Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
baby ja som taky anitalent, ako sem mam dat tu fotku druhej ciarky viac ako po 5 min?
@juranka dole pod textom,ktorý píšeš máš vľavo "Pridaj príspevok" a na pravo od toho je +Pridaj fotky 🙂
@nevestickaaaa dakujem za privitanie 😉 lieky som brala len take neskodne podla mna, paralen a na podporu imunity, lekar mi chcel dat antibiotika ked mi chripka po tyzdni neprechadzala, ale nesuhlasila som s tym, vsak na chripku antibiotika ani nepomahaju pokial viem, nechala som sa vypisat na PN a lezim uz tolko dni ze neviem co so sebou 😀
@tadaminka no ani paralen nie je nič moc v rannom tehotenstve, ale to nevadí, určite neuškodí, ja som fungovala na ibalgine, ktorý je ďaleko horší ako paralen 🙂 ale pani v lekárni ma 100krát upozornila, že ak sa lieky nemusia, tak sa dávať nemajú. Takže ak nemáš vysokú teplotu, navrhujem ti, aby si paralen nebrala. Pre istotu.
baby, ktore si meriate bazalku, nemate niektore len take male vykyvy? len v rozmedzi 36,4-36,7? je to normalne?
@nevestickaaaa fiha som myslela ze paralen sa moze vzdy, tak dik za radu nedam si nic teda, som si ho davala lebo som ma strasne bolela hlava ale vsak vydrzim aj bez toho samozrejme 🙂 si pamatam ten sok ked kamoska brala tetracyklinove antibiotika a potom zistila ze je tehotna (necakane), nastastie bolo vsetko ok potom ale je jasne ze je to velke riziko
@nevestickaaaa tak nic s toho, blbne mi fotak a nemozem to dat ani na plochu pocitaca 😒 no nic zajtra sa uvidi...
ja sa uz chcem testovaaaaaaaat!
rychlo rychlo nech je rano :D
@alenkapalenka to ti vasi duchovia nas nastartovali..cista davova psychoza 😀
@juranka skoda lebo uz som v napati 😀
baby a da sa ze otehtoniet aj na 21dc???ci?to uz neni mozne?
@minicko no ti poviem, keby tam nebolo nic, tak pohoda...ale toto je horsie jak nic, este vacsia neistota a nadej a zajtra ma klepne ked dostanem 🙂
@milagrosss20 kamoska otehotnela 3 dni pred mrchou cize asi 25dc ale hovorila ze to musela mat neskoru ovulaciu v ten mesiac zevraj, ona je lekarka tak sa v tom vyzna, lebo ze ked je ovu tak ako ma byt 14 az 16 dc tak na 21dc sa otehotniet neda
@milagrosss20 inak ja nemam ani ducha ale normalnu tenku ciarku skoda, ze to je na tom teste tak napisane, ze je mozne, ze sa tam objavi aj ked niesi tehu... 😒 ja to nevydrziiim do zajtra....budem stepovat pred ambulanciou zajtra este ked nebude slnko svietit 😉
@milagrosss20
da, poznam take pripady
@alenkapalenka ak to tam vidis,tak to tak bude a hotovo 😀
@milagrosss20 urcite je mozne zletko, ja mavam bezne ovulku okolo 20-teho DC
Baby ja som to nevydržala a spravila som si test, drahý doniesol Rapiclear a nie je tam nič, úplne negatívny ☹
už mi asi šibe, toho ducha som si asi iba domyslela...
@nevestickaaaa a pozries sa za pol hodinu a bude tam..uvidis :/

@juranka 😀 ja som zvedavá na zajtra,potom sobotu čo test ukáže...ale naj by bolo,keby bol pozitívny v den menzesu a ten by vlastne nedošiel :D som moc náročná?😀