icon

Snažilky z Považskej Bystrice

nikiarudi
11. feb 2009

ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵

petka55555
11. máj 2009

boze ja mam zas nakupovaciu maniu, uz musim prestat....manzelik mi odisiel do svajciarska na 3 dni, to sme prvy krat takto od seba za 8 rokov a tak dlhoooooooooooooo. 🙂

nikiarudi
autor
11. máj 2009

aaaaale neboj Peti to vydržíš... 😉 a potom si užijete to uvítanie 😀 😀 😀

petka55555
12. máj 2009

ale hadam vydrzim 🙂 🙂 🙂

nikiarudi
autor
12. máj 2009

počkaj aké vrúcne bude privítanie... a možno sa vám zadarí aj malé mrňa počas vášnivej noci... 😀 😀 😀

nikiarudi
autor
21. máj 2009

tak ako nám ide snaženie kočky??????

petka55555
22. máj 2009

nikto sem nechodi ☹

nikiarudi
autor
22. máj 2009

no to vidím :(

petka55555
22. máj 2009

🙂 asi sa vsetci strasne snazia

nikiarudi
autor
23. máj 2009

žeby??? no tak baby šup šup, aby sme boli tehulky... 😀 😀 😀

petka55555
25. máj 2009

my sme boli dnes kuknut v ziline v tom obchode pre deti, krasne kocariky, manzelovi sa samozrejme najviac pacil concord neo carbon 🙂 ale aj moj vysnivany casualplay bol odsuhlaseny, mali ho aj v tej krasnej zelenej PRADA, ale bugaboo zamietol...inak zo mna uz o dva tyzdne bude tiez snazilka, jupiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

nikiarudi
autor
26. máj 2009

aj ja sa už teším spolu s tebou.. aj keď som teraz ako bez duše... ☹

petka55555
26. máj 2009

neboj to vydrzis 🙂 aj ked ja si to neviem predstavit...

fialllka
26. máj 2009

niki: blahozelaaaaaaaaaaaaam .... co som to videla v albume .... tfuj tfuj tfuj, nech to aj lekar potvrdi 😵 😵

petka55555
26. máj 2009

no a ja tu ostanem sama ☹

nikiarudi
autor
26. máj 2009

Macka ďakujem ti moooooooooooooooooooooc moc moc... 😵 😵 😵
Peti, tak to ani neskúšaj.. ty pekne prídeš o mesiac s tým, že si už tiež tehulkaaaa... nenecháš ma v tom predsa samú... 😉 😀 😀 😀

jajkar
26. máj 2009

nikiarudi, G R A T U L U J E M ...........supeeeeeeeeeeeeer...................... 😉 😉 😉
Krasne tehulkovanie............

jajkar
26. máj 2009

ozaj baby,
zajtra ideme s drahym do Madarska pre kocik, 😵 😵 😵 Juuuuuuuuuuj, ale sa tesim.....

nikiarudi
autor
26. máj 2009

jajka...tak to prajem príjemnú cestu vám obom... 😉 🙂 a pak dodaj aj nejaké fotečky nového fára... 😀 😀 😀
a samozrejme ĎAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM VEĽMI PEKNE 😵 😵 😵

jajkar
26. máj 2009

diky, hlasia prehanky, tak dufam, ze sa nam pojde dobre.
A kedy sa chystas k dokimu???? A ku komu chodis, ak smiem vediet??

nikiarudi
autor
26. máj 2009

chodím k MUDr. Kmeťkovi.. no bola som u neho už minulý týždeň, no akosi tam nič nevidel a mala som len zväčšené endometrium.. potom mi povedal nech dojdem v pondelok, tak som tam včera bola.. no videli sme tam nejakú malú škvrnku už..ale povedal, že to môže byť aj začínajúci menzes..a že sa mám okolo 15.júna ozvať a objednať sa na sono... no ani krv mi nezobral ani nič... 😠
no mi s manželom sme akosi nemohli kôli tej neistote spávať, tak som si dnes kúpila ešte jeden tehu test..a vyšli mi tie nádherné čiarky čo mám v albume...takže už máme myslím dosť veľkú istotu, že je to tehu.. tak sa nám uľavilo... 🙂

jajkar
26. máj 2009

to presne aj mne urobila dokina, na sone sme videli malinku bodku, povedala ze som asi tehotna, ale ze aby sme nic nepredbiehali, tak nech dojdem o mesiac, ak teda nedostanem menzes. No mesiac usiel, a uz sme tam videli srdiecko 😵 a dostali sme knizku......
drzim ti palceky, a hlavne bud v klude a bez stresu....nech manzel dava na teba pozor!
Idem buvat, bo rano cestujeme, dobru noc...

petka55555
27. máj 2009

a ja som myslela niki ze to len teba necha doktor tak natahovat, ved ja si to neviem predstavit tolko cakat, ved to je na nervy... ☹

nikiarudi
autor
27. máj 2009

no to si teda píš, že je to o nervy... 😠 😠 😠

fialllka
27. máj 2009

babenky

ja ked som ostala tehu, tak test mi vysiel pozitivny na moje narodky 15.8. ... volala som hned lekarke a ta ma objednala az na 19 septembra tusim .... aby uz bolo nieco vidiet a to uz sme videli akciu srdiecka .... lenze my sme to s manzelom nevydrzali a kedze sme si zariadovali izbu u svokrovcov a namiesto povodnej mensej sme potrebovali do vacsej, tak sme sli ku kamaratovi na sono okolo 25.8. ... a uz vtedy bilo srdiecko a sme nasu Terezku prvykrat videli a aj poculi ako jej srdiecko bije ako o zavod 😉 😵 a potom sme sa uz len so svagrinkou a svagrom dohodli, ze sme tehu a oni nam uvolnili vacsiu izbu ..... a rodicom sme to povedali az na svokrickine meniny 😉

petka55555
27. máj 2009

je fialllka ty si tiez levica, ja mam 20.8. narodky...

jajkar
27. máj 2009

baby,
fáro je tu, len s vajickom som rychlo urobila foto, bracho mi ho hned bral..... ☹
tak uz je v jeho garazi, a az ked bude babo vytiahneme..... 😵

jajkar
27. máj 2009

a vy tu akosi pomaly fungujete.....nikoho nikde 😖

nikiarudi
autor
27. máj 2009

jeeeeeej jajka, kráááááásny kočárik...moc moc... a inak prajem ti príjemné posledné tehulkovské týždne, aby sa ti dobre dýchalo v tých horkách.. 🙂 🙂 🙂

jajkar
27. máj 2009

diky moc,
uz teraz mi je teplo, a funim ako hroch, a to mam 9 kg naviac, ale predsa je to vaha a ani ohnut a ani skrcit.... 😠
ved potom uvidis.....ale je to paradne

petka55555
27. máj 2009

jajkar je krasny, super, ivo teraz vsade hlada ten carbon kolko stoji, lebo ta cena u nas je hrozna. a mas krasne brusko, boze ja budem ja jaternica 🙂