Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@alenkapalenka
jasne, na vianoce by som chcela dat taky darcek aj nasim a svokrovcom 🙂
voskovka, to mi je luto 😨
@alenkapalenka lutost nepomaha 🙂 ja som pozitivne orientovany clovek,takze nepocuvam rady doktora a skusame hned
po ani dvoch tyzdnoch 😀
@zaza26 všetko je možné,
hovorím , naše telo si s nami niekedy robi co chce 😉
@alenkapalenka
kamaratka mala tiez cystu a zistili jej ju ked otehotnela, tak cakali, ci sa jej to vstrebe alebo co to urobi... a teraz ma 4 mes. synceka...takze hlavu hore 🙂
@nelabela to je povzbudenie pre voskovku 🙂
Ahojte dievcata, prepacte ze vam sem leziem aj ked uz nepatrim medzi snazilky, ale tak zistujem ze mi zostali nejake uzitocne veci zo snazilkovania, mam napriklad tento gel http://www.otehotnenie.sk/product/conceive-plus... rozbaleny ale uplne plny nam zostal, ani sme ho nestihli vyuzit, v zaruke do 03/2014, a tiez nejake cajiky a vitaminky co mi odporucala bylinkarka, ak by ste mali o nieco zaujem piste IP, ja uz to snad potrebovat nebudem a je mi luto to nechat skazit.
@nevestickaaaa pojdem dr. zajtra, uz som sa objednala, mali plno ale, ze mam prist...dam vam baby potom vediet 😒
@cammille ahoj, dnes som volala dr. a pojdem zajtra na prehliadku, test neg., mrcha nikde 😒 dam vediet co a ako potom...ale sranda, ze ked som testovala dnes rano bol test bieli a neskor mi nedalo pozriet sa nanho neskor a bola tam aj slaba 2 ciarka, ale je tam aj napysane, ze po 5 min. uz nemame pozerat a ze je mozne, ze sa tam urobi aj 2 ciarka aj ked si negativna 😒 takze tak ☹
@juranka presne aj ja som na tom takisto s tou druhou ciarkou :(
@juranka aj ja som dnes mala slabuličkú druhú čiarku, dnes je tých duchov nejako veľa... si dnes tuším už štvrtá s duchom... ja budem určite testovať aj zajtra a uvidím čo povie môj duch 😀
@zaza26 dakujem baby, uvidime co bude...
@alenkapalenka a uz ti to aj meska?
@juranka nieeee,...zajtra mam dostat najskor
@alenkapalenka tak to je este velka sanca si myslim, ved ja si myslim, ze vacsina pozit. testikov sa spravili az 1-2 dni po cakanej mrske 😉
@juranka ale vela dievcatam ducha ukazalo uz na 8 dpo...tak uvidime, zajtra skusim znova
Ahojte. Mam vysledky aj z toxoplazmozy, su negativne 🙂 hrcka je takmer prec, asi to bola iba zdurena uzlina z prechladnutia.........koncom tyzdna cakam ms a potom..........nechame sa prekvapit 🙂)
jaaaj baby to ste tu uz riadne popisali 😀 no nic idem na to, mala mi spi tak idem citat, je tu nieco zaujimave, niekto neocakavanie tehotny? 😉
@ursulienka1 a od ovulky to bolo kolko dni ked sa ti objavila ta druha ciarka?
caute zienky 🙂 chcem sa pridat do vasej diskusie, tiez sa snazime o babo. chceli sme zacat aj skor, ale stale do toho nieco prislo :( a aj som bola casto chora posledne mesiace. teraz som tiez mala chripku ale nemala som horucky, moze to ohrozit pripadne tehotenstvo? mrchu mam mat az o par dni (dufam ze nebude🙂 takze ak by sa aj podarilo bola ta chripka ozaj ze v zaciatkoch
@tadaminka vitaj medzi nami 🙂 chrípka by vadiť nemala, ja som brala dokonca aj antibiotiká a chodila som do roboty, keď som ešte nevedela, že som tehu. Len sa treba šetriť a nepapať veľa liekov ak si myslíš, že by si mohla byť tehu 🙂

@cammille strasne ma pichalo a isla som odpadnut a zacala som krvacat..ani som vam rano nestihla napisat lebo som hned bezala tam