icon

Snažilky z Považskej Bystrice

nikiarudi
11. feb 2009

ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵

iljanka
24. jún 2010

zelam vam pekny dnik, idem na obed a cosi aj v praci porobit 🙂

kosta123
24. jún 2010

@iljanka - Ja bývam pri 2.zastávke č.11,ako je malý obchod a zelovoc.

brisilda
24. jún 2010

@iljanka no aj ten moj ma dobru trpezlivost to bude tym ze nas maju tie nase polovicky tak radi 😉 inak mas to super ked este pracujes ja by som nebol schopna denen som prelezala aj 16 hodin

kosta123
24. jún 2010

@iljanka - pekné svadobné foto máš na mojasvadba.sk

iljanka
25. jún 2010

dobré ránko 🙂 @brisilda, tak to si mala este horsie ako ja a to som si myslela, ze mi horsie nemoze byt 😀 MNa sa pytal Dr. ci chcem ist na PN, ale doma mi lepsie nebolo a v robote mame aspon hotove obedy, kdezto doma som nemohla varit... 😝 Teraz sa to uz zlepsuje, ani tie pachy mi tak nevadia.

iljanka
25. jún 2010

@kosta dakujem, aj ty mas pekne 🙂 a nechystas sa uz do porodnice ?

nikiarudi
autor
25. jún 2010

Dobré ráno... vítam novú tvár... ahoj iljanka, gratulujeme k bábätku a už len dotiahnuť to do úspešného konca... ja osobne som nemala skoro žiadne príznaky tehu... keby ma nepáli záha a samozrejeme nerastie bruško, tak by som ani nevedela, že som tehulka... 😀

kosta123
25. jún 2010

@iljanka - no ja som už nachystaná 😀 ale malej sa ešte nechce 🙂

nikiarudi
autor
25. jún 2010

@kosta123 - čo máš dnes na pláne? nechce sa ti ísť so mnou na chvíľku pokočíkovať a skočím aj na poštu.. hmm??

kosta123
25. jún 2010

@nikiarudi - NIKI rada by som ale akosi ma pichá dole, tak sa idem naťtahnuť pre TV, aj malá ma akosi riadne kope,dúfam že sa už pripravuje.

nikiarudi
autor
25. jún 2010

@kosta123 - prečo už by si aj bola rada, keby Mel vybehne von... 😉 🙂

iljanka
25. jún 2010

niki dakujem. NIekto z mojich priatelov na FB si pridal video, ze Tamya na dialnici a mne to bolo strasne zname a nevedela som odkial 🙂 potom som si spomenula, ze vasa mala sa vola Tamya a ked som si to pozrela, tak ste to vy 🙂 Inak to si mala super, ze ti nic nebolo, moja svagrina tiez tak hovorila, ze ani nevedela, ze bola tehotna... sa mate 🙂

iljanka
25. jún 2010

@kosta123 uz to mas naozaj za par 🙂
Inak baby ako sa vam byva s babatkami na byte ? Ja si to neviem predstavit. Sme obaja s mm z dediny a na byte zatial byvame dva roky, ale stale sme si nezvykli a s malickym to by asi bola pohroma 😀

nikiarudi
autor
25. jún 2010

@iljanka - aké video??? čoooooooo?? ja o žiadnom neviem... 😠

nikiarudi
autor
25. jún 2010

@iljanka - my sme zase obaja aj s mm vyrastali v byte..takže nám to nerobí problém.. no tiež snívame o malom domčeku.. 🙂

nikiarudi
autor
25. jún 2010

@iljanka - a ktorý z tvojich priateľov si pridal to video.. ??

iljanka
25. jún 2010

@nikiarudi asi to bude tym, ze nie sme na to od malicka zvyknuti... hrozne mi vadi, ze mam okolo seba tolko ludi a na chodbe stale bordel a smrad z fajcenia 🙂 .....

nikiarudi
autor
25. jún 2010

@iljanka - tak to poznám..

katie233
8. júl 2010

Ahojte 🙂. Mám na vás jednu otázočku: Keďže sme sa do Bystrice prisťahovali, tak tu nepoznám doktorov. A potrebujem zohnať pediatra pre drobca. Viete mi nejakého odporučiť? Ďakujem. Pekný deň.

nany100
8. júl 2010

@katie233 ja chodím s malou k Dr. Balaburovej (má ordináciu v nemocnici) a som spokojná 😉

kosta123
8. júl 2010

@katie233 - ak bývaš na sídlisku Rozkvet tak aj tam sú doktorky.

fialllka
8. júl 2010

@katie233 my chodíme ku Mičudovej ... navzájom sa s Balabúrovou zastupujú, keď jedna neordinuje 😉 pokiaľ viem, tak Balabúrová je najlepšia, ale dosť časovo vyťažená nakoľko aj cestuje dosť do zahraničia a po nej je naj Mičudová ....
aspoň keď som si zisťovala info pred narodením Terezky, že ktoré pediatričky sú najlepšie od nezainteresovanej osoby 🙂

katie233
8. júl 2010

Ďakujeme 🙂.
@kosta123 nie, bývame dole, pri kúpalisku 😵. Takže do nemocnice to máme na skok. Aj ja keď som medzi kolegyňami zisťovala, tak odporúčali tieto dve 🙂. Už len sa za jednou z nich vypraviť a opýtať sa, či nás vezme 😉.

brisilda
8. júl 2010

kocky najlepsia doktorka je Žikavska 😀 😀 😀

fialllka
8. júl 2010

@katie233 myslim, ze vezme ... pediatri nerobia take caviky ako zubari, predsa len ta nemaju do konca zivota 😀

@brisilda to vazne alebo ako vtip 😀

brisilda
8. júl 2010

@fialllka je to nasa doktorka cize vazne sme s nou spokojny ma uzasny pristum je mila vsetko vybavi hlavne ak nesi s nejakim doktorom spokojna 😀 co v nasom pripade bol urolog 😠 tak hned volala druhemu a prosila ho aby nas zobral 🙂

fialllka
8. júl 2010

@brisilda aha jasne 🙂 ja som s nou mala neprijemnu a zlu skusenost z pohotovosti, teda tym, ze jej dala lieky, ktore nezabrali a kazala mi vysadit lieky, ktore som jej chcela nechat a dala jej namiesto toho ine ... a potom na krcnom o styri dni nam dali tie lieky, ktore som jej chcela nechat ...

brisilda
9. júl 2010

@fialllka no ja neviem ja som s nou spokojna aj ked je pravda ze uz cca 10 antibiotik co nam predpisala skoncilo znova v lekarni lebo som ich malemu nedavala 😀 😀

brisilda
9. júl 2010

ale krem ATB som mu davala vsetke nou predpisane lieky 😉 a pomohli nam

katie233
10. júl 2010

Ahojte 🙂. Ešte raz ďakujeme. Nakoniec som sa rozhodla pre Dr. Balaburovú a v piatok som hneď za ňou išla. Veď keď nebudeme spokojní, zmeníme. Ale bola veľmi príjemná. Pekný zvyšok víkendu.