icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

voskovka
11. okt 2012

@cammille strasne ma pichalo a isla som odpadnut a zacala som krvacat..ani som vam rano nestihla napisat lebo som hned bezala tam

alenkapalenka
11. okt 2012

@minicko to ma mrzi :(
@nelabela s tymi vianocemi to plati

nelabela
11. okt 2012

@alenkapalenka
jasne, na vianoce by som chcela dat taky darcek aj nasim a svokrovcom 🙂
voskovka, to mi je luto 😨

minicko
11. okt 2012

@alenkapalenka lutost nepomaha 🙂 ja som pozitivne orientovany clovek,takze nepocuvam rady doktora a skusame hned
po ani dvoch tyzdnoch 😀

ursulienka1
11. okt 2012

@zaza26 všetko je možné,
hovorím , naše telo si s nami niekedy robi co chce 😉

alenkapalenka
11. okt 2012

@minicko telo si samo urci,ci uz je cas...
@voskovka to fakt??tak z nicohonic sa ti pustila krv?? Ale nezahadzuj snazilkovanie...co s tou cystou teraz?

nelabela
11. okt 2012

@alenkapalenka
kamaratka mala tiez cystu a zistili jej ju ked otehotnela, tak cakali, ci sa jej to vstrebe alebo co to urobi... a teraz ma 4 mes. synceka...takze hlavu hore 🙂

alenkapalenka
11. okt 2012

@nelabela to je povzbudenie pre voskovku 🙂

kukucg
11. okt 2012

Ahojte dievcata, prepacte ze vam sem leziem aj ked uz nepatrim medzi snazilky, ale tak zistujem ze mi zostali nejake uzitocne veci zo snazilkovania, mam napriklad tento gel http://www.otehotnenie.sk/product/conceive-plus... rozbaleny ale uplne plny nam zostal, ani sme ho nestihli vyuzit, v zaruke do 03/2014, a tiez nejake cajiky a vitaminky co mi odporucala bylinkarka, ak by ste mali o nieco zaujem piste IP, ja uz to snad potrebovat nebudem a je mi luto to nechat skazit.

zaza26
11. okt 2012

@voskovka moja to ma mrzí ☹ ved to rýchlo zase bude dobré a môžete opäť snažilkovať 😉

juranka
11. okt 2012

@nevestickaaaa pojdem dr. zajtra, uz som sa objednala, mali plno ale, ze mam prist...dam vam baby potom vediet 😒

juranka
11. okt 2012

@cammille ahoj, dnes som volala dr. a pojdem zajtra na prehliadku, test neg., mrcha nikde 😒 dam vediet co a ako potom...ale sranda, ze ked som testovala dnes rano bol test bieli a neskor mi nedalo pozriet sa nanho neskor a bola tam aj slaba 2 ciarka, ale je tam aj napysane, ze po 5 min. uz nemame pozerat a ze je mozne, ze sa tam urobi aj 2 ciarka aj ked si negativna 😒 takze tak ☹

zaza26
11. okt 2012

@juranka no ja tu čakám od rána,že kedy napíšeš :-/ dúfam,že to dobre dopadne a nie je to nič vážne 😉 budeme zajtra na teba myslieť 🙂

alenkapalenka
11. okt 2012

@juranka presne aj ja som na tom takisto s tou druhou ciarkou :(

nevestickaaaa
11. okt 2012

@juranka aj ja som dnes mala slabuličkú druhú čiarku, dnes je tých duchov nejako veľa... si dnes tuším už štvrtá s duchom... ja budem určite testovať aj zajtra a uvidím čo povie môj duch 😀

juranka
11. okt 2012

@zaza26 dakujem baby, uvidime co bude...
@alenkapalenka a uz ti to aj meska?

alenkapalenka
11. okt 2012

@juranka nieeee,...zajtra mam dostat najskor

juranka
11. okt 2012

@alenkapalenka tak to je este velka sanca si myslim, ved ja si myslim, ze vacsina pozit. testikov sa spravili az 1-2 dni po cakanej mrske 😉

alenkapalenka
11. okt 2012

@juranka ale vela dievcatam ducha ukazalo uz na 8 dpo...tak uvidime, zajtra skusim znova

juranka
11. okt 2012

@lencul vitaj a zapis sa do nasej tabulky neocakavanej mrsky 😀

gabikatn
11. okt 2012

Ahojte. Mam vysledky aj z toxoplazmozy, su negativne 🙂 hrcka je takmer prec, asi to bola iba zdurena uzlina z prechladnutia.........koncom tyzdna cakam ms a potom..........nechame sa prekvapit 🙂)

juranka
11. okt 2012

jaaaj baby to ste tu uz riadne popisali 😀 no nic idem na to, mala mi spi tak idem citat, je tu nieco zaujimave, niekto neocakavanie tehotny? 😉

minicko
11. okt 2012

@gabikatn tak super,gratulujem 🙂

juranka
11. okt 2012

@ursulienka1 a od ovulky to bolo kolko dni ked sa ti objavila ta druha ciarka?

tadaminka
11. okt 2012

caute zienky 🙂 chcem sa pridat do vasej diskusie, tiez sa snazime o babo. chceli sme zacat aj skor, ale stale do toho nieco prislo :( a aj som bola casto chora posledne mesiace. teraz som tiez mala chripku ale nemala som horucky, moze to ohrozit pripadne tehotenstvo? mrchu mam mat az o par dni (dufam ze nebude🙂 takze ak by sa aj podarilo bola ta chripka ozaj ze v zaciatkoch

juranka
11. okt 2012

@egyy vitaj u nas 😀 a prajem rychlo 2 ciarky 😉

juranka
11. okt 2012

@voskovka zlatko tak to mi je luto 😒

juranka
11. okt 2012

@zaza26 cozzze????co co je to?ze by som aj ja mala este sancu?

nevestickaaaa
11. okt 2012

@tadaminka vitaj medzi nami 🙂 chrípka by vadiť nemala, ja som brala dokonca aj antibiotiká a chodila som do roboty, keď som ešte nevedela, že som tehu. Len sa treba šetriť a nepapať veľa liekov ak si myslíš, že by si mohla byť tehu 🙂

juranka
11. okt 2012

@gabikatn to som rada, nech tam uz vobec nie je 🙂