2012

@minicko
no ja mam buduci tyzden plodny, takze neocakavam 31.10... ja mavam ako hodinky lebo beriem duphaston
no som zvedava, zakazdym ma prepadne taky smutok

cammille
11. okt 2012

@nelabela
@alenkapalenka musime mysliet pozitivne kocky, podari sa a hotovo!!!😉

nelabela
11. okt 2012

@cammille
jasne ze sa nic nepokazilo, neboj... to je super ze chcete aj tretie. velmi vam to prajem, sak deti su radost 😀

nelabela
11. okt 2012

@alenkapalenka
sak toto, ale musime mysliet pozitivne... kolko sa snazite?

cammille
11. okt 2012

@nelabela tak to sme na tom rovnako, ja tiez necakam 31.10.:-D

nelabela
11. okt 2012

@cammille
jednoznacne. a hotovo... zajtra mam toho lekara, tak dufam ze ma povzbudi 🙄

nelabela
11. okt 2012

@cammille
jeeej, to je super... a aj ty mas duphaston ci mas pravidelnu aj bez toho?

cammille
11. okt 2012

@nelabela ozaj pridaj sa do nasej tabulky, nech si tam s nami😉

minicko
11. okt 2012

@nelabela ja mam tento..teda ak mam..lebo netusim ako funguje moje telo tento mesiac,kedze sa mi stalo to,co sa mi stalo..mala by som vraj pockat aspon jeden cyklus,ale serem na to..mozno sa stane zazrak 🙂

zaza26
11. okt 2012

@ursulienka1 kamarátke do 6 tt ukazoval test negatívny! 😕

maria.vinea
11. okt 2012

hlavne sa neporovnavajte so ziadnymi kamoskami susedkami ktore otehotneju skor ako vy... u niekoho je to hned prvy mesiac snazenia,u niekoho je to rok , 5 rokov ... verte si a hlavne budte psychicky v pohode ( aj ja som sa sledovala, plodne dni a podobne a pri sexe potom nemyslis na nic ine len aby ta spermia sla tam kde maaa... je to na nervy a potom som tomu nechala volny priebeh a otehotnela v najvecsom strese v robote - pred vianocami, samy zhon stres uponahlanie sa) a dnes mam krasneho syna, a uz ma mesiac 🙂

cammille
11. okt 2012

@nelabela mam pravidelnu aj bez toho, sice obcas ten 1den sa stane ze pride skor alebo meska, ale inak chodi presne😀

alenkapalenka
11. okt 2012

@nelabela s prestavkou je toto uz 5krat

minicko
11. okt 2012

@alenkapalenka
@nelabela
my tiez o prve,kedze prvy pokus nedopadol dobre..sice sa nam zadarilo hned na prvy sup,ale tesili sme sa z toho iba dva tyzdne.. ☹

cammille
11. okt 2012

@minicko to mi je luto:( drzim palceky, nech to vyjde rychlo a nech to uz dobre dopadne🙂

nelabela
11. okt 2012

@cammille
no pridala by som sa len neviem ako a kto to aktualizuje 🙂

minicko
11. okt 2012

@cammille beriem to z pozitivnej stranky..ze viem,ze mozem otehotniet a celkom rychlo 😀 takze ak to nevide tento mesiac,co nepredpokladam,kedze je velmi skoro..tak na buduci to uz urcite bude 🙂

nelabela
11. okt 2012

@zaza26
fuuuha, to je na nervi 😨

nelabela
11. okt 2012

@maria.vinea
ja si neviem predstavit ze 5 rokov nic... to by bolo pre mna ako zlyhanie, vies

nelabela
11. okt 2012

@minicko
to mi je luto... ale hlavu hore a hned to pride...ja veim ze do vianoc sa nam podari a budeme sa spolu tesit baby 😉

nelabela
11. okt 2012

@minicko
super, jasne...ja sa bojim aj koli tomu ze som 7 roko brala antiku

minicko
11. okt 2012

@nelabela ved ja som v pohodicke 🙂 a do vianoc to uz budem aj dvakrat tehotna 😀

nelabela
11. okt 2012

@alenkapalenka
tak to nie je este dlho. ja budem teraz 4 krát, ale ten prvý velmi neratam, lebo sme mali nejake rodinne problemy a vela strresu a neratala som si ani nic... ja dufam do vianoc

nelabela
11. okt 2012

@minicko
veru, zelam ti nech to vyjde...aj ja by som chcela byt taka sikovna 😝